Plenković ima talasemiju minor
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenković ima talasemiju minor
....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..zato jer su srbi...jastreb wrote:A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
2015-09-08
vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...
Jesu ali se o tome nije smjelo dok Sranjo nije otegnuo papke
Last edited by dawson on 7/2/2017, 09:01; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
...salim se...pa to ej greska tuđmana...no tuđman ne odlucuje o unucima..uostalom punoljetni su bili...sami odlucuju a ne tuđman a ni vojsku nisu sluzili...jbg..druga stvar sto ih uđman mozda nije vise pritisnuo
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ni vojsku nisu sluzili...
Nije bilo vrimena kako bi rekao Milo, jedan ne postao bankar a drugi vozač utrka...
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:tzv. mediteransku anemiju, radi se o tipu talasemija minor
pučki naziv "fjaka"
"Psihofizičko stanje prilikom težnje ni za čime. Za razliku od lijenosti, fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovječanstvo. Dok u Indiji to postižu dugogodišnjom meditacijom, Dalmatincima je ona urođena osobina."
I ja dostignem fjaku tu i tamo, nisam Dalmatinac pa se moram potruditi :D
kako se dobije ta bolest da je probam navući i ja?
vili40-
2015-08-02
imao sam frenda iz starog kvarta ciji je brat samo tako eskivirao odlazak u jna..no ipak nije mulja mogla vjecno trajat..imao je peh da se jednom zapio sa sinom od nekog pukovnika jna...koji ej uzgred i sam radio u jna...pa mu ispricao kako mulja ove na regrutnoj komisji..ovaj javio caletu cale..ovima u regrutnoj komisiji..i pajdo moj nema vise mulje..a za kaznu je dobio sluzenje na karauli skroz na jugu makedonije na jugoslavensko albanskoj granici...
2015-09-08
Pa kod mene je masa Srba ne samo služila vojni rok u HV-u,nego ih je ohoho bilo i na ratištu,a neki i kao dragovoljci. U mom mistu je jedan od poginulih u DR-u bio Srbin.vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...jastreb wrote:A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
2014-04-22
Tako ti je imati mamu lijecnicu, dobijes papir kad ustreba bez problema;)
No za neupucene, u domovinskom ratu sudjelovali su i mnogi koji nisu sluzili vojsku iz zdravstvenih razloga.
To ih nije sprijecilo da se narocito istaknu kao sto najcesce upravo i jesu.
No za neupucene, u domovinskom ratu sudjelovali su i mnogi koji nisu sluzili vojsku iz zdravstvenih razloga.
dijagram-
2015-08-09
.....koje naivno pravdanje...e moj plenki budi manga i reci nisam htio ici u jna i aj bok...no jbg da si bar bio u ratu makar i deset dana..pa hajde
2015-09-08
Tako je.dijagram wrote:
2014-04-22
vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...jastreb wrote:A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
tukijevi unuci nisu srbi, onaj igor koji se predstavlja kao tukijev unuk nema veze s tukijem, on je sin Miroslava Tuđmana kojemu je Franjo Tuđman bio stric, a ne Miroslava Tuđmana kojem je Franjo otac.
Last edited by marcellus on 7/2/2017, 09:19; edited 1 time in total
Mislili smo na Sinišu i Dejana.marcellus wrote:vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...jastreb wrote:A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:
Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.
tukijevi unuci nisu srbi, onaj igor koji se predstavlja kao tukijev unuk nema veze s tukijem, unuk tukijevog brata
2014-04-22
jastreb wrote:Mislili smo na Sinišu i Dejana.marcellus wrote:vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...jastreb wrote:A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?vuksadinare wrote:
....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjer
tukijevi unuci nisu srbi, onaj igor koji se predstavlja kao tukijev unuk nema veze s tukijem, unuk tukijevog brata
oni nisu srbi
marcellus wrote:
tukijevi unuci nisu srbi,
A šta su Košutići? Ako se dobro sjećam, nakon djedove smrti onaj Dejan je privemeno bio zbrisao u Beograd jer ga je porezna nešto ganjala zbog propale banke.
catabbath-
2015-08-22
ne čisti Hrvati su ..hihimarcellus wrote:jastreb wrote:Mislili smo na Sinišu i Dejana.marcellus wrote:vuksadinare wrote:..zato jer su srbi...jastreb wrote:
A gdje su u ratu bili Tuđmanovi unuci? zašto oni nisu dali primjer?
oni nisu srbi
to se vidi po imenu i prezimenu
obavio duznost :-)vili40 wrote:baš me zanima???maggie13 wrote:Iznenadio me Maric..:D
2014-04-12
Dobro,Košutića ima i Hrvata. Recimo jedan od prvaka HSS u međuratnom periodu,zet Stjepana Radića i nesuđeni ban bio je August Košutić.Sora wrote:
ne čisti Hrvati su ..hihi
to se vidi po imenu i prezimenu
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» DW : Licemjerni Plenkovic
» Plenković "ima da nas ispoštujete"
» Plenković u banani
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» DW : Licemjerni Plenkovic
» Plenković "ima da nas ispoštujete"
» Plenković u banani
Page 2 of 4