demo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: demo
fridrih_niche wrote:A vrhunska je baza, mislim da se i sam Demo smije...
:D
da smije, dali smo mu ideju
http://www.tabloid.rtl.hr/zabava/1508304/otkazao-vjencanje-manson-otkrio-podmukli-plan-nesudjene-nevjeste/
Manson je otkrio kako se nesuđena 53 godine mlađa nevjesta Afton Elaine Burton (27) samo želi domoći njegovog tijela jednom kada premine.
Taj plan Burton je smislila s nekoliko prijatelja, a uključivao je i balzamiranje Mansonovog tijela te izlaganje u staklenom sarkofagu za što bi naplaćivali ulaznice.
Manson je otkrio kako se nesuđena 53 godine mlađa nevjesta Afton Elaine Burton (27) samo želi domoći njegovog tijela jednom kada premine.
Taj plan Burton je smislila s nekoliko prijatelja, a uključivao je i balzamiranje Mansonovog tijela te izlaganje u staklenom sarkofagu za što bi naplaćivali ulaznice.
Guest- Guest
samo se umrijeti morafridrih_niche wrote:Moraš, vrime ti je...muckodjubre wrote:Ma ima vremena...nisam tip za zenidbu i te pirove...fridrih_niche wrote:Čekaj, Demo, kad se zenis ti?muckodjubre wrote:Koji cu kurac provesti dans njima? Nisam peder...
Ajde da si.me pitao lana ili ona guzata lidija bacic e to bi vec bio izazov
Duže si sa svojom nego ja sa svojom koju san oženija...
;)
<3
nemoj na mene prebacivati te svoje perverzije s messijem i guardiolomEnd1899 wrote:napravit će ženi masku od modrića da prekrije lice i udri
možda,ali ne kao end...ovo njegovo je bilo odvratnofridrih_niche wrote:Demo, kako si perverzan, strasno nesto...
Ko kaze da je bolje... posebno kad ozenis nekakvu antifasistikinju kojoj je dida uteka od musolinija sa sicilije jer je bio progonjen a onda u panami ostvario cudo para. Da odjednom pravda a sicilijanac yea right 4 sure. Da nije dice davno bi ona meni bila prid zidon i gledala let metaka iz pusaka voda za smaknuca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Iskreno, puno mi je bolje otkad san se oženija nego prije...
sour grapes...
Guest- Guest
Inače ovi oženjeni nama neoženjenim savjetuju da se oženimo Zanimljiv fenomen, ali evo im kuracZiil Los Dii ! wrote:To sto si se ti unesrecio i pokleknuo ne znaci da moraju odmah svi ^^fridrih_niche wrote:Moraš, vrime ti je...muckodjubre wrote:Ma ima vremena...nisam tip za zenidbu i te pirove...fridrih_niche wrote:Čekaj, Demo, kad se zenis ti?muckodjubre wrote:Koji cu kurac provesti dans njima? Nisam peder...
Ajde da si.me pitao lana ili ona guzata lidija bacic e to bi vec bio izazov
Duže si sa svojom nego ja sa svojom koju san oženija...
;)
<3
A znam,jbga
Uuuudobra,dobra
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4