Hasanbegović:Trebamo se suočiti s jugoslavenskom,komunističkom baštinom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hasanbegović:Trebamo se suočiti s jugoslavenskom,komunističkom baštinom
http://vijesti.hrt.hr/373089/hasanbegovic-hribar-je-samo-vrh-sante-leda
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hasanbegović:Trebamo se suočiti s jugoslavenskom,komunističkom baštinom
Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
2014-04-22
..ne odustaje hase...osjetio je da ej doslo njegovih 5 minuta...jucer se dobrano zakoskao sa obuljenkom..a on joj je rekao..'da je dobila dovoljno paznje od njega'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sa cim?jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
2015-09-08
...Politika ekspres, Kurir, INDEX...i, ako izuzmemo plaćene članke, 'ko još? Aha, na SAFF sam skoro pa zaboravio.jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Znaš ti dobro sa čim.vuksadinare wrote:sa cim?jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
2014-04-22
ne ne znam..reci..jastreb wrote:Znaš ti dobro sa čim.vuksadinare wrote:sa cim?jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
2015-09-08
Trebamo sesuociti sa MIKIJEM I NJEGOVIM HERCEGOVACKIM GANGOM
NPR.
NPR.
tko su ti?Sora wrote:Trebamo sesuociti sa MIKIJEM I NJEGOVIM HERCEGOVACKIM GANGOM
NPR.
2015-09-08
E ti su kao CARUGA U STAROJ JUGOSLAVIJ
KRADU ALI I DRUGIMA DADU
inace su rodijaci iz sirokog brega a vrte se oko poglavarstva
KRADU ALI I DRUGIMA DADU
...jbg zar ti ne znas onu..'snađi se druze ili drugarice'..imas samo jedan zivotSora wrote:E ti su kao CARUGA U STAROJ JUGOSLAVIJ
KRADU ALI I DRUGIMA DADU
2015-09-08
recimo sa tim,bio sam rano jutros na autobusnom kolodvoru u vž-u i autobusi dolaze već krcati pa nema mjesta ali ljudi izdrže stojeći do Munchena dok se malo autobus ne isprazni pa će za dalje sjesti.Veli šofer da bi trebalo uvesti one busove na dva-tri kata.vuksadinare wrote:ne ne znam..reci..jastreb wrote:Znaš ti dobro sa čim.vuksadinare wrote:sa cim?jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
vili40-
2015-08-02
Hasse rules
Do izbora u maju
Onda opet pedala
E budale
Do izbora u maju
Onda opet pedala
E budale
a Hasana i onog njegovog Kremenka takve stvari ne tangiraju ni pola posto.Moderna tvrda hrvatska desnica,samo bi se obračunavali dok ljudi od toga svega bježe glavom bez obzira.
vili40-
2015-08-02
...a sto ti en does..vi koji tu najvise to propagirate.,.jos ste tu...dajte primjer i odite..ja sam cesto an autobusnom kolodvoru jer primam pakete iz dalmacije..i ne vidim bas neke velike guzve u busevima za njemacku i van..bilo je guzve prije pola godine,godinu dana ali opet ne dramaticne...idu ljudi ne kazem da ne idu..ali ono sad treba tisucu autobusa malo je...bas i nevili40 wrote:recimo sa tim,bio sam rano jutros na autobusnom kolodvoru u vž-u i autobusi dolaze već krcati pa nema mjesta ali ljudi izdrže stojeći do Munchena dok se malo autobus ne isprazni pa će za dalje sjesti.Veli šofer da bi trebalo uvesti one busove na dva-tri kata.vuksadinare wrote:ne ne znam..reci..jastreb wrote:Znaš ti dobro sa čim.vuksadinare wrote:sa cim?jastreb wrote:Strani mediji i međunarodno renomirani intelektualci,naprotiv,tvrde da se Hrvatska treba suočiti sa nečim drugim.
2015-09-08
ne znam u koje vrijeme dođeš na autobusni ali dođi rano oko 4-5 pa da vidiš krkljanac.vuksadinare wrote:...a sto ti en does..vi koji tu najvise to propagirate.,.jos ste tu...dajte primjer i odite..ja sam cesto an autobusnom kolodvoru jer primam pakete iz dalmacije..i ne vidim bas neke velike guzve u busevima za njemacku i van..bilo je guzve prije pola godine,godinu dana ali opet ne dramaticne...idu ljudi ne kazem da ne idu..ali ono sad treba tisucu autobusa malo je...bas i nevili40 wrote:recimo sa tim,bio sam rano jutros na autobusnom kolodvoru u vž-u i autobusi dolaze već krcati pa nema mjesta ali ljudi izdrže stojeći do Munchena dok se malo autobus ne isprazni pa će za dalje sjesti.Veli šofer da bi trebalo uvesti one busove na dva-tri kata.vuksadinare wrote:ne ne znam..reci..jastreb wrote:Znaš ti dobro sa čim.vuksadinare wrote:
sa cim?
