Hrvatski liječnici masovno odlaze u tuđinu: 'Odlazak je racionalna odluka'
Page 6 of 26
Page 6 of 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Hrvatski liječnici masovno odlaze u tuđinu: 'Odlazak je racionalna odluka'
to je elita, kako možeš tako nešto i spomenuti.prckov wrote:pa nije do njih, treba uvest placanje studija pa ko voli kad zavrsi nek razguli,maggie13 wrote:e. to ne bi..prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
ili nek hrvatska podigne cijenu studija na eu level
lako je tudim kurcem
al prvo braco plati pa se klati
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
pa, treba uvesti da koliko studiraš, toliko ćeš i odraditi u hrvatskoj. kasnije idi kud želiš. ako ni to nećeš, onda studiraj vani i plaćaj studij malo više nego bi ga plaćao ovdje.
Guest- Guest
jebe te logika al nema veze, nego cudno mi da se ne brines za svoju srbiju,dzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
naime tamo su jos manje place
2014-04-19
dzango wrote:Neki Tuđmanov? Pa da i mi budemo iz Irana?jasambrend wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Treba. To je tržišna utakmica. Plaća se ono što je deficitarno i što je neophodno. Kome treba doktor istorije?
zašto doktor? neka je samo profesor povijesti...i kao takav i te kako treba.
Btw. dobro bi ih došlo Srbima par...nego ih kojekvi psihijatri ucili povijesti i pa nije baš najbolji rezultat ispao... Povijest je ozbiljna znanost, a ne fikcija ili mitomanija... Čisto da im dopre do vijuga...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.maggie13 wrote:istina, dzani, no nemaju ni sad, vec dvostruko i vise puta manje..ali ne moraju bas deset, da bi se potonji dobro osjecalu i ego im bio zadovoljen.dzango wrote:Treba. Ali nikada neće imati platu kao doktor medicine.maggie13 wrote:
istina, no ne govorim o tim socijalistickim titulama, vec o realno potrebnom visokoobrazovanom kadru.
i mani se povjesničara,sve se nadam da si dr, zato i s tobom pričam..elita
Jesam DR, ali za to moje ne postoji zvanična tiula.
I babe vračare su humane.maggie13 wrote:ne brini se,uvijek će biti humanih, ha hadzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
nije to, ali je tražit istu sumu u RH (ili RS)..dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.maggie13 wrote:istina, dzani, no nemaju ni sad, vec dvostruko i vise puta manje..ali ne moraju bas deset, da bi se potonji dobro osjecalu i ego im bio zadovoljen.dzango wrote:
Treba. Ali nikada neće imati platu kao doktor medicine.
Ne kvari mi snove, taman sam se počela povlašteno osjećat..
2014-04-12
dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.maggie13 wrote:istina, dzani, no nemaju ni sad, vec dvostruko i vise puta manje..ali ne moraju bas deset, da bi se potonji dobro osjecalu i ego im bio zadovoljen.dzango wrote:
Treba. Ali nikada neće imati platu kao doktor medicine.
jel to DRkađija?
Guest- Guest
Humanije od nekih gore navedenih.dzango wrote:I babe vračare su humane.maggie13 wrote:ne brini se,uvijek će biti humanih, ha hadzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
Bit će ih uvijek, naravno.
2014-04-12
Ne jebe me logika već vas jebe zdrav razum. I kod nas je odliv doktora, naročito anesteziologa. Najbolji u svom poslu će u svakom slučaju otići. Nas će lečiti oni osrednji. Dakle rešenje je u većoj produkciji doktora medicine i ispunjavanju uslova da se oni zadrže a ne u kukanju i pljuvanju istih.prckov wrote:jebe te logika al nema veze, nego cudno mi da se ne brines za svoju srbiju,dzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
doći nas vaši anestezirat..to se zove mobilnost..uskorodzango wrote:Ne jebe me logika već vas jebe zdrav razum. I kod nas je odliv doktora, naročito anesteziologa. Najbolji u svom poslu će u svakom slučaju otići. Nas će lečiti oni osrednji. Dakle rešenje je u većoj produkciji doktora medicine i ispunjavanju uslova da se oni zadrže a ne u kukanju i pljuvanju istih.prckov wrote:jebe te logika al nema veze, nego cudno mi da se ne brines za svoju srbiju,dzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
ćete u EU, mislim
2014-04-12
pa da, s tim da je vani puuuuno skuplje. Takode ima studij medicine na engleskom u splitu, pa nek vide posto je to kad drzava ne placa,Noor wrote:prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
pa, treba uvesti da koliko studiraš, toliko ćeš i odraditi u hrvatskoj. kasnije idi kud želiš. ako ni to nećeš, onda studiraj vani i plaćaj studij malo više nego bi ga plaćao ovdje.
samo nek zalijepe usi za glavu da im ne spadnu of soka kad cuju cijenu
2014-04-19
Niko ne traži istu sumu. Nađi drugi način da ih zadržiš.maggie13 wrote:nije to, ali je tražit istu sumu u RH (ili RS)..dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.maggie13 wrote:
istina, dzani, no nemaju ni sad, vec dvostruko i vise puta manje..ali ne moraju bas deset, da bi se potonji dobro osjecalu i ego im bio zadovoljen.
