Hasanbegović:Trebamo se suočiti s jugoslavenskom,komunističkom baštinom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hasanbegović:Trebamo se suočiti s jugoslavenskom,komunističkom baštinom
moras...ali zajeb je kad ti se to desi u stranom svijetu tisucama kilometara daleko do kuce...drugo..ovdje najvise govore o toem oni koji imaju...i nikad zadovoljni....i takvi sire defetizam...i sve crnovili40 wrote:a ovdje kod nas ne moraš???vuksadinare wrote:
pa u to vrijeme i dođem prije posla jer dolazi nocni autobus iz splita...tada...evo bio sam bas prosli tjedan..i tri buda za njemacku jedan za hamburg drugi za frankrut a treci id eza nitotemsku preko njemacke..i onako rekoh idem baciti oko busevi poluprazni a trebaju krenuti za deset-petnaest minuta.....idu ljudi..ali vec mi na quratz ide to defetisticko pisanje nekih medija narocito lijevo liberalnih kojima kao da ej drago i navijau za to da se ljdui sele i odlaze...a ne pisu koliko ih se i dosta vrati...samo do mog sina dva prijatelja su se sad vratila..iz njemacke..jednom u roku tri mjeseca pala placa sa 1500 eura na 1ooo..a drugi niej mogao naci stalniji posao..a stan moras platiti,jesti...ovaj jedan prijatelj od malog je cak dvije noci prenocio takorec na ulcii jer mu ej gazda rekao da iseli..posto je duzan bio...za stan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa nije baš sve tako crno,ali da je dobro,nijevuksadinare wrote:moras...ali zajeb je kad ti se to desi u stranom svijetu tisucama kilometara daleko do kuce...drugo..ovdje najvise govore o toem oni koji imaju...i nikad zadovoljni....i takvi sire defetizam...i sve crnovili40 wrote:a ovdje kod nas ne moraš???vuksadinare wrote:
pa u to vrijeme i dođem prije posla jer dolazi nocni autobus iz splita...tada...evo bio sam bas prosli tjedan..i tri buda za njemacku jedan za hamburg drugi za frankrut a treci id eza nitotemsku preko njemacke..i onako rekoh idem baciti oko busevi poluprazni a trebaju krenuti za deset-petnaest minuta.....idu ljudi..ali vec mi na quratz ide to defetisticko pisanje nekih medija narocito lijevo liberalnih kojima kao da ej drago i navijau za to da se ljdui sele i odlaze...a ne pisu koliko ih se i dosta vrati...samo do mog sina dva prijatelja su se sad vratila..iz njemacke..jednom u roku tri mjeseca pala placa sa 1500 eura na 1ooo..a drugi niej mogao naci stalniji posao..a stan moras platiti,jesti...ovaj jedan prijatelj od malog je cak dvije noci prenocio takorec na ulcii jer mu ej gazda rekao da iseli..posto je duzan bio...za stan...
vili40-
2015-08-02
a di ej dobro...moja stara se vratila prosle godien iz nizozemske jer sa mirovinom tamo tesko bi zivjela...u par zemalja ti ej ok..i to ej to..a pitanej sto ce od svega toag biti ako izbije rat na globalnoj razini...covjek se treba zadovoljiti sa onim sto ima..i pokusati mozda malo vise imati ako se moze ako en nema ocajavanja.....vili40 wrote:pa nije baš sve tako crno,ali da je dobro,nijevuksadinare wrote:moras...ali zajeb je kad ti se to desi u stranom svijetu tisucama kilometara daleko do kuce...drugo..ovdje najvise govore o toem oni koji imaju...i nikad zadovoljni....i takvi sire defetizam...i sve crnovili40 wrote:a ovdje kod nas ne moraš???vuksadinare wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuče da skratimo to,ja znam bezbroj primjera u mojoj vž županiji,da ljudi preko ne rade bili bi kruha gladni a od prijevoza imali bi na raspolaganju samo cipelcug.Jednostavno su morali...
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Što su to GMO ljudi i trebamo li ih se bojati?
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Što su to GMO ljudi i trebamo li ih se bojati?
Page 2 of 2