Vidjelica iz Međugorja objavila je da joj Gospa, eto, više neće davati poruke i javno se ukazivati
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vidjelica iz Međugorja objavila je da joj Gospa, eto, više neće davati poruke i javno se ukazivati
K Koronavirus radi ogroman kaos u svijetu, a čini se da niti bosanskohercegovačko hodočasničko odredište Međugorje neće biti pošteđeno. Naime, kako piše medjugorje-info, vidjelica Mirjana Dragičević Soldo prvi put od 2. kolovoza 1987. godine do danas, neće imati javna ukazanje niti će primati poruke koje joj Gospa daje.
Portal ekstenzivno objašnjava da je vidjelica Mirjana navodno imala svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. godine do Božića 1982. godine, kada joj je Gospa rekla da joj se ipak više neće javljati svaki dan.
Međutim, pišu da joj je ostavila “dar” s kojim ju može vidjeti za svoj rođendan dok je živa. Upravo je zbog tog dara, Mirjana je jučer na svoj rođendan točno u 13,41 sati saznala da više neće biti ukazanja drugog u mjesecu. Mirjana je tada bila u svom obiteljskom domu, okružena obitelji piše portal Međugorje info.
Portal ekstenzivno objašnjava da je vidjelica Mirjana navodno imala svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. godine do Božića 1982. godine, kada joj je Gospa rekla da joj se ipak više neće javljati svaki dan.
Međutim, pišu da joj je ostavila “dar” s kojim ju može vidjeti za svoj rođendan dok je živa. Upravo je zbog tog dara, Mirjana je jučer na svoj rođendan točno u 13,41 sati saznala da više neće biti ukazanja drugog u mjesecu. Mirjana je tada bila u svom obiteljskom domu, okružena obitelji piše portal Međugorje info.
DJEVICA MARIJA JE IMALA KONKRETNU PORUKU ZA NAS
Portal medjugorje-info je došao i do sadržaja same poruke koju je Djevica Marija imala za Mirjanu. “Draga djeco, moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari.Advertisement
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Vidjelica iz Međugorja objavila je da joj Gospa, eto, više neće davati poruke i javno se ukazivati
Svaka čast Gospi, jer da je nastavila ...ljudi se okupljaju i eto zaraze.
Bolje ovako napraviti pauzu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Vidjelica iz Međugorja objavila je da joj Gospa, eto, više neće davati poruke i javno se ukazivati
Nije ne briga, ali mogla se ukazati na 2m...
Štoće sad napraviti sa holoprojektorima ?
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Nije ne briga, ali mogla se ukazati na 2m...
je da je ostala trudna po duhu svetome (nije jedina, znam par takvih koje su to tvrdile) ali on ne štiti od virusa
A nista.
To je ionako djidji-midji sou.
Guest- Guest
marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Nije ne briga, ali mogla se ukazati na 2m...
je da je ostala trudna po duhu svetome (nije jedina, znam par takvih koje su to tvrdile) ali on ne štiti od virusa
Ha, ha ... i danas velis?
Guest- Guest
nema turista,nema peneza,koji će se kurac ukazivati...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
nijeSovak wrote:A nista.
immortal-
2014-04-16
jeste...prijetvorni ste da prijetvorniji ne mozete biti...hvatate se kao vjere,a pokrali bi vlastitu drzavu..u biti kradetemortal wrote:nijeSovak wrote:A nista.
Guest- Guest
ne nijeLegendovich wrote:jeste...prijetvorni ste da prijetvorniji ne mozete biti...hvatate se kao vjere,a pokrali bi vlastitu drzavu..u biti kradetemortal wrote:nijeSovak wrote:A nista.
a ti mi nešto zvučiš kao da si jako frustriran
nismo ti mi katolici krivi
immortal-
2014-04-16
epikur37 wrote:Svaka čast Gospi, jer da je nastavila ...ljudi se okupljaju i eto zaraze.
mogla je preko Skype-a.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Svaka čast Gospi, jer da je nastavila ...ljudi se okupljaju i eto zaraze.
mogla je preko Skype-a.
Gospa je do daljnjeg u samoizolaciji, pravila su pravila
naravno..vI hertzegovtzi ste pokrali drzavu,i bacili je na koljena..frustracije radi lopina kao VI(koji Židovi..nisu vam do koljena..),koji su stotine tisca ljudi natjerali vanka da mogu prezivjeti..jedino vi paraziti na drzavnoj sisi josh opstajete..mortal wrote:ne nijeLegendovich wrote:jeste...prijetvorni ste da prijetvorniji ne mozete biti...hvatate se kao vjere,a pokrali bi vlastitu drzavu..u biti kradetemortal wrote:nijeSovak wrote:A nista.
Katolici ste povr Pape..to je poznato..
Guest- Guest
ti si isprazna tica rugalicaLegendovich wrote:naravno..vI hertzegovtzi ste pokrali drzavu,i bacili je na koljena..frustracije radi lopina kao VI(koji Židovi..nisu vam do koljena..),koji su stotine tisca ljudi natjerali vanka da mogu prezivjeti..jedino vi paraziti na drzavnoj sisi josh opstajete..mortal wrote:ne nijeLegendovich wrote:jeste...prijetvorni ste da prijetvorniji ne mozete biti...hvatate se kao vjere,a pokrali bi vlastitu drzavu..u biti kradetemortal wrote:nijeSovak wrote:A nista.
immortal-
2014-04-16
našla sam danas kvasca i kupila, šećera isto
digli mu i cijenu
a rekli neće poskupljivat
digli mu i cijenu
immortal-
2014-04-16
O sreco moja,da znas kako bih volio da sam samo to...no ovi fak-ti su svima poznati..mortal wrote:ti si isprazna tica rugalicaLegendovich wrote:naravno..vI hertzegovtzi ste pokrali drzavu,i bacili je na koljena..frustracije radi lopina kao VI(koji Židovi..nisu vam do koljena..),koji su stotine tisca ljudi natjerali vanka da mogu prezivjeti..jedino vi paraziti na drzavnoj sisi josh opstajete..mortal wrote:ne nijeLegendovich wrote:jeste...prijetvorni ste da prijetvorniji ne mozete biti...hvatate se kao vjere,a pokrali bi vlastitu drzavu..u biti kradetemortal wrote:
nije
Guest- Guest
Koliko koshta kvasac kod vas?mortal wrote:našla sam danas kvasca i kupila, šećera isto
digli mu i cijenu
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusi više neće davati kredite Todi i njegovom Agrokoru
» Registar branitelja više neće biti javno dostupan
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
» Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...
» Registar branitelja više neće biti javno dostupan
» Soros vise ne zeli davati pare ljevicarskim medijima i agenturi u Hrvatskoj.
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
» Senfova zamjenica objavila da joj vise nije mio posao koji obavlja...
Page 1 of 3