U Trećem bi živjelo 75% do 83% Hrvata iz FBiH
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: U Trećem bi živjelo 75% do 83% Hrvata iz FBiH
kamo ces?govinda wrote:tu sam, ne boj se....jos malo prezira da ti uputim pa oodoh dalje..veber wrote:nesto ga nema. krvi gumbic. ocito
prezir, oh, taj prezir. u dusu me bodes, ti mali, bosonogi covjece.
ah, sto li cu sada od te zuci bolne, spavat necu moci.
prezir, da taj prezir...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
http://www.matica.hr/vijenac/598/Mo%C5%BEe%20li%20BiH%20sama%20u%20Europu%3F/
.........................
Evo i matica hrvatska je za treći :)
2016-11-17
govinda wrote:Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
Slobodno, stavi pojas i raznesi se...taman kap koja će dodati da zajedno sa srbaljima potušimo tu palestinu u kotlinama i kvit.
Pazarimo i bok ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
buuum u Zadru....epikur37 wrote:govinda wrote:Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
Slobodno, stavi pojas i raznesi se...taman kap koja će dodati da zajedno sa srbaljima potušimo tu palestinu u kotlinama i kvit.
Pazarimo i bok ;)
2016-11-17
Najzad si se otkrio...naravno da ti je zelja da nas podavis...
2016-11-17
govinda wrote:buuum u Zadru....epikur37 wrote:govinda wrote:Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
Pazarimo i bok ;)
Pa ne moš se raznijeti i u zagrebu i u zadru..... jedino ako te skrpaju na Šalati pa puste :D
2015-08-06
uff, jesi hrabar.govinda wrote:buuum u Zadru....epikur37 wrote:govinda wrote:Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
Pazarimo i bok ;)
lako je za druge govorit BUUUMMMM,
opasi se i svrati
2014-12-30
Ma jašta...davim po kućama :D
eno opet mu prilijepilo ban...:D
eno opet mu prilijepilo ban...:D
2015-08-06
na salati je patologijaepikur37 wrote:govinda wrote:buuum u Zadru....epikur37 wrote:govinda wrote:Buuum na Dolcu...epikur37 wrote:Promjenama na čelu SAD-a željno se iščekuje i reakcija na stanje u Bosni i Hercegovini, posebno s obzirom na Trumpov odnos prema muslimanima. Nadu budi i priprema Rezolucije i Izvješća o napretku BiH za 2016. godinu Europskog parlamenta, koja kao put za izlaz iz sadašnjeg stanja predlaže federalizaciju Bosne i Hercegovine. Federalizaciju kao model državnog uređenja Bosne i Hercegovine priželjkuju i Hrvati.
Pazarimo i bok ;)
Pa ne moš se raznijeti i u zagrebu i u zadru..... jedino ako te skrpaju na Šalati pa puste :D
2014-12-30
veber wrote:na salati je patologijaepikur37 wrote:govinda wrote:buuum u Zadru....epikur37 wrote:govinda wrote:
Buuum na Dolcu...
Pazarimo i bok ;)
Nda...dobro vi u zegeju ga riješite...
2015-08-06
sam se ucmario. voli srat.
ko i svetozar.
ko i svetozar.
2014-12-30
valjda imaš kakvu vezu na ugljanu epi...:)
kaj bus ti tamo?
imas ti kave veze da svratim na scedro?
2014-12-30
na ugljanu je lijepa umobolnica pa da sredi pajdi govindi mjesto :)
šćedro? nemam, al ti se mogu raspitati...
šćedro? nemam, al ti se mogu raspitati...
Dread_Pirate_Roberts wrote:valjda imaš kakvu vezu na ugljanu epi...:)
Da se nešto izvesti, taman jednog puštaju :)
2015-08-06
veber wrote:kaj bus ti tamo?
Što je admin s Hvara?
2015-08-06
prizenjeni + dida mi je s otoka...
Dread_Pirate_Roberts wrote:prizenjeni + dida mi je s otoka...
Lipo, ja nagovarah ženu da preselimo u Kali ili negdje na Pašman ali netje. Patim za otocima, obišao sam ih ravno 40 na obali, na noge a sad brodom i škojiće i hridi.
Hvar je super, malkic komercijala ugriza ali sjajan. Obišao sam ga uz duž i poprijeko...pa i paklenske otoke da sam imao dovoljno novaca pojeo bih kod Menagela...no zadovoljio sam e sendvičem i obilaskom škrapa.
2015-08-06
boli te kiki, da se iznajmit do scedra, makar pasara. mada ljeti voze i ferrytaxi.epikur37 wrote:veber wrote:kaj bus ti tamo?
Što je admin s Hvara?
2014-12-30
a, dao bi se kladit da nisi vidio hvar. ni kao otok, ni kao povijestepikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:prizenjeni + dida mi je s otoka...
Lipo, ja nagovarah ženu da preselimo u Kali ili negdje na Pašman ali netje. Patim za otocima, obišao sam ih ravno 40 na obali, na noge a sad brodom i škojiće i hridi.
Hvar je super, malkic komercijala ugriza ali sjajan. Obišao sam ga uz duž i poprijeko...pa i paklenske otoke da sam imao dovoljno novaca pojeo bih kod Menagela...no zadovoljio sam e sendvičem i obilaskom škrapa.
2014-12-30
veber wrote:a, dao bi se kladit da nisi vidio hvar. ni kao otok, ni kao povijestepikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:prizenjeni + dida mi je s otoka...
Glupost :D
Na Hvaru sam bio prvi put 98, kad sam kao student išao s kolegom sada prof. dr. psihologije u Sarajevu, odmah poslije rata.
Autobusom od Sućuraja preko cijelog otoka do Hvara, lude godine, gore do tvrđave , bio je koncert Nine Badrić i parti four roses..uništili se :)
Drugi put s bivšom djevojkom u Stari Grad pa u Hvar, pa taksijem za Paklene otolke ....
Sljedeći put dolazim svojim kaićem ;)
2015-08-06
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Reis Mustafa Cerić na skupu u Bugojnu: Vidite, tam je nekad živjelo 20 iljada Hrvata, sad ih tamo nema više, hvala Alahu dželešanuhu.
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 6 of 8