Jutarnji se veseli što će Assange biti uhićen
Page 1 of 1
Jutarnji se veseli što će Assange biti uhićen
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/assange-bi-uskoro-mogao-ostati-bez-utocista-u-ekvadoru-na-pomolu-promjena-vlasti-moguci-buduci-predsjednik-ljubazno-cu-ga-zamoliti-da-ode/5614123/
Kermit-
2014-04-17
Re: Jutarnji se veseli što će Assange biti uhićen
Teodor Brusic
To je smrdljivo i izdajnicko govno potpuno unistilo zapadne kontraobavjestajne sluzbe, te indirektno predalo u ruke najgorih diktatora stotine oporbenjaka...
Nadam se samo da ce gorjeti na zemlji, prije nego sto zavrsi u paklu...Uostalom, to se je i moglo ocekivati, nakon sto ce ekvadorski kokainoman i Castrov sljedbenik popusiti na izborima...
Sviđa mi se · Odgovor · 12 sati
Kermit-
2014-04-17
Robert Steinner ·
Newcastle College
Ne moraju ga Ekvadorci niti pipnuti. Dovoljno je da propuste dva - tri "Bobbya" unutra. Britanci bi ga isto voljeli imati jer je oštetio i MI6 sa tim njegovim proseravanjem.
Sviđa mi se · Odgovor · 3 sata
Kermit-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
U biti da nije Assangea mi ne bi znali tko je Hillary i DC-e, ali su mi tkz. lijevičari odlični jer kada je isti otkrio Abu Ghraib i masovna mučenja on je bio zvijezda, ali kad je dirnio u vješticu izdajnik, zlikovac i silovatelj bez silovanja
Kermit-
2014-04-17
Ne znam, ološ i trolovi, zapravo jadnici koji ne mogu pojmiti da zbog vlastitih uvjerenja riskiraš životDread_Pirate_Roberts wrote:di ti ljudi žive?
Kermit-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
nevjerojatno je da jadnici koji živi sa mamom i tatom brane oligarhiju, tajne službe i otkrivanje istine o Hillary, ajde Jutarnji oni rade za Hanžiku koji je dio iste te mašinerije porobljavanja, ali ovo su zombijiDread_Pirate_Roberts wrote:debili ispranog mozga...
Kermit-
2014-04-17
Osim toga Assange je reka da će se sam predati kada puste Maninninga iz zatvora, a Trump može ovdje biti od velike pomoći jer je uprav assange bio taj jezičac koji je prevagnio, a njegovim zatvaranjem on će postati mučenik
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Teodor Brusic
To je smrdljivo i izdajnicko govno potpuno unistilo zapadne kontraobavjestajne sluzbe, te indirektno predalo u ruke najgorih diktatora stotine oporbenjaka...
Nadam se samo da ce gorjeti na zemlji, prije nego sto zavrsi u paklu...Uostalom, to se je i moglo ocekivati, nakon sto ce ekvadorski kokainoman i Castrov sljedbenik popusiti na izborima...
Sviđa mi se · Odgovor · 12 sati
Ovaj lik je redovan na Jutarnjem, djeluje kao neki troll iz Buzina iako izgleda da trola s pravog profila i zaista vjeruje u pizdarije koje piše hehe
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» Veseli bečar
» VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
» ima i glupljih , nije utjesno no veseli
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» VESELI STARČIĆ JOŽA MANOLIĆ
» ima i glupljih , nije utjesno no veseli
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko