Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića
i nekaspeare_shaker wrote:metilda wrote:to ti je tako ovdje.. čim otkriješ nešto o sebi iskorištava se protiv tebe do maksimuma...
Znam. Ali ću se nositi sa tim pa kom' obojci, a kom' opanci.
Guest- Guest
red wolf wrote:Prvo shvati jednu stvar, SDP s KPH i KPJ nema nikakve veze...Ideološki...Stranka nije potrošena, nego je došlo do jednog zastoja...No, on neće trajati dugo...Novi lider će sve posložiti i dati stranci novu energiju...jastreb wrote:Ma ja mislim da SDP ni Krleža i Bakarić da ustanu ne bi vratili u "đir".red wolf wrote:Ne. U životu uvijek postoje loši i dobri periodi...Trenutno je SDP u lošem periodu...No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...Možda ni on sam nije toga svjestan, ali spoznati će to kad dođe vrijeme...jastreb wrote:Mislim da je i HDZ-u odzvonilo,jer SDP je svoje otplesao.
SDP-ovo vrijeme je prošlo i sada neke stranke koje prije nisu bile ni blizu izbornog praga,preuzimaju prednost.
I to je dobro. mislim da ove dvije potrošene stranke treba prepustiti ropotarnici povijesti,aili kako bi rekli Srbi(janci)-bunjištu istorije.
Stranka je potrošena i to je to. Nema tu.
čudna je ova tvoja privrženost sdp-u koji se i službeno proglasio sljedbenicom KPH... a još čudnije u vezi s tim tvoje pisanje na Religiji... Jedno u ovom kontekstu postaje bratstvo i jedinstvo a sloboda ograničena partijskim smjernicama o slobodi... mislim da moraš još puno razmišljati...
Guest- Guest
Prije nešto više od mjesec dana pukla je bruka oko odlaska predsjednice države u Ameriku. Javnost se pitala gdje je i kod koga ista išla, jer su sve činjenice ukazivale na to da se radi o privatnom posjetu
o trošku poreznih obveznika. Skandal je narastao do neslućenih razmjera.
I tada, na vrhuncu skandala, pojavljuje se priča o Lalovcu zlostavljaču, ispričana iz usta njegove bivše žene (inače hadezeovke) u opskurnoj Bujici.
I, što se događa? Odjednom, predsjednica i njena vrlo moguća zloupotreba položaja više nije u fokusu javnosti. Fokus se seli na Lalovca i njegovo tobožnje nasilje u obitelji, koje za sad još uvijek nije
potvrđeno.
No, znate što je najbolje od svega? Činjenica da se o okršajima u obitelji Lalovac znalo već dosta dugo vremena. No vijest je puštena u jeku afere oko puta predsjednice u Ameriku.
Druga priča. Zbog 57 miliona teških malverzacija, pod istragom USKOK-a našla se firma "Napredni model" koja je financirala kampanju predsjednice države i HDZ-a na izborima. Opet uzbuna u
redovima vrhovne zapovjednice, a još se ni ona prošla afera nije stišala. Da stvar bude gora, u isto vrijeme do vrhunca dolazi i afera plagiranja znanstvenog rada ministra Barišića. Huh, nimalo ugodna
situacija za vladajuće.
I, što se događa? U javnost se pušta vijest o aferi Saucha koja se tiče neisplaćenih dnevnica u vrijednosti nekih pola miliona kuna. Toliko je Sanader znao pojesti i popiti u jedno veče.
I, što se događa? Odjednom predsjednica i njena zakonski sumnjiva kampanja više nisu u žiži javnosti kao ni plagijator Barišić. Fokus se seli na Sauchu o kojemu Jutarnji, u današnjem broju, donosi
reportažu na punih deset strana. Zbog pola miliona kuna, što je, valjda, 0,1% onoga za što je Čobanković gulio krumpire.
No, znate što je najbolje od svega? To što se za ovaj nalaz revizije oko Sauchinih dnevnica znalo još prošle godine. No, vijest je puštena u jeku afere Barišić i afere oko financiranja predsjedničine
kampanje.
Tekst prenesen
o trošku poreznih obveznika. Skandal je narastao do neslućenih razmjera.
I tada, na vrhuncu skandala, pojavljuje se priča o Lalovcu zlostavljaču, ispričana iz usta njegove bivše žene (inače hadezeovke) u opskurnoj Bujici.
