Sve je više umirovljenika, a radna snaga masovno odlazi: Tko će to plaćati?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve je više umirovljenika, a radna snaga masovno odlazi: Tko će to plaćati?
svjetski poredak se odnosi na vođu, na položaj amerike i općenito zapadared wolf wrote:
Postoji. To je novi svjetski poredak.
novi svjetski poredak znači da će Kina biti vođa umjesto SADa, jer zapad slabi a istok se diže
Guest- Guest
Pa ne baš...Prije toga se ima dogoditi dosta stvari...deda wrote:svjetski poredak se odnosi na vođu, na položaj amerike i općenito zapadared wolf wrote:
Postoji. To je novi svjetski poredak.
novi svjetski poredak znači da će Kina biti vođa umjesto SADa, jer zapad slabi a istok se diže
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:deda wrote:red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
svi su sustavi kapitalistički, i komunizam je kapitalistički sustav samo što je u komunizmu kapital u vlasništvu kolektiva, dok je u slobodno tržišnim ekonomijama kapital u vlasništvu pojedinca
ne postoji ekonomija koja nije kapitalistička
opet stvarnost ne odgovara tvojoj religiji?
i fašizam je oblik državnog kapitalizma, isto kao što je i slobodno tržišna ekonomija oblik državnog kapitalizma
Guest- Guest
Hr mirovinski sustav je u kurzu ....u buducnosti cemo imat puno socijalnih slucajeva,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ali i govno je oblik pincadeda wrote:aben wrote:deda wrote:red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
svi su sustavi kapitalistički, i komunizam je kapitalistički sustav samo što je u komunizmu kapital u vlasništvu kolektiva, dok je u slobodno tržišnim ekonomijama kapital u vlasništvu pojedinca
ne postoji ekonomija koja nije kapitalistička
opet stvarnost ne odgovara tvojoj religiji?
i fašizam je oblik državnog kapitalizma, isto kao što je i slobodno tržišna ekonomija oblik državnog kapitalizma
2014-04-16
Ak nekoga to raduje Srbija ce ih imati puno više he he he ...nisu nit u EU pa da im ova pomogne ko Grčkoj.RayMabus wrote:Hr mirovinski sustav je u kurzu ....u buducnosti cemo imat puno socijalnih slucajeva,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aben wrote:
ali i govno je oblik pinca
A free-trade area is the region encompassing a trade bloc whose member countries have signed a free-trade agreement
https://en.wikipedia.org/wiki/Free-trade_area
nema slobodne trgovine bez države, osim možda u glavama filozofa koje stvarnost ne zanima
Guest- Guest
aben- Posts : 35490
2014-04-16
to ti je argument svaki put kad ti se pokaže da nemaš pojma i da pričaš gluposti
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britanska radna snaga je skupa i lijena - trebaju uvoziti više radnika - pišu Britanski mediji
» Jeftina radna snaga
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
» Jeftina radna snaga
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
Page 3 of 3