da bi čovjek riječ reko
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: da bi čovjek riječ reko
michaellcmacha wrote:to su epijevi prijatelji...
a ovo su tvoji...
Guest- Guest
Bome gadnu brlju koristiš, rat je neminovan u slučaju pokušaja odcjepljenja republike genocidne a ti zatvaraj oči kao i do sada pa poslje lupaj glavom o zid.jastreb wrote:Isto kao i ti kad bi došo međ BBB i rekao im da navijaš za Hajduk.vuksadinare wrote:a ti da im kazes da si hrvat pitaj se kako bi prosao an tom 'karnevalu'jastreb wrote:Karneval.
No,ovo uopće nije nikakva vijest,jer su snimci stariji od godine dana i čak ni u Bosni navedeni karnevalski skupovi nisu izazvali veću medijsku pozornost.
A to da ćete "na puškomet od ZG" imati srpsku republiku to je činjenica sa kojom ćete se morat pomirit za koju ste si sami krivi.
Bujrum!
Guest- Guest
zna on to..ali okrece pilu naopako..po sistemu..'ma dajte ljudi nista od toga samo vi mirno spavajte..'....takve se profesionalno zove 'spavači' koji se aktiviraju ili da izvode teroristicke djelatnosti u neprijateljskoj pozadini..sto jastreb svakako nije..ali psotoje oni drugi...jos opasniji..da unesu defetisticko raspolozenje..i narod uspavaju...i prepremi ih se da nespremno docekaju udar neprijateljatre911 wrote:Bome gadnu brlju koristiš, rat je neminovan u slučaju pokušaja odcjepljenja republike genocidne a ti zatvaraj oči kao i do sada pa poslje lupaj glavom o zid.jastreb wrote:Isto kao i ti kad bi došo međ BBB i rekao im da navijaš za Hajduk.vuksadinare wrote:a ti da im kazes da si hrvat pitaj se kako bi prosao an tom 'karnevalu'jastreb wrote:Karneval.
No,ovo uopće nije nikakva vijest,jer su snimci stariji od godine dana i čak ni u Bosni navedeni karnevalski skupovi nisu izazvali veću medijsku pozornost.
A to da ćete "na puškomet od ZG" imati srpsku republiku to je činjenica sa kojom ćete se morat pomirit za koju ste si sami krivi.
Bujrum!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
miško ja sam se onomad borio i protiv tvojih četnika (ti si početnik, tak da si ne umišljaš) a i protiv sličnih ovima na fotki, tak da si se malo zajebao po pitanju koji su moji... moji su samo i jedino hrvati, ali hrvati, a ne preklopni ološari tipa epikur, debilbiodebilosto, vvlajko, sokol i njima slični ima ih tu pun kurac...i osamsto...Bracala wrote:michaellcmacha wrote:to su epijevi prijatelji...
a ovo su tvoji...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» znaju ljudi slavit, da bi riječ ko reko...
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» tko bi reko kobili se nado
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» tko bi reko kobili se nado
» KO BI REKO https://narod.hr/eu/poljska-odbila-dati-azil-islamistu-koji-je-odrubio-glavu-ucitelju-u-francuskoj
Page 3 of 3