ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića - Page 2 Empty Re: Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića

Post by Guest Thu 9 Feb - 20:46

red wolf wrote:No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...

SDP-u će možda svanuti novi dani tek kada na čelno mjesto dođe inkluzivni Tonino Picula. Prije toga nema apsolutno nikakve šanse.

Guest
Guest

Back to top Go down

Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića - Page 2 Empty Re: Plenki brani plagijatora i smutljivca Barišića

Post by red wolf Thu 9 Feb - 20:46

speare_shaker wrote:
red wolf wrote:Da je bila riječ o iznimkama, onda ne bi trajalo i trajati će ovako dugo...Potpuno je nebitno kako će vladajući glasati...Bitno je da li će ovaj narod konačno progledati ili neće...

Trajati će dugo zato jer ima dosta onih koji su se prijavili za raspravu. Ako u međuvremenu ne odustanu.
Jedino je bitno kako će vladajući glasovati, jer ovaj narod ne voli gubitnike, a pogotovo one koji ne znaju odustati dostojanstveno, kada je bjelodano jasno da su izgubili i da samo gnjave publiku po attention whore principu.
Ono što ovaj narod želi je poboljšanje životnog standarda odnosno bolji život, zato je i izabrao Plenkovića umjesto Milanovića koji se u prethodnom mandatu potrošio kao političar, ali i kao čovjek, a to se nikako ne može postići glasovanjem o povjerenju ministru Barišiću pa će zato narod ignorirati sve napore da ga se smijeni i neće im pružiti nikakvu podršku, pa ni onu najpasivniju.
Ništa se ovome ne treba dodati...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by jastreb Thu 9 Feb - 20:46

red wolf wrote:
jastreb wrote:Mislim da je i HDZ-u odzvonilo,jer SDP je svoje otplesao.

SDP-ovo vrijeme je prošlo i sada neke stranke koje prije nisu bile ni blizu izbornog praga,preuzimaju prednost.

I to je dobro. mislim da ove dvije potrošene stranke treba prepustiti ropotarnici povijesti,aili kako bi rekli Srbi(janci)-bunjištu istorije.
Ne. U životu uvijek postoje loši i dobri periodi...Trenutno je SDP u lošem periodu...No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...Možda ni on sam nije toga svjestan, ali spoznati će to kad dođe vrijeme...
Ma ja mislim da SDP ni Krleža i Bakarić da ustanu ne bi vratili u "đir".

Stranka je potrošena i to je to. Nema tu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by red wolf Thu 9 Feb - 20:48

jastreb wrote:
red wolf wrote:
jastreb wrote:Mislim da je i HDZ-u odzvonilo,jer SDP je svoje otplesao.

SDP-ovo vrijeme je prošlo i sada neke stranke koje prije nisu bile ni blizu izbornog praga,preuzimaju prednost.

I to je dobro. mislim da ove dvije potrošene stranke treba prepustiti ropotarnici povijesti,aili kako bi rekli Srbi(janci)-bunjištu istorije.
Ne. U životu uvijek postoje loši i dobri periodi...Trenutno je SDP u lošem periodu...No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...Možda ni on sam nije toga svjestan, ali spoznati će to kad dođe vrijeme...
Ma ja mislim da SDP ni Krleža i Bakarić da ustanu ne bi vratili u "đir".

Stranka je potrošena i to je to. Nema tu.
Prvo shvati jednu stvar, SDP s KPH i KPJ nema nikakve veze...Ideološki...Stranka nije potrošena, nego je došlo do jednog zastoja...No, on neće trajati dugo...Novi lider će sve posložiti i dati stranci novu energiju...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest Thu 9 Feb - 21:04

red wolf wrote:Prvo shvati jednu stvar, SDP s KPH i KPJ nema nikakve veze...Ideološki...Stranka nije potrošena, nego je došlo do jednog zastoja...No, on neće trajati dugo...Novi lider će sve posložiti i dati stranci novu energiju...

Ma ne, samo je njihova pravna i politička sljednica, a ideološku paradigmu nisu bitno promjenili od sloma Hrvatskog proljeća, tu je došlo jedino do upotrebe malo agresivnije kozmetike, ali tako da se ne odbiju stare pristalice.
I da, tek sa novim liderom će SDP dobiti novu šansu, a to će biti inkluzivni Tonino Picula. Sa Bernardićem nema ama baš nikakvu, prije svega zato što nije dovoljno inkluzivan, i to će se pokazati već na lokalnim izborima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Thu 9 Feb - 21:44

speare_shaker wrote:
red wolf wrote:No, ''novi lider'' SDP-a je već tu...