I, što se događa? Odjednom, predsjednica i njena vrlo moguća zloupotreba položaja više nije u fokusu javnosti. Fokus se seli na Lalovca i njegovo tobožnje nasilje u obitelji, koje za sad još uvijek nije
potvrđeno.
No, znate što je najbolje od svega? Činjenica da se o okršajima u obitelji Lalovac znalo već dosta dugo vremena. No vijest je puštena u jeku afere oko puta predsjednice u Ameriku.
Druga priča. Zbog 57 miliona teških malverzacija, pod istragom USKOK-a našla se firma "Napredni model" koja je financirala kampanju predsjednice države i HDZ-a na izborima. Opet uzbuna u
redovima vrhovne zapovjednice, a još se ni ona prošla afera nije stišala. Da stvar bude gora, u isto vrijeme do vrhunca dolazi i afera plagiranja znanstvenog rada ministra Barišića. Huh, nimalo ugodna
situacija za vladajuće.
I, što se događa? U javnost se pušta vijest o aferi Saucha koja se tiče neisplaćenih dnevnica u vrijednosti nekih pola miliona kuna. Toliko je Sanader znao pojesti i popiti u jedno veče.
I, što se događa? Odjednom predsjednica i njena zakonski sumnjiva kampanja više nisu u žiži javnosti kao ni plagijator Barišić. Fokus se seli na Sauchu o kojemu Jutarnji, u današnjem broju, donosi
reportažu na punih deset strana. Zbog pola miliona kuna, što je, valjda, 0,1% onoga za što je Čobanković gulio krumpire.
No, znate što je najbolje od svega? To što se za ovaj nalaz revizije oko Sauchinih dnevnica znalo još prošle godine. No, vijest je puštena u jeku afere Barišić i afere oko financiranja predsjedničine
kampanje.
Tekst prenesen
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mi jesmo sljedbenici KPH...U čemu je problem...No, više tih sljedbenika je otišlo u HDZ i dio je HDZ-a...To vam nije problem?metilda wrote:red wolf wrote:Prvo shvati jednu stvar, SDP s KPH i KPJ nema nikakve veze...Ideološki...Stranka nije potrošena, nego je došlo do jednog zastoja...No, on neće trajati dugo...Novi lider će sve posložiti i dati stranci novu energiju...jastreb wrote:Ma ja mislim da SDP ni Krleža i Bakarić da ustanu ne bi vratili u "đir".red wolf wrote:Ne. U životu uvijek postoje loši i dobri periodi...Trenutno je SDP u lošem periodu...No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...Možda ni on sam nije toga svjestan, ali spoznati će to kad dođe vrijeme...jastreb wrote:Mislim da je i HDZ-u odzvonilo,jer SDP je svoje otplesao.
SDP-ovo vrijeme je prošlo i sada neke stranke koje prije nisu bile ni blizu izbornog praga,preuzimaju prednost.
I to je dobro. mislim da ove dvije potrošene stranke treba prepustiti ropotarnici povijesti,aili kako bi rekli Srbi(janci)-bunjištu istorije.
Stranka je potrošena i to je to. Nema tu.
čudna je ova tvoja privrženost sdp-u koji se i službeno proglasio sljedbenicom KPH... a još čudnije u vezi s tim tvoje pisanje na Religiji... Jedno u ovom kontekstu postaje bratstvo i jedinstvo a sloboda ograničena partijskim smjernicama o slobodi... mislim da moraš još puno razmišljati...
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na HTV smijenili Jozu Barišića zbog nogometa
» MOST ce glasat za smjenu Barisica,pocetak kraja vlasti HDZ/MOST?
» Sveučilište u Augsburgu potvrdilo da doktorski rad P.Barišića nije autoplagijat
» Pavo Barišić financirao neke skupove profesora i filozofa Pave Barišića
» HDZ nema sreće sa zastupnicima.Zamjenio pritvorenog Barišića pa i on ulovljen u mutnim radnjama
» MOST ce glasat za smjenu Barisica,pocetak kraja vlasti HDZ/MOST?
» Sveučilište u Augsburgu potvrdilo da doktorski rad P.Barišića nije autoplagijat
» Pavo Barišić financirao neke skupove profesora i filozofa Pave Barišića
» HDZ nema sreće sa zastupnicima.Zamjenio pritvorenog Barišića pa i on ulovljen u mutnim radnjama
Page 3 of 3