U Trećem bi živjelo 75% do 83% Hrvata iz FBiH
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Trećem bi živjelo 75% do 83% Hrvata iz FBiH
tesko da bi svi....mozda sad i manje jer vlada neko predratno stanje u bh-a i na ovim prostorima...psihoza...ali najvise zbog ekonomskih razloga...osim u hercegovini nesto...drugdje ne cvjetaju bas ruzejastreb wrote:A iz Hrvatske? Ima li kakvijeh naznaka da bi se u treći entitet vratili Hrvati rodom iz tih krajeva,a koji trenutačno žive u Hrvatskoj,ili u trećim zemljama?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
no, dobro, znas kako se kaze da je muskarac zapravo odakle mu je zena B-)Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
2014-04-12
..ja osobno mislim da bi.....mada bi on tvrdio mozda suprotno.....vjerojatno u hercegovinu..blizu mora je...Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
2015-09-08
Ma, nitko se neće vratiti, bolje im je u Hrvatskoj.
U kojem to "našem", tj tvojem?epikur37 wrote:govinda wrote:Hah, Brcko nije na listi, znaci mozemo da tlacimo Hrvate do mile volje?
Ne reciprocitet je prema manjinama....bit će muja manjinskih u našem entitetu.
Ja sam da se ispoštuju i naši kod vas i vaši kod nas :)
Pa ti si zbrisao iz BiH i sad se iz Hrvatske, hrabro i srčano, boriš za prava Hrvata u BiH.
Ti iz Hrvatske, ero iz Slovenije, etna iz Kanade...
Nešto ko minken bojna.
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
Sigurno ne, ja sam odlučio gdje ću živjetu, tu napravio dom i zasnovao obitelj.
No kako rekoh treći će se praviti zbog onih koji su tamo.
Komentari koji to karikiraju pokazuju svo političko siromaštvo i nacionalnu nezrelost...no to je već poznato pa se nema potrebe ponavljati.
Odradio sam trening, laganih 12 km, idem u spizu...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Ima čovjek pravo na stav, ne?
Imaju i oni pravo na kmečanje i malicioznost :)
2015-08-06
znas opačka?epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
Komentari koji to karikiraju pokazuju svo političko siromaštvo i nacionalnu nezrelost...no to je već poznato pa se nema potrebe ponavljati.
2015-09-08
tadiju..maratonca ima falso ruku..a bio ej i narkic..on je iz bosanskog broda azivi ili ej zivio u slavonskom brodu..ako je jos ziv..epikur37 wrote:Kojeg opačka?
2015-09-08
vuksadinare wrote:tadiju..maratonca ima falso ruku..a bio ej i narkic..on je iz bosanskog broda azivi ili ej zivio u slavonskom brodu..ako je jos ziv..epikur37 wrote:Kojeg opačka?
Ne znam to je starija ekipa bit će....kod nas u ZD trčanje postalo masovno....:)
2015-08-06
koliko imas kila,,vajda 60 sa krevetomepikur37 wrote:vuksadinare wrote:tadiju..maratonca ima falso ruku..a bio ej i narkic..on je iz bosanskog broda azivi ili ej zivio u slavonskom brodu..ako je jos ziv..epikur37 wrote:Kojeg opačka?
Ne znam to je starija ekipa bit će....kod nas u ZD trčanje postalo masovno....:)
2015-09-08
Pretpostavljam Slavonci, Bosanci, Ličani... ne ide mi to uz Dalmoše.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tadiju..maratonca ima falso ruku..a bio ej i narkic..on je iz bosanskog broda azivi ili ej zivio u slavonskom brodu..ako je jos ziv..epikur37 wrote:Kojeg opačka?
Kao prvo ti si kao slobodan čovjek odlučio da ćeš živjeti tamo gdje ti želiš. Sve 5.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
Na to ću se referirati malom digresijom... Zašto onda to pravo osporavaš migrantima koji bježe od strahota rata, bijede i gladi?
I oni su kao ti slobodni ljudi koji baš kako ti imaju slobodu i pravo odlučiti gdje će živjeti ali ti ih pogrdno nazivaš kozjebima i mujama te podržavaš sve one političke opcije koje rade na njihovom protjerivanju.
