Sve je više umirovljenika, a radna snaga masovno odlazi: Tko će to plaćati?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve je više umirovljenika, a radna snaga masovno odlazi: Tko će to plaćati?
red wolf wrote:
I Isus je bio socijalist...
isus je bi lopov?!
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Da vi stare ljevičarske prdonje zašutite i više se ne javljate.jastreb wrote:A što vi predlažete druže Trocki?red wolf wrote:To ste učini prije nego štro je bilo vrijeme...Rezultat je poznat...Samo više zašutite...jastreb wrote:Ma kakav demokratski socijalizam?
Prvo socijalistička revolucija,revolucionarno nasilje,pa onda diktatura proleterijata,i kad se sve vrati na normalu onda možemo govoriti o demokratskom socijalizmu.
S time da bi svaki pokušaj restauracije krupnog kapitalizma bio kažnjiv.
red wolf-
2016-02-10
Juge više nema i prestanite njome plašiti ovaj napaćeni narod.Triny wrote:Tebi je yuga normala.jastreb wrote:Ma kakav demokratski socijalizam?
Prvo socijalistička revolucija,revolucionarno nasilje,pa onda diktatura proleterijata,i kad se sve vrati na normalu onda možemo govoriti o demokratskom socijalizmu.
(mada primijećujem da se Juge više nitko i ne plaši)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. Poznavao je Zakon Jednog.aben wrote:red wolf wrote:
isus je bi lopov?!
red wolf-
2016-02-10
Pa zašutili jesmo i dali šansu mladim šalabajzerima koji su borbu za radničkaa prava pretvorili u nekakvu neznanstvenu rodnu ideologiju,borbu za prava homoseksualizma(izrazito antisocijalističke i dekadentne pojave,u naše doba kažnjive) i neprepoznavanje islamskog ekstremizma.red wolf wrote:Da vi stare ljevičarske prdonje zašutite i više se ne javljate.jastreb wrote:A što vi predlažete druže Trocki?red wolf wrote:To ste učini prije nego štro je bilo vrijeme...Rezultat je poznat...Samo više zašutite...jastreb wrote:Ma kakav demokratski socijalizam?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To su liberali. Nisu ljevičari.jastreb wrote:Pa zašutili jesmo i dali šansu mladim šalabajzerima koji su borbu za radničkaa prava pretvorili u nekakvu neznanstvenu rodnu ideologiju,borbu za prava homoseksualizma(izrazito antisocijalističke i dekadentne pojave,u naše doba kažnjive) i neprepoznavanje islamskog ekstremizma.red wolf wrote:Da vi stare ljevičarske prdonje zašutite i više se ne javljate.jastreb wrote:A što vi predlažete druže Trocki?red wolf wrote:To ste učini prije nego štro je bilo vrijeme...Rezultat je poznat...Samo više zašutite...jastreb wrote:Ma kakav demokratski socijalizam?
red wolf-
2016-02-10
socijalisti su lopovi, ako je isus bi socijalist, unda je kro i bi lopovred wolf wrote:Ne. Poznavao je Zakon Jednog.aben wrote:red wolf wrote:
isus je bi lopov?!
2014-04-16
A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.red wolf wrote:Univerzalni dohodak...Sada se tvoja vrsta privikava na njega.Triny wrote:Kojem startu?red wolf wrote:Ne. Svi ćemo biti jednaki na startu tada.Triny wrote:Ako je, šta će riješiti? Mirovine?red wolf wrote:Novi poredak je pred nama --> demokratski socijalizam.