SDP-u će možda svanuti novi dani tek kada na čelno mjesto dođe inkluzivni Tonino Picula. Prije toga nema apsolutno nikakve šanse.
picula je sdp-ova varijanta Plenkovića...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Thu 9 Feb - 22:00

sitting_bull wrote:picula je sdp-ova varijanta Plenkovića...

Upravo tako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 9 Feb - 22:17

ošli smo mi u kurac i sa jednom i sa drugom varijantom....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 9 Feb - 22:33

A bome su uprli jedni i drugi...

Priznajem, osim što znam što je plagiranje nisam upucen u pozadinu. Pretpostavljam da su dva faktora bitna: stav Mosta koji bi mogao imati dalekosežne posljedice na vladajuću koaliciju i borba za afirmaciju Bernardica i SDP-a kao ostajuce prve oporbene snage.

Lojalniji partner bi već danas jasno stao uz ministra iz vlastite Vlade, pa cijenim da je interpelacija uspjela oporbi iznad očekivanja. Naravno, ne radi se o fusnoti i Barišiću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Fri 10 Feb - 0:25

ljiga Plenković će noćas napraviti sačekušu petrovu.

još gore svjetla u ck na kaptolu,,,
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Kermit Fri 10 Feb - 8:09

speare_shaker wrote:
red wolf wrote:Da je bila riječ o iznimkama, onda ne bi trajalo i trajati će ovako dugo...Potpuno je nebitno kako će vladajući glasati...Bitno je da li će ovaj narod konačno progledati ili neće...

Trajati će dugo zato jer ima dosta onih koji su se prijavili za raspravu. Ako u međuvremenu ne odustanu.
Jedino je bitno kako će vladajući glasovati, jer ovaj narod ne voli gubitnike, a pogotovo one koji ne znaju odustati dostojanstveno, kada je bjelodano jasno da su izgubili i da samo gnjave publiku po attention whore principu.
Ono što ovaj narod želi je poboljšanje životnog standarda odnosno bolji život, zato je i izabrao Plenkovića umjesto Milanovića koji se u prethodnom mandatu potrošio kao političar, ali i kao čovjek, a to se nikako ne može postići glasovanjem o povjerenju ministru Barišiću pa će zato narod ignorirati sve napore da ga se smijeni i neće im pružiti nikakvu podršku, pa ni onu najpasivniju.
hehehe onda je narod glup i to jako, nije branim Zoku koji je u biti replicirani Plenki, ali Plenki je na vlčast došao polu državnim udarom na Karamarka, a sam on ne želi dobro bilo kome osim sebi, kao i Zoka, a "bolji život" on ne zna učiniti bilo kome osim svojem uskom krugu suradnika i obitelji, zapravo sve i da želi on to ne zna jer u životu nije ništa radio...kao i Zoka
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora Fri 10 Feb - 8:17

speare_shaker wrote:
red wolf wrote:Prvo shvati jednu stvar, SDP s KPH i KPJ nema nikakve veze...Ideološki...Stranka nije potrošena, nego je došlo do jednog zastoja...No, on neće trajati dugo...Novi lider će sve posložiti i dati stranci novu energiju...

Ma ne, samo je njihova pravna i politička sljednica, a ideološku paradigmu nisu bitno promjenili od sloma Hrvatskog proljeća, tu je došlo jedino do upotrebe malo agresivnije kozmetike, ali tako da se ne odbiju stare pristalice.
I da, tek sa novim liderom će SDP dobiti novu šansu, a to će biti inkluzivni Tonino Picula. Sa Bernardićem nema ama baš nikakvu, prije svega zato što nije dovoljno inkluzivan, i to će se pokazati već na lokalnim izborima.
Nemas ti pojma o SDP 
UPRAVO ZATO JER JE IZNEVJERIO politiku socijaldemokracije po kojoj bi bio tomsto ti trabunjas, SDP je izgubio sve . 
Bernardic ili bilo tko drugi nece puno pomoci ako ne vrati stranku u tu lijevu stranu , koju je i Milanovic zapljuvao 
Vidit cemo .
Danas u politici nist bez novca ... 
Jrblo te inkluzivnost.. To je nacin kako slomiti ljevicu. 
Sf sn :omg

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Fri 10 Feb - 8:19

Boze, di sam jutros morala citati SPIRU 
SAD MI BUDE MUKA DOPODNE CELO

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 8:42

Sora wrote:Boze, di sam jutros morala citati SPIRU 
SAD MI BUDE MUKA DOPODNE CELO

@Sora, a nisi mi rekla tamo kako ono naši muče četnika??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 8:49

Sora wrote:UPRAVO ZATO JER JE IZNEVJERIO politiku socijaldemokracije
...
Danas u politici nist bez novca ...

