Hrvatski liječnici masovno odlaze u tuđinu: 'Odlazak je racionalna odluka'
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Hrvatski liječnici masovno odlaze u tuđinu: 'Odlazak je racionalna odluka'
Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
Guest- Guest
deda wrote:kic wrote:
žene te obradile na temi već?
odmah sam skužio Noorku da je zmija
Nek odu i povedu djecu.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nek povedu bolesnike ko Mojsije :^^
prepao se noorke, megi ga obranila od zmaja, a ja se raspitujem za svoje interesekic wrote:ok where is the troll here
sve je pod kontrolom znači
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:
2014-04-11
RayMabus wrote:kic wrote:
malo crno :^0
deda wrote:kic wrote:
odmah sam skužio Noorku da je zmija
samo što ti nisi žaba
Guest- Guest
hmm imaš neke insajderske informacije o svojoj doktoriciMaximusDecimusMiridije wrote:Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
razmjenjujete recepte?
2014-04-12
Podmicuje je s juhama. Neko kovertu u dzep a on tanjir juhe.Neve wrote:hmm imaš neke insajderske informacije o svojoj doktoriciMaximusDecimusMiridije wrote:Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
razmjenjujete recepte?
2016-11-17
Neve wrote:hmm imaš neke insajderske informacije o svojoj doktoriciMaximusDecimusMiridije wrote:Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
razmjenjujete recepte?
Ma jok, nego kad sam spalio kosu nedavno onda znala ona doci u vizitu da ne izlazim na hladnocu celav. Pa bi ja skuhao juhu,gljive s parmezanom i meso i to. Kupio joj pulover za Bozic.
Guest- Guest
a možda je začarani žabac, daš mu pusu i on se pretvori u princaNoor wrote:samo što ti nisi žaba
2014-04-12
Neve wrote:a ja se raspitujem za svoje interese
Guest- Guest
U FBIH danas štrajkali , tamo nemaju nit kolektivne ugovore.
”Ovo nije samo borba liječnika, ovo je borba za sve nas i dobrobit sviju, naročito građana koji su ili će biti naši pacijenti. Naš osnovni cilj je zaustaviti propadanje javnoga zdravstvenoga sustava koji se iz dana u dan sve više urušava s nesagledivim posljedicama kako za liječnike tako i za pacijente i državu uopće”, priopćio je Sindikat.
Sindikat navodi kako svaki dan gubi najstručniji kadar zbog masovnoga odlaska liječnika u inozemstvo, nezadovoljnih svojim statusom i odnosom države prema nama.
”Naši zahtjevi su u konačnici usmjereni na podizanje kvalitete rada, odgovornosti i vrjednovanje rada. Ne tražimo ništa više od onoga što su svi drugi dobili. Mogućnost kolektivnoga pregovaranja u interesu liječnika koji su okosnica svakoga zdravstvenoga sustava, a u cilju zaštite interesa i liječnika i pacijenata”, navedeno je u priopćenju koje potpisuje dr. Rifat Rijad Zaid ispred Saveza strukovnih sindikata Doktora medicine i stomatologije Federacije.
”Ovo nije samo borba liječnika, ovo je borba za sve nas i dobrobit sviju, naročito građana koji su ili će biti naši pacijenti. Naš osnovni cilj je zaustaviti propadanje javnoga zdravstvenoga sustava koji se iz dana u dan sve više urušava s nesagledivim posljedicama kako za liječnike tako i za pacijente i državu uopće”, priopćio je Sindikat.
Sindikat navodi kako svaki dan gubi najstručniji kadar zbog masovnoga odlaska liječnika u inozemstvo, nezadovoljnih svojim statusom i odnosom države prema nama.
”Naši zahtjevi su u konačnici usmjereni na podizanje kvalitete rada, odgovornosti i vrjednovanje rada. Ne tražimo ništa više od onoga što su svi drugi dobili. Mogućnost kolektivnoga pregovaranja u interesu liječnika koji su okosnica svakoga zdravstvenoga sustava, a u cilju zaštite interesa i liječnika i pacijenata”, navedeno je u priopćenju koje potpisuje dr. Rifat Rijad Zaid ispred Saveza strukovnih sindikata Doktora medicine i stomatologije Federacije.
2014-04-11
ye.. teška su vremena, glad, neimaština :Dgovinda wrote:Podmicuje je s juhama. Neko kovertu u dzep a on tanjir juhe.Neve wrote:hmm imaš neke insajderske informacije o svojoj doktoriciMaximusDecimusMiridije wrote:Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
razmjenjujete recepte?
2014-04-12
Sta ces joj sutra pokloniti za Valentinovo?MaximusDecimusMiridije wrote:Neve wrote:hmm imaš neke insajderske informacije o svojoj doktoriciMaximusDecimusMiridije wrote:Moja doktorica nije otisla nigdje. Krasna zena. Jedino tiha nekako, nista ne govori puno. Nervira me to. Ali dobro. Izuzev toga ekstra zena, voli guste juhe jesti, krem one.
razmjenjujete recepte?
Ma jok, nego kad sam spalio kosu nedavno onda znala ona doci u vizitu da ne izlazim na hladnocu celav. Pa bi ja skuhao juhu,gljive s parmezanom i meso i to. Kupio joj pulover za Bozic.
2016-11-17
osim što je hraniš, još je i oblačišMaximusDecimusMiridije wrote:Ma jok, nego kad sam spalio kosu nedavno onda znala ona doci u vizitu da ne izlazim na hladnocu celav. Pa bi ja skuhao juhu,gljive s parmezanom i meso i to. Kupio joj pulover za Bozic.
za svlačenje neću pitati, ponedjeljkom sam pristojna
2014-04-12
a tko zna, možda si u pravu Neve, ali tko zna da ne bi i kao princ imao veliku rit :PNeve wrote:a možda je začarani žabac, daš mu pusu i on se pretvori u princaNoor wrote:samo što ti nisi žaba
ne volim to :))
Guest- Guest
Neve wrote:a možda je začarani žabac, daš mu pusu i on se pretvori u princaNoor wrote:samo što ti nisi žaba
2016-11-17
Neve wrote:osim što je hraniš, još je i oblačišMaximusDecimusMiridije wrote:Ma jok, nego kad sam spalio kosu nedavno onda znala ona doci u vizitu da ne izlazim na hladnocu celav. Pa bi ja skuhao juhu,gljive s parmezanom i meso i to. Kupio joj pulover za Bozic.
za svlačenje neću pitati, ponedjeljkom sam pristojna
Nista takvoga, zena je pravi profesionalac, osim toga lijepa je zaboga.
Guest- Guest
A i kurac mi je vidjela.
Guest- Guest
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Hrvatski liječnici mogu raditi u Rusiji bez licence od 2018.
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Plenki daje poticaj iseljavanju Hrvata u tuđinu: ukida se porezna olakšica na prvu nekretninu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Plenki daje poticaj iseljavanju Hrvata u tuđinu: ukida se porezna olakšica na prvu nekretninu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
Page 22 of 26