No pustimo, za sada, to jer nije mi cilj širiti temu. Činjenica je da se ti za prava svojih sunarodnjaka zalažeš, da ne kažem boriš, izvan granica tvoje domovine. Napustio si je kao i mnogi i još je napuštaju ali traže prava za one koji su tamo ostali. Istovremeno se zalažeš za odcijepljenje RS? Što to onda znači? Decidirano kaži jesi li za opstojnost BiH gdje će sva tri naroda biti ravnopravni ili si za osnivanje još jednog entiteta koji bi također krenuo putem RS.
Kao što bi, da se formira treći entitet, podigli stupanj zaštite prava Hrvata u BiH i natjerali predstavnike ostala dva da se o svemu zajedničkom međusobno svi dogovaraju a ne preglasavaju, isto bi se postiglo i ukidanjem Republike Srpske koja u svakom pogledu jest produkt rata i genocidne politike Srbije iz vremena Slobodana Miloševića.
Zbog toga, a efekat bi bio isti, više sam za ukidanje jednoga što destruira nego za uvođenje još jednog dezintegracijskog elementa, sve kako bi se kao prisililo predstavnike svih triju naroda na dogovaranje i zaštitu prava svih.
Epi je Hrvat, rimokatolik, došal je među svoj narod, a nije išal u drugu civilizaciju i tamo vikal "faljen Isus" pa se raznjel u vrieme hadža u Meki.
Ja sam sazeto i jasno za federalizaciju BiH po nacionalnom principu, te pravo na samoodredjenje tih federalnih jedinica. Ni manje ni vise. Otpocetka se za to zalazem i podrzavam sunarodnjake unatoc napadima.ponajvise vas slijeva i pravasa s desna.
2015-08-06
Preustrojstvo Boshera očito postaje nužnost. Osobno sam protiv entiteta, ali bolje i Treći, nego diskriminacija Hrvatah.
projekt bh-a kao 'male jugoslavije' je propao onog trenutka kad ej tito umro isto kao i jugoslavija......
2015-09-08
provocator wrote:Kao prvo ti si kao slobodan čovjek odlučio da ćeš živjeti tamo gdje ti želiš. Sve 5.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne miče Epi iz Zadra.
Na to ću se referirati malom digresijom... Zašto onda to pravo osporavaš migrantima koji bježe od strahota rata, bijede i gladi?
I oni su kao ti slobodni ljudi koji baš kako ti imaju slobodu i pravo odlučiti gdje će živjeti ali ti ih pogrdno nazivaš kozjebima i mujama te podržavaš sve one političke opcije koje rade na njihovom protjerivanju.
No pustimo, za sada, to jer nije mi cilj širiti temu. Činjenica je da se ti za prava svojih sunarodnjaka zalažeš, da ne kažem boriš, izvan granica tvoje domovine. Napustio si je kao i mnogi i još je napuštaju ali traže prava za one koji su tamo ostali. Istovremeno se zalažeš za odcijepljenje RS? Što to onda znači? Decidirano kaži jesi li za opstojnost BiH gdje će sva tri naroda biti ravnopravni ili si za osnivanje još jednog entiteta koji bi također krenuo putem RS.
Kao što bi, da se formira treći entitet, podigli stupanj zaštite prava Hrvata u BiH i natjerali predstavnike ostala dva da se o svemu zajedničkom međusobno svi dogovaraju a ne preglasavaju, isto bi se postiglo i ukidanjem Republike Srpske koja u svakom pogledu jest produkt rata i genocidne politike Srbije iz vremena Slobodana Miloševića.
Zbog toga, a efekat bi bio isti, više sam za ukidanje jednoga što destruira nego za uvođenje još jednog dezintegracijskog elementa, sve kako bi se kao prisililo predstavnike svih triju naroda na dogovaranje i zaštitu prava svih.
Budaletino jedna, da je Bošnjacima do ravnpravnosti 3 naroda, ne bi Hrvatima birali predstavnike u parlamentu i člana predsjedništva.
Sikter...Jeba te Mesić, skupa s Josipovićem.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
.....a sto se tice prava nekog naroda..to ej uvijek bilo upitno..cak i u drzavama...koje su ajmo rec jednonacionalne dobar dio naroda nema prava....uvijek netko msisli da je zakinut naustrb onog drugog...primjera imas mnogo a to mozemo vidjeti navodno u 'svom' dvoristu gdje recimo hrvati vjernici,drzavotvorni protestiraju da oni drugi ateisti,ljevicari,liberali imaju daleko veca prava nego ovi prvi..poglavitosto se tice medija..pa se cak trazi pravo na valstite medije...i izvore informacija
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 2 of 8