A ko behu oni divi koji su nas napred zvali, koji su te ojačali, koji su ti krila dali. To bejahu ideali.
Dođi da proveriš.Noor wrote:dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.maggie13 wrote:
istina, dzani, no nemaju ni sad, vec dvostruko i vise puta manje..ali ne moraju bas deset, da bi se potonji dobro osjecalu i ego im bio zadovoljen.
jel to DRkađija?
dzango wrote:Ne jebe me logika već vas jebe zdrav razum. I kod nas je odliv doktora, naročito anesteziologa. Najbolji u svom poslu će u svakom slučaju otići. Nas će lečiti oni osrednji. Dakle rešenje je u većoj produkciji doktora medicine i ispunjavanju uslova da se oni zadrže a ne u kukanju i pljuvanju istih.prckov wrote:jebe te logika al nema veze, nego cudno mi da se ne brines za svoju srbiju,dzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
doktor medicine i liječnik nije isto.
Guest- Guest
Doktor je profesija a ne moralno stanje.maggie13 wrote:Humanije od nekih gore navedenih.dzango wrote:I babe vračare su humane.maggie13 wrote:ne brini se,uvijek će biti humanih, ha hadzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
traže, čim se uspoređuju s tim sumama..to se već zove ucjenjivanje..dzango wrote:Niko ne traži istu sumu. Nađi drugi način da ih zadržiš.maggie13 wrote:nije to, ali je tražit istu sumu u RH (ili RS)..dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:
Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.
A ko behu oni divi koji su nas napred zvali, koji su te ojačali, koji su ti krila dali. To bejahu ideali.
Iz koje to pjesme?
2014-04-12
dzango wrote:Dođi da proveriš.Noor wrote:dzango wrote:Nije bahatost i pohlepa prihvatiti 3 puta veću platu. I sve ostalo što ide uz to.maggie13 wrote:ja ne negiram tržište, ali ti negiraš bahatost i pohlepu.dzango wrote:
Stvar tržišta. Kada svi odu u doktore a budu falili istoričari, stvar će se promeniti.
jel to DRkađija?
nisam voajer, aj ti samo u svojoj intimi.
Guest- Guest
uz tu profesiju bi moralo biti usko vezano.dzango wrote:Doktor je profesija a ne moralno stanje.maggie13 wrote:Humanije od nekih gore navedenih.dzango wrote:I babe vračare su humane.maggie13 wrote:ne brini se,uvijek će biti humanih, ha hadzango wrote:
Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.
2014-04-12
jel ima netko podatak da je iz Hrvatske otišao ijedan pravnik?
vili40-
2015-08-02
Ne bi vam valjalo. Nikada ne znaš kada može da mu proradi neki dedin gen. A tek ko mu je deda...maggie13 wrote:doći nas vaši anestezirat..to se zove mobilnost..uskorodzango wrote:Ne jebe me logika već vas jebe zdrav razum. I kod nas je odliv doktora, naročito anesteziologa. Najbolji u svom poslu će u svakom slučaju otići. Nas će lečiti oni osrednji. Dakle rešenje je u većoj produkciji doktora medicine i ispunjavanju uslova da se oni zadrže a ne u kukanju i pljuvanju istih.prckov wrote:jebe te logika al nema veze, nego cudno mi da se ne brines za svoju srbiju,dzango wrote:Onda će po HR ljude lečiti babe vračare.prckov wrote:a nista, ovi sto hoce ic vani radit nek prvo odu vanka i studirat,
lako je tudim kurcem
ćete u EU, mislim
Page 6 of 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Similar topics
» Hrvatski liječnici mogu raditi u Rusiji bez licence od 2018.
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Plenki daje poticaj iseljavanju Hrvata u tuđinu: ukida se porezna olakšica na prvu nekretninu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Plenki daje poticaj iseljavanju Hrvata u tuđinu: ukida se porezna olakšica na prvu nekretninu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» I liječnici traže novac,svi bi lovu koje nema
Page 6 of 26