Preminuo pjevač George Michael
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Preminuo pjevač George Michael
Preminuo pevač Džordž Majkl
S.A. | 26. 12. 2016 - 00:02h 00:20h
Legendarni pevač Džordž Majkl preminuo je u 53. godini, preneo je BBC.
Kako je naveo agent slavnog muzičara, Majkl je preminuo "mirno u svom domu" ne navodeći uzrok smrti.
"S velikom tugom i bolom potvrđujemo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj Džordž preminuo u svom domu tokom božićnih praznika. U ovom teškom trenutku, porodici je najvažnije da sačuva privatnost, koja neće u ovom trenutku više davati izjave na ovu temu" stoji u izjavi koju je objavio agent pevača.
Georgis Kirijakos Panajtou, poznatiji kao Džordž Majkl, bio je engleski pevač, kompozitor a tokom karijere duge više od 30 godina osvojio je dve Gremi nagrade.
Karijeru je počeo u grupi "Wham!" koja je tokom 80-ih imala velik hit "Wake Me up Before You Go Go". Nakon raspada benda, Majkl je započeo uspešnu solo karijeru.
S.A. | 26. 12. 2016 - 00:02h 00:20h
Legendarni pevač Džordž Majkl preminuo je u 53. godini, preneo je BBC.
Kako je naveo agent slavnog muzičara, Majkl je preminuo "mirno u svom domu" ne navodeći uzrok smrti.
"S velikom tugom i bolom potvrđujemo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj Džordž preminuo u svom domu tokom božićnih praznika. U ovom teškom trenutku, porodici je najvažnije da sačuva privatnost, koja neće u ovom trenutku više davati izjave na ovu temu" stoji u izjavi koju je objavio agent pevača.
Georgis Kirijakos Panajtou, poznatiji kao Džordž Majkl, bio je engleski pevač, kompozitor a tokom karijere duge više od 30 godina osvojio je dve Gremi nagrade.
Karijeru je počeo u grupi "Wham!" koja je tokom 80-ih imala velik hit "Wake Me up Before You Go Go". Nakon raspada benda, Majkl je započeo uspešnu solo karijeru.
Guest- Guest
Re: Preminuo pjevač George Michael
Sad čitam...šteta, izvrstan glazbenik, počivao u miru.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bas....bas....zalim
vrhunski, iskreno zalim !
laka mu zemlja....
vrhunski, iskreno zalim !
laka mu zemlja....
Guest- Guest
pričalo se o AIDS-u već nešto...šteta, obilježio je 80-e i 90-e lijepom glazbom.
laka mu zemlja.
laka mu zemlja.
Guest- Guest
INTERNET PREPLAVLJEN PORUKAMA SAUČEŠĆA
TVOJ POSLEDNJI BOŽIĆ: Dirljivim porukama fanovi i poznati se opraštaju od Džordž Majkla!
Georgios Kyriacos Panayiotou (25 lipnja (6)1963 - 25. prosinca (12) 2016), [3] poznat profesionalno kao George Michael , bio je engleski pjevač, tekstopisac i producent,
Guest- Guest
Pesma mu se zove last christmas i umro na božić, pa kud me nađe baš juče...
Počivaj u miru
Počivaj u miru
Guest- Guest
Jebote po naslovu mislio da je neki Đorđe lokalni narikac iz Šumadije kad ono onaj što je pjevao u Wham pa se outao... Nisam baš fan, ali R.I.P.
darth_vader-
2014-04-17
R.I.P.
2014-04-19
RIP.
Nisam bio njegov fan. Naprotiv,mi rokeri smo se često svađali sa djevojčicama koje su preferirale te grupe poput Whama,A-ha,Kayagogoa,ili Duran Duran. Dečki rijetko. Takve su nazivali šminkerima i to je bilo pomalo posprdno.
No,ipak je obilježio moje mlade dane.
Nisam bio njegov fan. Naprotiv,mi rokeri smo se često svađali sa djevojčicama koje su preferirale te grupe poput Whama,A-ha,Kayagogoa,ili Duran Duran. Dečki rijetko. Takve su nazivali šminkerima i to je bilo pomalo posprdno.
No,ipak je obilježio moje mlade dane.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto kad premine poznati pjevač svi uvijek pomisle na to dvoje,ili u nešto manjoj mjeri na alkohol?Iknar je gay wrote:Sida ili droga ?
Zar poznati američki pjevač ne može umrijeti od bolesti krvožilnog sustava,ili pretilosti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa poznato je da se volio prašit i u venu i u anus.jastreb wrote:Zašto kad premine poznati pjevač svi uvijek pomisle na to dvoje,ili u nešto manjoj mjeri na alkohol?Iknar je gay wrote:Sida ili droga ?
Zar poznati američki pjevač ne može umrijeti od bolesti krvožilnog sustava,ili pretilosti?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preminuo Boris Aranđelović pjevač grupe "Smak"
» Jurica Pavičić mora platiti Mucalu 50 tisuća kuna jer je pjevač osjećao sram
» Popularni hrvatski pjevač nasred ulice u Zadru napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu!
» Škoro posla Vučića po ćevape:'Pa bolje je biti pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca'
» Poljski pjevač optužen jer je gazio sliku Djevice Marije skupio hrpu love za obranu
» Jurica Pavičić mora platiti Mucalu 50 tisuća kuna jer je pjevač osjećao sram
» Popularni hrvatski pjevač nasred ulice u Zadru napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu!
» Škoro posla Vučića po ćevape:'Pa bolje je biti pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca'
» Poljski pjevač optužen jer je gazio sliku Djevice Marije skupio hrpu love za obranu
Page 1 of 2