I ja ne propagiram nego samo konstatiram,nisam slijep.
vili40-
2015-08-02
E mujage koje traume im je ostavila ex YU. Trebali su porokati cvijeće do kraja
pa u to vrijeme i dođem prije posla jer dolazi nocni autobus iz splita...tada...evo bio sam bas prosli tjedan..i tri buda za njemacku jedan za hamburg drugi za frankrut a treci id eza nitotemsku preko njemacke..i onako rekoh idem baciti oko busevi poluprazni a trebaju krenuti za deset-petnaest minuta.....idu ljudi..ali vec mi na quratz ide to defetisticko pisanje nekih medija narocito lijevo liberalnih kojima kao da ej drago i navijau za to da se ljdui sele i odlaze...a ne pisu koliko ih se i dosta vrati...samo do mog sina dva prijatelja su se sad vratila..iz njemacke..jednom u roku tri mjeseca pala placa sa 1500 eura na 1ooo..a drugi niej mogao naci stalniji posao..a stan moras platiti,jesti...ovaj jedan prijatelj od malog je cak dvije noci prenocio takorec na ulcii jer mu ej gazda rekao da iseli..posto je duzan bio...za stan...vili40 wrote:ne znam u koje vrijeme dođeš na autobusni ali dođi rano oko 4-5 pa da vidiš krkljanac.vuksadinare wrote:...a sto ti en does..vi koji tu najvise to propagirate.,.jos ste tu...dajte primjer i odite..ja sam cesto an autobusnom kolodvoru jer primam pakete iz dalmacije..i ne vidim bas neke velike guzve u busevima za njemacku i van..bilo je guzve prije pola godine,godinu dana ali opet ne dramaticne...idu ljudi ne kazem da ne idu..ali ono sad treba tisucu autobusa malo je...bas i nevili40 wrote:recimo sa tim,bio sam rano jutros na autobusnom kolodvoru u vž-u i autobusi dolaze već krcati pa nema mjesta ali ljudi izdrže stojeći do Munchena dok se malo autobus ne isprazni pa će za dalje sjesti.Veli šofer da bi trebalo uvesti one busove na dva-tri kata.vuksadinare wrote:ne ne znam..reci..jastreb wrote:
Znaš ti dobro sa čim.
I ja ne propagiram nego samo konstatiram,nisam slijep.
2015-09-08
a ovdje kod nas ne moraš???vuksadinare wrote:
pa u to vrijeme i dođem prije posla jer dolazi nocni autobus iz splita...tada...evo bio sam bas prosli tjedan..i tri buda za njemacku jedan za hamburg drugi za frankrut a treci id eza nitotemsku preko njemacke..i onako rekoh idem baciti oko busevi poluprazni a trebaju krenuti za deset-petnaest minuta.....idu ljudi..ali vec mi na quratz ide to defetisticko pisanje nekih medija narocito lijevo liberalnih kojima kao da ej drago i navijau za to da se ljdui sele i odlaze...a ne pisu koliko ih se i dosta vrati...samo do mog sina dva prijatelja su se sad vratila..iz njemacke..jednom u roku tri mjeseca pala placa sa 1500 eura na 1ooo..a drugi niej mogao naci stalniji posao..a stan moras platiti,jesti...ovaj jedan prijatelj od malog je cak dvije noci prenocio takorec na ulcii jer mu ej gazda rekao da iseli..posto je duzan bio...za stan...
vili40-
2015-08-02
moras...ali zajeb je kad ti se to desi u stranom svijetu tisucama kilometara daleko do kuce...drugo..ovdje najvise govore o toem oni koji imaju...i nikad zadovoljni....i takvi sire defetizam...i sve crnovili40 wrote:a ovdje kod nas ne moraš???vuksadinare wrote:
pa u to vrijeme i dođem prije posla jer dolazi nocni autobus iz splita...tada...evo bio sam bas prosli tjedan..i tri buda za njemacku jedan za hamburg drugi za frankrut a treci id eza nitotemsku preko njemacke..i onako rekoh idem baciti oko busevi poluprazni a trebaju krenuti za deset-petnaest minuta.....idu ljudi..ali vec mi na quratz ide to defetisticko pisanje nekih medija narocito lijevo liberalnih kojima kao da ej drago i navijau za to da se ljdui sele i odlaze...a ne pisu koliko ih se i dosta vrati...samo do mog sina dva prijatelja su se sad vratila..iz njemacke..jednom u roku tri mjeseca pala placa sa 1500 eura na 1ooo..a drugi niej mogao naci stalniji posao..a stan moras platiti,jesti...ovaj jedan prijatelj od malog je cak dvije noci prenocio takorec na ulcii jer mu ej gazda rekao da iseli..posto je duzan bio...za stan...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Što su to GMO ljudi i trebamo li ih se bojati?
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Srbi nacisto odlepeli samo oni spremni se suociti sa ratnim zlocinima
» Što su to GMO ljudi i trebamo li ih se bojati?
Page 1 of 2