Rusi više neće davati kredite Todi i njegovom Agrokoru
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusi više neće davati kredite Todi i njegovom Agrokoru
mene ne mijesaj ja ima grunt i bavim se poljoprivrednim uzgojem..vecinom za sebe ali nesto pride se i proda...vili40 wrote:e sad si ti našao problem.Same nemojte vi iz Zagreba o problemima u poljoprivredi a ne znate ni običnu lončanicu posaditi i održati.vuksadinare wrote:imas niz uspjesnih manjih opg-ova...nas problem u poljoprivredi je ono...ako trenutno ide plasman jednog proizvoda ajmo ko muhe bez glave manje vise svi to proizvoditi..kad dođe do zasicenja proizvodima,pad cijena...onda se lupaju sakom od glavu...pravi poljoprivrednik ce uzgajati vise poljoprivrednih kultura...ili se iz ono sto mu ej glavna djelatnost baviti se jos necim da pokrije eventualni gubitak od onog drugog proizvoda...no ans seljak bar jos vecina razmislja jos na socijalsiticki nacin..pa i dalej uzgaja jednu do dvije kulture pa dokle ide..s izgiovorom..'ne znam ja drugo..'..a u biti ne da mu se..jer ono drugo zahtjeva vise posla i vremena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislili smo da nas Rusi vole i da će shvatiti da smo im morali na silu uvesti sankcije.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:uostalom tako se sralo i o luki rajiću koji je takoreći stvorio hrvatsku mljekarsku industriju iz ničega, kad je prodao proizvodnja mlijeka se ugasila u hrvatskoj
Navukao u pomoć ministarstva ljude na visemilijunske kredite uz obećanje sigurnog plasmana i otkupa mlijeka pa prodao Luru Francuzima koji odmah krecu dampingom tj. sirovinu koriste od viskova iz svoje zemlje koja je najpoznatija po izdasnim poticajima upravo vlastitim mljekarima koji ako iste izostanu bez pardona blokiraju cijelu državu...domoljuban lik nema sto, da mi ga barem na vrhu bandere vidjeti...
darth_vader-
2014-04-17
e nećeš taj film gledati,i on i milijarde zbrisale u Švicarsku.Što se sve ovdje događalo a i događa se još,mi se super držimo.jasambrend wrote:marcellus wrote:uostalom tako se sralo i o luki rajiću koji je takoreći stvorio hrvatsku mljekarsku industriju iz ničega, kad je prodao proizvodnja mlijeka se ugasila u hrvatskoj
Navukao u pomoć ministarstva ljude na visemilijunske kredite uz obećanje sigurnog plasmana i otkupa mlijeka pa prodao Luru Francuzima koji odmah krecu dampingom tj. sirovinu koriste od viskova iz svoje zemlje koja je najpoznatija po izdasnim poticajima upravo vlastitim mljekarima koji ako iste izostanu bez pardona blokiraju cijelu državu...domoljuban lik nema sto, da mi ga barem na vrhu bandere vidjeti...
vili40-
2015-08-02
Kad se samo sjetim kako i koliko srčano je naš vrli kolega forumaš, novinar i intelektualac, marcellus, branio Todorića suze mi navru na oči.
Hrvatske vlasti i politika u cjelini ne mogu imati nikakvu ulogu u vlasničkom, financijskom i poslovnom preslagivanju najveće regionalne korporacije. Kada je Luka Rajić 2007. prodao Dukat francuskom Lactalisu za 280 milijuna eura tadašnja vladajuća garnitura mogla je samo konstatirati da je za sva pitanja odavno prekasno.
Mala digresija... danas se djeca Luke Rajića zalijevaju Dom Perignonom i te slike objavljuju na društvenim mrežama.
Da Bog crkli!
Hrvatske vlasti i politika u cjelini ne mogu imati nikakvu ulogu u vlasničkom, financijskom i poslovnom preslagivanju najveće regionalne korporacije. Kada je Luka Rajić 2007. prodao Dukat francuskom Lactalisu za 280 milijuna eura tadašnja vladajuća garnitura mogla je samo konstatirati da je za sva pitanja odavno prekasno.
Mala digresija... danas se djeca Luke Rajića zalijevaju Dom Perignonom i te slike objavljuju na društvenim mrežama.
Da Bog crkli!
Nije zgorega napomenuti da Agrokor ima relativno veliku izloženost prema bankama u većinskom vlasništvu ruske države. Bloomberg navodi da Sberbank čiji je većinski vlasnik središnja banka Ruske federacije i VTB, banka čijih 60% dionica drži agencija tamošnje Vlade, kreditiraju Agrokor s impresivnih 1,3 milijarde eura.
Kriminalac i sjecikesa u režiji Hadezeajasambrend wrote:marcellus wrote:uostalom tako se sralo i o luki rajiću koji je takoreći stvorio hrvatsku mljekarsku industriju iz ničega, kad je prodao proizvodnja mlijeka se ugasila u hrvatskoj
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vidjelica iz Međugorja objavila je da joj Gospa, eto, više neće davati poruke i javno se ukazivati
» Sve više dalmatinskih iznajmljivača oglašava - prodaju vila s bazenima jer ne mogu plaćati kredite
» 15:40 Postignut dogovor, Rusi ulaze i postavljaju svoju upravu Agrokoru
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
» Sve više dalmatinskih iznajmljivača oglašava - prodaju vila s bazenima jer ne mogu plaćati kredite
» 15:40 Postignut dogovor, Rusi ulaze i postavljaju svoju upravu Agrokoru
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
Page 4 of 4