Žutarnji: Putinova armada juriša preko polarnih bespuća
Page 1 of 1
Žutarnji: Putinova armada juriša preko polarnih bespuća
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ratna-zona-arktik-bitka-za-milijarde-zaledene-na-sjeveru-putinova-armada-pokrece-novi-hladni-rat-i-zauzima-nepresusna-naftna-polja-pod-ledom/5601759/
Kermit-
2014-04-17
Re: Žutarnji: Putinova armada juriša preko polarnih bespuća
Arktik je u modernoj imaginaciji ostao mjesto na kojem živi Djed Mraz, ali danas je i ta bajka razbijena jer sada svi znaju da živi u Finskoj, možete ondje posjetiti i njegovu kuću - i gdje je jako, jako hladno. I
Kermit-
2014-04-17
nepresusna naftna polja, a nafte nestaje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ima nesto istine u tome..prije par godina su norvezani upozoravali da rusija ima apetite prema arktiku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi imaju baze vec 60 godina, ameri na aljasci imaju 1001 plus jebwni HAARPjastreb wrote:O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
Kermit-
2014-04-17
Da,to znam,ali zašto su ruske baze koje su tamo još od doba Staljina tek sada toliko bitne?asilovski wrote:Svi imaju baze vec 60 godina, ameri na aljasci imaju 1001 plus jebwni HAARPjastreb wrote:O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
2014-04-22
Nisi primjetio masovnu histeriju protiv Rusije? Jalnusa i klonoce diljem zapadajastreb wrote:Da,to znam,ali zašto su ruske baze koje su tamo još od doba Staljina tek sada toliko bitne?asilovski wrote:Svi imaju baze vec 60 godina, ameri na aljasci imaju 1001 plus jebwni HAARPjastreb wrote:O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
Kermit-
2014-04-17
jadna rusija tako nevina.. ..belosvetska urota..a u biti imperijalni duh zapakiran u drugi celofan...i razlika ej u toem sto rujo nema gay parade sve ostalo su nijanse...asilovski wrote:Nisi primjetio masovnu histeriju protiv Rusije? Jalnusa i klonoce diljem zapadajastreb wrote:Da,to znam,ali zašto su ruske baze koje su tamo još od doba Staljina tek sada toliko bitne?asilovski wrote:Svi imaju baze vec 60 godina, ameri na aljasci imaju 1001 plus jebwni HAARPjastreb wrote:O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Amerika ipak prednjači. Ja mislim da nakon Sj.Korejaca ,Amerikanci imaju najispranije mozgove.asilovski wrote:Nisi primjetio masovnu histeriju protiv Rusije? Jalnusa i klonoce diljem zapadajastreb wrote:Da,to znam,ali zašto su ruske baze koje su tamo još od doba Staljina tek sada toliko bitne?asilovski wrote:Svi imaju baze vec 60 godina, ameri na aljasci imaju 1001 plus jebwni HAARPjastreb wrote:O ovome je jučer pisao i Novi list. Rusi imaju baze maltene pred Aljaskom i Grenlandom.
2014-04-22
I sad ti dođe jedan takav vojnik sa slike i poroka cijeli Kolindin ljetni kamp izviđača, pardon, ročnika
Razgraničenje na Arktiku treba provesti prema međunarodnom pravu pa kom nafta, kom plin, kom ledenjaci.
Rusija se ponaša kak velesila, samo se to njoj i Kini predbacuje, a Amerika "širi demokraciju".
pa tu bi Rusija najbolje prošlo s obizrom na:Regoč wrote:Razgraničenje na Arktiku treba provesti prema međunarodnom pravu pa kom nafta, kom plin, kom ledenjaci.
Kermit-
2014-04-17
Ako je takvo međunarodno pravo, neka prođe najbolje.
šta još neće da smisle ovi soroševi mediji? da su trump i putin krali deci paketiće za božić?
Guest- Guest
Sve je regulirano UNCLOS-om koji u biti jedini nije ratificirao SAD-e, tako da ovo spada u rubriku kao i legalizacija obiteljskog nasilja
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Žutarnji: Trumpova paravojska nadire na Vošigotn preko reke Potomak
» Rijeka nezaustavljivo juriša na vrh
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Rijeka nezaustavljivo juriša na vrh
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
Page 1 of 1