Plenković ima talasemiju minor
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Plenković ima talasemiju minor
"Obveze služenja vojnog roka trajno sam oslobođen još za vrijeme trajanja mog srednješkolskog obrazovanja, dakle prije punih 30 godina. Tijekom liječničkog pregleda konstatirano je da imam tzv. mediteransku anemiju, radi se o tipu talasemija minor", rekao je Plenković za Nacional. pa dodao kako ga to ne ometa u obavljanju posla predsjednika vlade.
Usput, vojni rok nije odslužio ni predsjednik Sabora i čelnik Mosta Božo Petrov, koji je vojsku izbjegao zbog problema s vidom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-imam-talasemiju-minor-zato-nisam-isao-u-vojsku/948874.aspx
Usput, vojni rok nije odslužio ni predsjednik Sabora i čelnik Mosta Božo Petrov, koji je vojsku izbjegao zbog problema s vidom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-imam-talasemiju-minor-zato-nisam-isao-u-vojsku/948874.aspx
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Re: Plenković ima talasemiju minor
Košarka, rukomet, tenis i plivanje hehe a DR je izbjegao zbog tajnog zadatka u Londonu
Kermit-
2014-04-17
On bi branio i da mu zapali kucudawson wrote:Ne brini Plenki, Vuk će te braniti hihi...
Kermit-
2014-04-17
Iznenadio me Maric..:D
2014-04-12
A zanimljivo čak nije mogao dobiti neku normalnu bolest nego su mu je mama morala izmisliti neku fensi-šmenski bolest da ne bude obični selju u fensi Londonu :D
jel je ta talasasta bolest zarazna?
vili40-
2015-08-02
asilovski wrote:On bi branio i da mu zapali kucudawson wrote:Ne brini Plenki, Vuk će te braniti hihi...
Eh, nije lako danas naći puno tako kvalitetnog topovskog mesa
catabbath-
2015-08-22
vili40 wrote:jel je ta talasasta bolest zarazna?
Mislim da ne ali super zvuči za ispričnicu :)
catabbath-
2015-08-22
Ljudi su služili vojsku i sa gorim stvarima. Znam čak za slučaj gdje je otac podmitio čovjeka u Sekretarijatu za nar.obranu,kako bi mu sina (koji je imao lošiji vid) ubacio da služi JNA.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:Košarka, rukomet, tenis i plivanje hehe
Ma i za biti premijer ne smeta, kaže on :)
Elite, elite..da je napravit istrazivanje svih vlada, bas me zanimaju rezultati ;-)
2014-04-12
pa možda je to zapravo urođena morska bolest kad ima veze sa talasima.dawson wrote:vili40 wrote:jel je ta talasasta bolest zarazna?
Mislim da ne ali super zvuči za ispričnicu :)
vili40-
2015-08-02
Najbolji mi Božo, jebe ga vid pa nije mogao. Ali za pušiti biskupu ne to smeta
eto,sad znamo da nam premijer ne zna složiti krevet na crtu.
vili40-
2015-08-02
Super su mi te fancy bolesti. Smetaju jedino za ono šta ne želiš raditi
budimo realni bilo ej onih koji su se izvlacili do vojnog roka i onih koji su okretali deset janjaca kad su isli...to je tako...iz sminkerskih,intelektualnih i inih obitelji uvijek se gledalo kako da se izvuku do sluzenja vojnog roka...pa kom uspije kom ne...ali islo se na izvlacenje..plenki tu nije usamljen slucaj..nar4ocito se islo na izvlacenje od sluzenja vojnog roka iz doktorskih obitelji...ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
baš me zanima???maggie13 wrote:Iznenadio me Maric..:D
vili40-
2015-08-02
....daj molim te kakvu si sad glupost izvalio..sto ako ej titzovf sin sluzio vojsku?..zar je morao onaj npr. od mike spiljka ili anice belamaric..o koji si ti 'lumen' boze moj..pa titov sin je morao za primjer o's ne's..kakav je to drzavni poglavar ako bi mu sin eskivirao vojni rok a zeli biti primjerjastreb wrote:Ne baljezgaj. I Titov sin je služio vojsku.vuksadinare wrote: .ili onih ciji su clanovi obitelji bili na funkcijama u visokoj politici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» DW : Licemjerni Plenkovic
» Plenković "ima da nas ispoštujete"
» Plenković u banani
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» DW : Licemjerni Plenkovic
» Plenković "ima da nas ispoštujete"
» Plenković u banani
Page 1 of 4