Trinity-
2014-04-17
Pa ne baš...aben wrote:socijalisti su lopovi, ako je isus bi socijalist, unda je kro i bi lopovred wolf wrote:Ne. Poznavao je Zakon Jednog.aben wrote:red wolf wrote:
isus je bi lopov?!
red wolf-
2016-02-10
Pa ne baš...Lijepo se privikava...Danas Finska, sutra Škotska, a tada EU...A onda cijeli svijet...Triny wrote:A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.red wolf wrote:Univerzalni dohodak...Sada se tvoja vrsta privikava na njega.Triny wrote:Kojem startu?red wolf wrote:Ne. Svi ćemo biti jednaki na startu tada.Triny wrote:
Ako je, šta će riješiti? Mirovine?
red wolf-
2016-02-10
A onda smo propali...red wolf wrote:Pa ne baš...Lijepo se privikava...Danas Finska, sutra Škotska, a tada EU...A onda cijeli svijet...Triny wrote:A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.red wolf wrote:Univerzalni dohodak...Sada se tvoja vrsta privikava na njega.Triny wrote:Kojem startu?red wolf wrote:
Ne. Svi ćemo biti jednaki na startu tada.
Trinity-
2014-04-17
Tad ćete imati raj na Zemlji...Odnosno ono što su generacije tvoje vrste nazivale ''zlatnim dobom''...Triny wrote:A onda smo propali...red wolf wrote:Pa ne baš...Lijepo se privikava...Danas Finska, sutra Škotska, a tada EU...A onda cijeli svijet...Triny wrote:A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.red wolf wrote:Univerzalni dohodak...Sada se tvoja vrsta privikava na njega.Triny wrote:
Kojem startu?
red wolf-
2016-02-10
To je raj za tvoju vrstu, pakao za moju.red wolf wrote:Tad ćete imati raj na Zemlji...Odnosno ono što su generacije tvoje vrste nazivale ''zlatnim dobom''...Triny wrote:A onda smo propali...red wolf wrote:Pa ne baš...Lijepo se privikava...Danas Finska, sutra Škotska, a tada EU...A onda cijeli svijet...Triny wrote:A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.red wolf wrote:
Univerzalni dohodak...Sada se tvoja vrsta privikava na njega.
Trinity-
2014-04-17
Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ne baš...Triny wrote:To je raj za tvoju vrstu, pakao za moju.red wolf wrote:Tad ćete imati raj na Zemlji...Odnosno ono što su generacije tvoje vrste nazivale ''zlatnim dobom''...Triny wrote:A onda smo propali...red wolf wrote:Pa ne baš...Lijepo se privikava...Danas Finska, sutra Škotska, a tada EU...A onda cijeli svijet...Triny wrote:
A ne, to tvoja vrsta priželjkuje. Mojoj je to dosadno i neizazovno.
red wolf-
2016-02-10
Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
red wolf-
2016-02-10
A cuj vlade i države bi prežvile da se pobune samo onemocali umirovljenici al ocito bi se pobunili i ovi jer su onda budale a to radno aktivno stanovništvo je vojno sposobno.red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
svi su sustavi kapitalistički, i komunizam je kapitalistički sustav samo što je u komunizmu kapital u vlasništvu kolektiva, dok je u slobodno tržišnim ekonomijama kapital u vlasništvu pojedinca
ne postoji ekonomija koja nije kapitalistička
Guest- Guest
Postoji. To je novi svjetski poredak.deda wrote:red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
svi su sustavi kapitalistički, i komunizam je kapitalistički sustav samo što je u komunizmu kapital u vlasništvu kolektiva, dok je u slobodno tržišnim ekonomijama kapital u vlasništvu pojedinca
red wolf-
2016-02-10
deda wrote:red wolf wrote:Još uvijek vjeruju u kapitalizam...heheheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:Daleko sam ja od mirovine nit me zanimaju trenutni umirovljenici al me zanima reakcija trenutno radno aktivnog stanovnštva da su obicni glupani jer uplacuju nešto šta nece vidit.
2014-04-16
svjetski poredak se odnosi na vođu, na položaj amerike i općenito zapadared wolf wrote:
Postoji. To je novi svjetski poredak.
novi svjetski poredak znači da će Kina biti vođa umjesto SADa, jer zapad slabi a istok se diže
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britanska radna snaga je skupa i lijena - trebaju uvoziti više radnika - pišu Britanski mediji
» Jeftina radna snaga
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
» Jeftina radna snaga
» Uvozna radna snaga u elitnom turizmu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Nova radna snaga dolazi s Dalekog istoka
Page 2 of 3