"U starim danima esencijalizma (naivnog vjerovanja da je moguće nametnuti jedinstven skup političkih vrijednosti), ljevica se previše usredotočila na jednostavna ekonomska pitanja i prvenstvo klasne borbe", tvrdi Žižek.
"Sada je s tim vremenom svršeno i umjesto jedinstvene borbe imate pluralnost, prava homoseksualaca i homoseksualki, ekologiju, etnički identitet i što već ne. Ja svejedno tvrdim da je cijena koja je plaćena za tu vrstu pluralnosti to da je nešto isključeno. Nitko na ljevici zapravo ne pomišlja na globalnu alternativu kapitalizmu."

"Predviđanja - 30 velikih umova o budućnosti"; str. 350.; 1999. godina.

Eto tko je iznevjerio ljevicu. Ljevica sama. I to ova tzv. moderna.
Žižek je napisao ovaj tekst 1998. godine, a prvo izdanje knjige je izašlo 1999. No, Žižek tu nije otkrio ništa novo, takvo je stanje od malo iza pada Berlinskog zida.
I točno je, ništa bez novca.
Međutim kada pogledaš iz kojih izvora se financira silni politički aktivizam tzv. moderne ljevice ljevice oličen prije svega kroz histerične kampanje korporativnih medija svemu što stoji na putu njihove globalističke političke agende, onda ćeš vidjeti da su to upravo najbogatiji, onih famoznih 1% koji posjeduju 99% svjetskih bogatstava, ljudi poput Soroša koji su do silnog bogatstva došli pljačkajući burze širom svijeta uz upotrebu povlaštenih informacije, dakle najodvratniji i najnemoralniji zločinački šljam ovoga svijeta koji posjeduje korporativne medije i traži od njih bezuvjetnu poslušnost, a bome je i dobija.

Ljevica je dakle ta i to ona tzv. moderna koja je izdala sve svoje izvorne prijašnje ideale, koja je iznevjerila principe klasne borbe i napustila radništvo, sindikate, siromašne i nemoćne, i okrenula se zapravo najvećim neprijateljima svoje izvorne političke agende, očito se nadajući malo većoj količini mrvica sa stola onih najbogatijih sljedbenika posrnulog anđela Lucifera.
Snosit će, a dijelom već snosi odgovornost zbog toga, a dijelit će i njihovu gorku sudbinu.
Doduše, do nekog globalnog obračuna sa tim najnemoralnijim ljudskim šljamom koji danas hoda zemljom neće doći još za par desetljeća, ali kada se taj dogodi, onda će biti vrlo efikasan i temeljit.
Ti ti garantiram ja osobno koji sam često govorio na bivšem forumu kako sam pristalica socijaldemokratsko-liberalne političke agende i koji se dokazano nikada nisam prevario u procjenama ishoda niti jednog jedinog krupnijeg političkog pitanja ne samo kod nas nego i u svijetu, ali ovo danas što se prodaje pod modernu ljevice nema sa istom ama baš nikakve veze nego se podmuklo šverca ispod starih praznih parola koji nekima još zvone u ušima.
Ali nema tu ilole vrijednih političkih sadržaja, to je zapravo samo jeka davno prohujale prošlosti.

Last edited by speare_shaker on Fri 10 Feb - 8:58; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 8:52

Sora wrote:DOPODNE CELO

Ne moraš mi se ulizivati upotrebom srpskog odnosno bolje rečeno srbijanskog jezika. Odavno ja više nikakvih realnih veza nemam sa njima, a pogotovo ne sa Srbijom. Osim što ih poznajem bolje nego oni poznaju sami sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Fri 10 Feb - 9:14

speare_shaker wrote:
Sora wrote:DOPODNE CELO

Ne moraš mi se ulizivati upotrebom srpskog odnosno bolje rečeno srbijanskog jezika. Odavno ja više nikakvih realnih veza nemam sa njima, a pogotovo ne sa Srbijom. Osim što ih poznajem bolje nego oni poznaju sami sebe.
Prekinio sa Ljeposavom?
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 9:27

asilovski wrote:Prekinio sa Ljeposavom?

Sa tvojom ženom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 9:31

speare_shaker wrote:
asilovski wrote:Prekinio sa Ljeposavom?

Sa tvojom ženom.
 to ti je tako ovdje.. čim otkriješ nešto o sebi iskorištava se protiv tebe do maksimuma...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 9:35

metilda wrote:to ti je tako ovdje.. čim otkriješ nešto o sebi iskorištava se protiv tebe do maksimuma...

Znam. Ali ću se nositi sa tim pa kom' obojci, a kom' opanci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Feb - 9:36

speare_shaker wrote:
metilda wrote:to ti je tako ovdje.. čim otkriješ nešto o sebi iskorištava se protiv tebe do maksimuma...

Znam. Ali ću se nositi sa tim pa kom' obojci, a kom' opanci.
 i neka  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics