hehe svašta
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
hehe svašta
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/dotaknuo-me-spolovilom-pa-rekao-oprosti-zanio-sam-se-fizioterapeut-se-brani-ne-mogu-ostvariti-erekciju-1149410
– Negdje pri kraju masaže osjetila sam kako me nešto dodirnulo u predjelu stražnjice. Osjetila sam da to nije dodir ruke i odmah mi je kroz glavu prošlo da je to možda njegov spolni organ, na što sam se okrenula i vidjela njegovo spolovilo koje je bilo izvan hlača i u erekciji. U tom trenutku ležala sam na stolu obučena samo u gaćice, a od šoka sam odskočila sa stola i “odletjela” na drugu stranu sobe gdje su se nalazile moje stvari te sam se obukla. On je potom došao do mene i želio mi je još obrisati leđa, na što sam mu ja uzrujano rekla da ne treba, a on mi je kazao: “Oprosti, malo sam se zanio, neće se više ponoviti”. Nisam mu ništa odgovorila, nego sam samo izjurila iz stana – riječi su kojima je jedna od klijentica (30) opisala neugodno iskustvo koje je doživjela na masaži kod fizioterapeuta Victora A. (66) u njegovu salonu na zagrebačkoj Utrini
– Negdje pri kraju masaže osjetila sam kako me nešto dodirnulo u predjelu stražnjice. Osjetila sam da to nije dodir ruke i odmah mi je kroz glavu prošlo da je to možda njegov spolni organ, na što sam se okrenula i vidjela njegovo spolovilo koje je bilo izvan hlača i u erekciji. U tom trenutku ležala sam na stolu obučena samo u gaćice, a od šoka sam odskočila sa stola i “odletjela” na drugu stranu sobe gdje su se nalazile moje stvari te sam se obukla. On je potom došao do mene i želio mi je još obrisati leđa, na što sam mu ja uzrujano rekla da ne treba, a on mi je kazao: “Oprosti, malo sam se zanio, neće se više ponoviti”. Nisam mu ništa odgovorila, nego sam samo izjurila iz stana – riječi su kojima je jedna od klijentica (30) opisala neugodno iskustvo koje je doživjela na masaži kod fizioterapeuta Victora A. (66) u njegovu salonu na zagrebačkoj Utrini
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: hehe svašta
– U petnaestak godina, koliko poznajem okrivljenog, kod njega sam na masaži bila stotinjak puta. Nikada nije bilo nikakvih problema, ali sam nekoliko puta doživjela da me neprimjereno dira po leđima ili se prisloni uz mene dok mu je spolovilo u erekciji pa sam nakon nekog vremena zbog tih neprimjerenih radnji prestala dolaziti na masaže – izjavila je jedna svjedokinja.
wtf nema nikih problema što joj je prislonio nadrkanu kurčinu
wtf nema nikih problema što joj je prislonio nadrkanu kurčinu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: hehe svašta
nema šta žena ić da je nepoznati muški diraju to je propust očeva i muževa
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Kako bježi državna tajnica hehe
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Kako bježi državna tajnica hehe
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1