Šta radi ukrajinska vojska...
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Šta radi ukrajinska vojska...
nema predaha do fašistički okupator ne bude izbačen iz granica ukraine
Guest- Guest
Tako je!Pinochet wrote:nema predaha do fašistički okupator ne bude izbačen iz granica ukraine
Odbacit što dalje od granica Ukrajine s Rusijom smradove od NATO-a i Amere!
je..majcica rusija....odbaci nato a dovedi ruse..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo. Ameri okupiraju države s kojima nemaju veze po cijelom svijetu.
E nećete majku Rusiju dirat!
Guest- Guest
znaci ti razmisljas ovako tamo gdje je neki vecinski narod to je povijesno teritorij tog naroda....Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo. Ameri okupiraju države s kojima nemaju veze po cijelom svijetu.
2015-09-08
Pinochet wrote:nema predaha do fašistički okupator ne bude izbačen iz granica ukraine
Guest- Guest
Ne nego je to povijesno ruski teritorij, ukrajina (koja na kraju krajeva je i umjetna država- to su djelovi rusije i poljske) je dobila taj teritorij 1922. i zahvaljujući sovjetskom savezu.vuksadinare wrote:znaci ti razmisljas ovako tamo gdje je neki vecinski narod to je povijesno teritorij tog naroda....Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo. Ameri okupiraju države s kojima nemaju veze po cijelom svijetu.
Guest- Guest
.-.ah da da...tako gledas i ove prostore..je'l da?Marx wrote:Ne nego je to povijesno ruski teritorij, ukrajina (koja na kraju krajeva je i umjetna država- to su djelovi rusije i poljske) je dobila taj teritorij 1922. i zahvaljujući sovjetskom savezu.vuksadinare wrote:znaci ti razmisljas ovako tamo gdje je neki vecinski narod to je povijesno teritorij tog naroda....Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo. Ameri okupiraju države s kojima nemaju veze po cijelom svijetu.
2015-09-08
Ma boli me kurac za ove prostore.vuksadinare wrote:.-.ah da da...tako gledas i ove prostore..je'l da?Marx wrote:Ne nego je to povijesno ruski teritorij, ukrajina (koja na kraju krajeva je i umjetna država- to su djelovi rusije i poljske) je dobila taj teritorij 1922. i zahvaljujući sovjetskom savezu.vuksadinare wrote:znaci ti razmisljas ovako tamo gdje je neki vecinski narod to je povijesno teritorij tog naroda....Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo. Ameri okupiraju države s kojima nemaju veze po cijelom svijetu.
Guest- Guest
O čemu ti trabunjaš?vuksadinare wrote:je..majcica rusija....odbaci nato a dovedi ruse..
Pa Rusi su stalno tu gdje jesu... Jel Ukrajina dobila neovisnost raspadom SSSR-a bez ratovanja? Jest!
Jel ikada prije toga imala samostalnu državu? Nije!
Jel bi sad Rusi trebali dopustiti Amerima da im se poseru u dvorištu? Bi, ali muda labudova!
Rusi nisu dirali Ukrajinu niti su uzeli Krim pod svoje do trenutka kada su krenule svinjarije na Majdanu i proširile se.
E onda je bilo... Nećeš majci!
...a od kud rusi imaju pravo rec da je to njihovo dvoriste jesu vlasnici toga?..ukrajina kao i druge drzave su neovisne i imaju pravo dovesti koga hoce kao i ti u svoj stan..tako tebi susjed koji je mocniji recimo od tebe moze reci..e provo ne's ga majke ti dovesti u svoj stan on je moj neprijatelj ti si moje dvoreiste tj to ej moj ulaz..provocator wrote:O čemu ti trabunjaš?vuksadinare wrote:je..majcica rusija....odbaci nato a dovedi ruse..
Pa Rusi su stalno tu gdje jesu... Jel Ukrajina dobila neovisnost raspadom SSSR-a bez ratovanja? Jest!
Jel ikada prije toga imala samostalnu državu? Nije!
Jel bi sad Rusi trebali dopustiti Amerima da im se poseru u dvorištu? Bi, ali muda labudova!
Rusi nisu dirali Ukrajinu niti su uzeli Krim pod svoje do trenutka kada su krenule svinjarije na Majdanu i proširile se.
E onda je bilo... Nećeš majci!
2015-09-08
A kak Ameri imaju pravo reći da je to njihivo dvorište... I to ne samo kad je Ukrajina u pitanju već bilo gdje u svijetu... Ha?vuksadinare wrote:
...a od kud rusi imaju pravo rec da je to njihovo dvoriste jesu vlasnici toga?..
To te ja pitam, junačino!
Po zadnjem popisu 56% Ukrajinci.Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
..ista stvar drugo pakovanje....no nitko danas nikog ne sili da uđe u nato pakt..svatko odlucuje hoce li biti clan istog ili ce mu dozvoliti da bude na njihovom prostoru...balticke zemlej su zatrazile pomoc i prisustvo nato-a u svojim drzavama i u svojim granicama..da nisu ovi ne bi dosli..provocator wrote:A kak Ameri imaju pravo reći da je to njohovo dvorište... I to bilo gdje u svijetu... Ha?vuksadinare wrote:
...a od kud rusi imaju pravo rec da je to njihovo dvoriste jesu vlasnici toga?..
2015-09-08
Ali 65 posto podržava Ruse... to je ono kaj jebe tvoje kokoši.Eroo wrote:Po zadnjem popisu 56% Ukrajinci.Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo.
..ne bi ih pozvali da ne smatraju da ih rusi ugrozavaju..jbg ovima krivo sto ih ovi ne vole..oni imaju svoje razloge zasto ej to tako
2015-09-08
Imaju pravo, jer su im ga dali suvereni Ukrajinci. Šta ti nije jasno?provocator wrote:A kak Ameri imaju pravo reći da je to njihivo dvorište... I to ne samo kad je Ukrajina u pitanju već bilo gdje u svijetu... Ha?vuksadinare wrote:
2016-07-22
...pa to je to...pazi malo oni bi određivali koga cu ja u svoje dvoriste primati..a kao promoviraju 'vrijednosti slobode i prava drugih naroda da odlucuju sto ce sa sobom'...kako kaze drug epikur...ma je'l te..to vrijedi ako si uz mene ali ne vrijedi ako si protiv mene..Eroo wrote:Imaju pravo, jer su im ga dali suvereni Ukrajinci. Šta ti nije jasno?provocator wrote:A kak Ameri imaju pravo reći da je to njihivo dvorište... I to ne samo kad je Ukrajina u pitanju već bilo gdje u svijetu... Ha?vuksadinare wrote:
2015-09-08
75% Amerikance, koliko je meni poznato. A 100% u ostalom dijelu Ukrajine.provocator wrote:Ali 65 posto podržava Ruse... to je ono kaj jebe tvoje kokoši.Eroo wrote:Po zadnjem popisu 56% Ukrajinci.Marx wrote:Donbas je povijesno ruski i tu su rusi većinsko stanovništvo.
Last edited by Eroo on 7/2/2017, 14:34; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» DOSTA! ukrajinska vojska i dalje granatira civile
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 1 of 6