Tko je Demo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko je Demo
Bolesnik koji mrzi sve ono sto njemu nije po volji
Bolesnik koji mrzi dalmaciju
Prezire i 4. Gbr pauke.
Mrzi Peru Bukica Kukoca Radju Gorana
Navija za pro recco protiv juga
MrziNorca Gotovinu Imocane
Mrzi 9.bojnu hos
Mrzi Schalke
Mrzi Vodju
Presuda
Smrt Strijeljanjem
Bolesnik koji mrzi dalmaciju
Prezire i 4. Gbr pauke.
Mrzi Peru Bukica Kukoca Radju Gorana
Navija za pro recco protiv juga
MrziNorca Gotovinu Imocane
Mrzi 9.bojnu hos
Mrzi Schalke
Mrzi Vodju
Presuda
Smrt Strijeljanjem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Tko je Demo
dijete jugo oficira i rušitelj hrvatske
Sad bi ti puca Guardioli izmedju očiju dok ti to gledaš sa per metara udaljenosti...End wrote:bolje heineken 0.25 nego leffe 0.3
:D
Guest- Guest
Jedan je napisa sličnu rečenicu na fejsu...End wrote:moš ga ubit sad kad je najveći svih vremena...
Pa san mu napisa da se sad u grobu okricu Michels, Ivić i Cruyff...
<3
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:End wrote:moš ga ubit sad kad je najveći klošar i ciganin svih vremena...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A sjor ive je top 5 svih vremenafridrih_niche wrote:Jedan je napisa sličnu rečenicu na fejsu...End wrote:moš ga ubit sad kad je najveći svih vremena...
<3
2015-09-13
Desert_fox wrote:Serbia Strong wrote:End wrote:moš ga ubit sad kad je najveći klošar i ciganin svih vremena...
“He was unique, totally unique,” Pep Guardiola says of Johan Cruyfffridrih_niche wrote:Jedan je napisa sličnu rečenicu na fejsu...End wrote:moš ga ubit sad kad je najveći svih vremena...
<3
“Without him I wouldn’t be here. I know for sure this is why I am, right now, the manager of Manchester City and before that Bayern Munich and Barcelona.”
“I would not be able to do what he did. You hear all these people saying: ‘Oh Pep, what a good manager he is.’ Forget about it. Cruyff was the best, by far. Creating something new is the difficult part. To make it and build it and get everyone to follow? Amazing. That’s why, when I was Barcelona manager, I went to see Johan many times. I made especially sure I went a lot in my first year when we won everything, absolutely everything.
“I always went that season to see Johan to try to make him feel how grateful I was to him. Of course I wanted to talk to him about new ideas, but the main feeling I always had when I said goodbye was that he might feel how pleased I am and see how deep my gratitude goes.”
“I knew nothing about football before knowing Cruyff.”
“He was much, much better than us. He explained what we have to do and showed us how to do it. It was a masterclass every single training session, every single game, analysing why we play good or bad. It was like going to university every day.
“He was the most influential person in football history. He changed not one club. He changed two clubs – as a player and a coach. It’s impossible to find another guy like this. OK, he did it at Ajax and they won the European Cup when Michels was there – but the player was Johan. After that he was a coach there and then he came to Barcelona. It was a big club but it didn’t have a specific football culture. We had one Argentina coach who played an Argentinian style, then came a German coach who played a German style. But then Johan arrived and he said: ‘Guys, now we play this way.’
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ako veceras sve bude fer onda pep neka uzme repeticije od juppa
2015-09-13
operw wrote:demo je cigan
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2