Kako je gay liberal posta trumpovac
Page 1 of 1
Kako je gay liberal posta trumpovac
http://nypost.com/2017/02/11/im-a-gay-new-yorker-and-im-coming-out-as-a-conservative/
Kermit-
2014-04-17
Re: Kako je gay liberal posta trumpovac
"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
E tek je sad najebao
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Obadva, obadva su pala :Dgargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
omni-
2014-04-12
Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
Guest- Guest
ne dolazi u obzir, amerikanac je, ne zelim americku nego madjarsku, znaci da si ti na reduasilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
bices jeben pa kud puklo da puklo :D
hehehe ali ne izlazim ja sa građevincima, samo di beste klasaLeviathan2 wrote:ne dolazi u obzir, amerikanac je, ne zelim americku nego madjarsku, znaci da si ti na reduasilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
Kermit-
2014-04-17
zna levi i švasatasilovski wrote:hehehe ali ne izlazim ja sa građevincima, samo di beste klasaLeviathan2 wrote:ne dolazi u obzir, amerikanac je, ne zelim americku nego madjarsku, znaci da si ti na reduasilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
Guest- Guest
ne brigaj ti, kad ti oci skoce van bit ce ti i drago, odmah mi sredis madjarsku putvnicu po ubrzanom postupkuasilovski wrote:hehehe ali ne izlazim ja sa građevincima, samo di beste klasaLeviathan2 wrote:ne dolazi u obzir, amerikanac je, ne zelim americku nego madjarsku, znaci da si ti na reduasilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
zna levi svasta pa i svajsat izmedju ostalogNoor wrote:zna levi i švasatasilovski wrote:hehehe ali ne izlazim ja sa građevincima, samo di beste klasaLeviathan2 wrote:ne dolazi u obzir, amerikanac je, ne zelim americku nego madjarsku, znaci da si ti na reduasilovski wrote:Izašao je sa Levijem hehehe ovaj će dobiti još jednu putovnicugargamel0101 wrote:"I even went on a date this past week with a good-looking Republican construction worker, someone I previously would not have given a shot."
E tek je sad najebao
» Liberal i idiot
» Novinarka Jerusalem Posta za N1: Predsjednica Hrvatske NIJE spominjala vladu BiH
» Fejs me upravo blokirao na 30 dana zbog posta od prije tri godine.. ovog.
» Kako je Zidov i liberal demolirao Vucica i Srbiju u svezi 'Oluje'
» Liberal i idiot
» Novinarka Jerusalem Posta za N1: Predsjednica Hrvatske NIJE spominjala vladu BiH
» Fejs me upravo blokirao na 30 dana zbog posta od prije tri godine.. ovog.
Page 1 of 1