Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
Sora wrote:Gdje se sva manjinska prava zatiru cizmom.
Je, toliko se zatiru da Pupovčeve Novosti najnormalnije pišu o Hrvatskoj kao o šupačkoj državi, a sve se to uredno financira iz hrvatskog proračuna.
Guest- Guest
Re: Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
ne podcjenjivati protivnika ma koliko bio folklor ili trenutacno slab..sto bi se reklo..podcjenjivanje je majka svih zajeba.....slucasj havc ih ej dobrano uzdrmao...ne toliko saucha..dnecvnice i slicno..nego havc...gubitak milijunskih opotpora a time i logistike...pazi malo imati obraz proglasavati za 'hrvatske' filmove 'zasto je prazno kino zvezda u beogradu'..i 'oslobođenje skoplja'..zasto ne npr 'oslobođenje varazdina'....havc je u to ulupao milijune hrvatskih poreznih obveznika da bi se financirali tuđi filmovi gdje uzgred mozda glumi jedan hrvatski glumac....to je pranje novca a i 'regionska' politika...sad da en govorim o '15 minuta..'....primjerice se financiraju se filmovi gdje su branitelji manej vise izvrgnuti podsmjehu pa cak i pederizmu....i onda oni to zovu 'remek djelima'..sramotaspeare_shaker wrote:vuksadinare wrote:..od kad ej hdz zasjeo na vlast...cilj je bio odmah rusiti..no problem je bio sto su im logisticari bili u banani u prvom redu oni iz sdp-a,hns-a..a bez logistike...ne ide jednostavno...cekao se izbopr predsjednika sdp-a...i koliko tolika stabilizacija stranke da se krene...i ocijeni povoljan trenutak za napade...cim ej sdp zivnuo u saboru napadi su poceli...
A onda je javno objavljeno izvješće revizije o HAVC-u pa slučaj Saucha... i tako.
Zanimljivo kako je Milanović odmah reagirao, i to prilično nervozno, na otkriće o falsificiranju putnih naloga, a nekako mislim da nije jedini koji je proračun na taj način koristio kao neku vrstu samoposluge za finaciranje svojih dokonih želja i prohtjeva.
Na nevještog Bernardića i posebno na spadalo Pernara ne bih trošio riječi.
Što se tiče HDZ-a s Plenkovićem na čelu, oni se prave nevješti i slijepi na provokacije jer im stanje u gospodarstvu ide na ruku i dok je tako imat će većinsku podršku nacije.
Rekao sam ti već, Hrvati su izgubili osjećaj za razumjevanje koliko su zapravo važna moralna pitanja, pa se tako kod nas svaki realni problem u suštini da svesti na moralni problem. Hrvatima je sad kao naciji praktički jedino važan bolji život, potrošaki mentalitet po zapadnom modelu, rast gospodarstva i sve dok je on prisutan, podržavat će sadašnji HDZ i njegovog šefa praktički bez ikakve važnije ograde. Ako se poveća, kako je to jučer najavio ministar financija, praktički će im jesti iz ruke.
Mediji i njima omiljene pristalice rodne ideologije su tu samo u današnjem svijetu uobičajenoi folklor, tek toliko da nam ne bude dosadno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
interesantno je da su vani uspjeli hrvatski glimci ajmo rec desne provijencije goran visnjic i zrinka cvitesic.....koji uzgred nisu miljenici ovih iz havca do sad bili...ali imamo gro ekipe koja se hvali 'uspjesima' na regionskoj sceni..i hvali se nagradama tipa..'cacanski festival'....'surdulicka cuprija'..'niski memento'...'focanski propisi'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:slucasj havc ih ej dobrano uzdrmao...ne toliko saucha..dnecvnice i slicno..nego havc...gubitak milijunskih opotpora a time i logistike...
A gle, mediji su im najvažnija i najmoćnija logistika pa zato mislim da je slučaj Saucha tu ipak važnije, jer će dobro prodrmati sam vrh stranke i dodatno pokazati svu njihovu, kako je to Milanović i nesvjesno otkrio, narkomansku prirodu.
Posebno bi mogao biti uzdrman Milanović za kojega su odavno znaju da je lijeni i nesposobni isprazni šminker, ali se do sada ipak smatralo i da je relativno pošten i neumješan u kojekakve lijeva-ruka-desni-džep afere.
Nema veze što je hrvatskom energetskom sustavu nanio milijarde i miloijarde gubitaka onom čuvenom uredbom na zadnjoj sjednici svoje vlade u zadnjem danu godine, ipak se kod nas puno više cijene notorne štetočine od onih koji su eto samo ukrali neki sitniš od države.
