STRIJELJANJE IZDAJNIKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STRIJELJANJE IZDAJNIKA
Da li je tebe keva ucila da je nekulturno upadati u rijec kad govore stariji ljudi. I posebno je nekulturno da ti kao pripadnik porazene nacije nabacivas svoj proliv dvojici hrvata inace pripadnicina pobjednicke nacije.. ako nije zacepi. I ne uskaci u ric
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hvala brate ante znao sam da si milostivdesert_fox wrote:Moze ti si postedjen vodja kaze da je oprost dozvoljennowitzki wrote:Ante je moze poslije 15:00, u 15:00 je calcio?
nowitzki-
2014-04-27
nema na cemu. Kakvo vrijeme dolazi strijeljat cemo samo navijace "najpostenijeg" kluba iz splita jer se sa njihovim postenjen ni Isusovo postenje nemoze usporedit.nowitzki wrote:Hvala brate ante znao sam da si milostivdesert_fox wrote:Moze ti si postedjen vodja kaze da je oprost dozvoljennowitzki wrote:Ante je moze poslije 15:00, u 15:00 je calcio?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Krepat ma ne molat. Volim grad koji tece.
Tu san tetovazu vidio jos 1992 kod jednog rijecanina sta je bija samnom u hos..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
desert_fox wrote:Da li je tebe keva ucila da je nekulturno upadati u rijec kad govore stariji ljudi. I posebno je nekulturno da ti kao pripadnik porazene nacije nabacivas svoj proliv dvojici hrvata inace pripadnicina pobjednicke nacije.. ako nije zacepi. I ne uskaci u ric
znaci ne znas. e koji si mi ti nacista....
Guest- Guest
<3desert_fox wrote:Oces... oprosteno ti je jer ides u sveti gradfridrih_niche wrote:U biti, neću stic do Berlina...
U nedilju mi je strijeljanje...
:(
Guest- Guest
desert_fox wrote:Krepat ma ne molat. Volim grad koji tece.
bolja ovo nego taj pederluk s gradom koji teče...
Sve je bolje od ove tvoje pedofilije na avataruDread_Pirate_Roberts wrote:desert_fox wrote:Krepat ma ne molat. Volim grad koji tece.
bolja ovo nego taj pederluk s gradom koji teče...
nowitzki-
2014-04-27
pedofiliju vidiš samo ti...pedofilu jedan
a kad pada kiša onda vam grad doslovno teče s obzirom da su ulice pune vode jer odvodnja ne guta...
a kad pada kiša onda vam grad doslovno teče s obzirom da su ulice pune vode jer odvodnja ne guta...
Ne pise nam na grbu grada bezveze indeficienter
nowitzki-
2014-04-27
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» Registar izdajnika
» STRIJELJANJE
» 3 najveca izdajnika u povijesti
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» Registar izdajnika