Guest- Guest
kad su pitali nekidan antuna vrdoljaka..'necete imati publiku u regiji zbog filma o anti gotovini'.....on je odgovorio..'gdje bi zavrsio ako bi me zanimalo misljenje nekih tamo iz cacka,bajine baste..ne bojte se za publiku..nasa publika ce biti hrvatski narod i svi dobronamjerni ljudi'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:interesantno je da su vani uspjeli hrvatski glimci ajmo rec desne provijencije goran visnjic i zrinka cvitesic.....koji uzgred nisu miljenici ovih iz havca do sad bili...ali imamo gro ekipe koja se hvali 'uspjesima' na regionskoj sceni..i hvali se nagradama tipa..'cacanski festival'....'surdulicka cuprija'..'niski memento'...'focanski propisi'...
Davno sam ja na onom bivšem forumu rekao kako je dijaspora uvjerljivo najsposobniji dio hrvatske nacije. A sposobnima nije potrebna protekcija da bi uspjeli, oni se sami dokažu i probiju i u najsnažnijoj svjetskoj konkurenciji. I to ne vrijedi samo za glumce.
Guest- Guest
eh nikad necu zaboraviti kako se jedan ljevicarski glumac hvalio sad nisam siguran je li vili matula ili netko drugi...sa nagradama tipa...'cacanski dani filma'....'niski memento'....nagrade sa tuzlanskog festivala...a kad su ga pitali..'dobro sve je to lijepo ali imali koja nagrada sa eminentnih europskih,svjetskih festivala'...argument mu ej doista bio 'jak'..'mislim da je najiskrenija filmska publika na ovim prostorima'speare_shaker wrote:vuksadinare wrote:interesantno je da su vani uspjeli hrvatski glimci ajmo rec desne provijencije goran visnjic i zrinka cvitesic.....koji uzgred nisu miljenici ovih iz havca do sad bili...ali imamo gro ekipe koja se hvali 'uspjesima' na regionskoj sceni..i hvali se nagradama tipa..'cacanski festival'....'surdulicka cuprija'..'niski memento'...'focanski propisi'...
Davno sam ja na onom bivšem forumu rekao kako je dijaspora uvjerljivo najsposobniji dio hrvatske nacije. A sposobnima nije potrebna protekcija da bi uspjeli, oni se sami dokažu i probiju i u najsnažnijoj svjetskoj konkurenciji. I to ne vrijedi samo za glumce.
2015-09-08
vuksadinare wrote:argument mu ej doista bio 'jak'..'mislim da je najiskrenija filmska publika na ovim prostorima'
O Bože...
Guest- Guest
Svjetska imena...kao i Frljić, jedan od najnagrađivanijih redatelja...od Skoplja, Novog Sada, do Sarajeva...sve sjevernije gdje se okušao potjeran i/ili ismijan...ali šta zna ta Europa što je umjetnostvuksadinare wrote:eh nikad necu zaboraviti kako se jedan ljevicarski glumac hvalio sad nisam siguran je li vili matula ili netko drugi...sa nagradama tipa...'cacanski dani filma'....'niski memento'....nagrade sa tuzlanskog festivala...a kad su ga pitali..'dobro sve je to lijepo ali imali koja nagrada sa eminentnih europskih,svjetskih festivala'...argument mu ej doista bio 'jak'..'mislim da je najiskrenija filmska publika na ovim prostorima'speare_shaker wrote:vuksadinare wrote:interesantno je da su vani uspjeli hrvatski glimci ajmo rec desne provijencije goran visnjic i zrinka cvitesic.....koji uzgred nisu miljenici ovih iz havca do sad bili...ali imamo gro ekipe koja se hvali 'uspjesima' na regionskoj sceni..i hvali se nagradama tipa..'cacanski festival'....'surdulicka cuprija'..'niski memento'...'focanski propisi'...
2014-04-15
...jbg....bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu...speare_shaker wrote:vuksadinare wrote:argument mu ej doista bio 'jak'..'mislim da je najiskrenija filmska publika na ovim prostorima'
O Bože...
2015-09-08
....i mahom sute nagrade vise dodjeljivane na nekoj politickoj bazi nego sto doista se tu radi o nekoj visokoj kvaliteti..ti meni nagradu ja tvojima...kao nekad u jugi....ruka ruku mije....recimo frljic nece dobiti nagradu grada pule ali ce dobiti nagradu grada krafgujevca...dok recimo ovo navodim kao primjer..redatelj stamenkovic iz vranja nece dobiti nagradu grada kragujevca ali ce dobiti nagradu grada pule ili ne znam siskan_razbojnik wrote:Svjetska imena...kao i Frljić, jedan od najnagrađivanijih redatelja...od Skoplja, Novog Sada, do Sarajeva...sve sjevernije gdje se okušao potjeran i/ili ismijan...ali šta zna ta Europa što je umjetnostvuksadinare wrote:eh nikad necu zaboraviti kako se jedan ljevicarski glumac hvalio sad nisam siguran je li vili matula ili netko drugi...sa nagradama tipa...'cacanski dani filma'....'niski memento'....nagrade sa tuzlanskog festivala...a kad su ga pitali..'dobro sve je to lijepo ali imali koja nagrada sa eminentnih europskih,svjetskih festivala'...argument mu ej doista bio 'jak'..'mislim da je najiskrenija filmska publika na ovim prostorima'speare_shaker wrote:vuksadinare wrote:interesantno je da su vani uspjeli hrvatski glimci ajmo rec desne provijencije goran visnjic i zrinka cvitesic.....koji uzgred nisu miljenici ovih iz havca do sad bili...ali imamo gro ekipe koja se hvali 'uspjesima' na regionskoj sceni..i hvali se nagradama tipa..'cacanski festival'....'surdulicka cuprija'..'niski memento'...'focanski propisi'...
2015-09-08
..to su ti dilovi...da bi se poslije hvalilo 'gle imamo nagrade i sa međunarodnih festivala znaci vrijedimo dok nas kod kuce ne cijene'..dakle svojevrsna ucjena da se tog 'svestranog' glumca ili redatelja nagrađivanog i na međunarodnim festivalima(bh-a,srbija,crna gora) financijski dobro podmaze jer je'te ako ga se vec tu doma ne nagradi kakvom statuom..a vani ga kao vise cijene sto dokazuju međunarodne nagrade...
2015-09-08
To se zove slobodaspeare_shaker wrote:Sora wrote:Gdje se sva manjinska prava zatiru cizmom.
Je, toliko se zatiru da Pupovčeve Novosti najnormalnije pišu o Hrvatskoj kao o šupačkoj državi, a sve se to uredno financira iz hrvatskog proračuna.
Ti bi da drzava financira uhljebe i uvlakace u guzu?
Daj ljudi naucite vise da se svaka kritika ne izjednacava sa antidrzavnom pozom
Ako je kritika utemeljana onda je dobrodosla
Vec mi je pun kufer ovijeh iz kamenjara kpji se prave rvatinama
Dapace OVERHRVATINAMA hvaleci nesto sto ne valja m hvaleci propalu politiku hdzeja i sranja kpja su nam donjeli
Hrbote, ovaj se forum jos malo bude pretvorio u obavijesti o smrti
I OSMRTNICE
GROZNO DI ZIVIM ..
DO SVOJE SMRTI .
RADI klimoglavaca
Ako je kritika utemeljana onda je dobrodosla
Vec mi je pun kufer ovijeh iz kamenjara kpji se prave rvatinama
Dapace OVERHRVATINAMA hvaleci nesto sto ne valja m hvaleci propalu politiku hdzeja i sranja kpja su nam donjeli
Hrbote, ovaj se forum jos malo bude pretvorio u obavijesti o smrti
I OSMRTNICE
GROZNO DI ZIVIM ..
DO SVOJE SMRTI .
RADI klimoglavaca
Tebe ce proglasiti ljevicaremPinochet wrote:dolje sa Kvislinzima
Kd nasih zatupanaca cim kazes istinu , si ljevicar
Da dolje ..
Smrt kvislinzima !
Sora wrote:To se zove slobodaspeare_shaker wrote:Sora wrote:Gdje se sva manjinska prava zatiru cizmom.
Uz slobodu ide i odgovornost jer dolaze zajedno, kako to kaže pjesma like a horse and carriage, a u pisanju Novosti toga nema. Dakle, to se zove neodgovornost, ali također i vulgarna provokacija na kakvu se doduše hrvatska javnost već navikla kada su u pitanju Pupovčeve Novosti.
Sora wrote:Ti bi da drzava financira uhljebe i uvlakace u guzu?
Bože sačuvaj. Ali to je već slučaj i ne samo kada su Pupovčeve Novosti u pitanju.
Guest- Guest
Pinochet wrote:dolje sa Kvislinzima
Guest- Guest
ne tresi se, uz HDZove nacional socijaliste, vi yugosocijalisti ste čak ispred njih, tako da se raduj pre-ranoSora wrote:Tebe ce proglasiti ljevicaremPinochet wrote:dolje sa Kvislinzima
Kd nasih zatupanaca cim kazes istinu , si ljevicar
Da dolje ..
Smrt kvislinzima !
Guest- Guest
šojka da ga jebeš, Kljuna, ti nisi normalna osoba... jebote takvih ko ti kod mene pun kurac i osamsto...mile slavić i marijan crtalić i neizostavni drugar hrvoje
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuska: Notre Dame nije jedini problem, 500 crkvi dotrajalo i u opasnosti od urušavanja
» HRVATI PRESPORO REAGIRALI Srbija je sramotnim zakonom prisvojila dubrovačku književnost: 'To nije jedini problem, motiv je dublji'
» Profesor Ante Barišić: Istina je, Karamarko je bio suradnik Udbe
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» HRVATI PRESPORO REAGIRALI Srbija je sramotnim zakonom prisvojila dubrovačku književnost: 'To nije jedini problem, motiv je dublji'
» Profesor Ante Barišić: Istina je, Karamarko je bio suradnik Udbe
» Plenki nije ideološki definiran unutar HDZ-a i zato mu u HDZ-u nije budućnost svjetla
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 2 of 2