Pritužbe
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Pritužbe
a, sada drame. kako smo se transferirali tu tako bumo i negdje drugamo. ionako se svi znamo in vivo i ovo nam je ko birtija kod sulje.kaya wrote:Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?danni1 wrote:veber wrote:pa da.kaya wrote:Ma ne da se meni tražiti forum ko u dječem vrtiću igračke...dodem pogledati i napisati nešto a ne tražiti forum ...ako ima netko neki prijedlog da se logiramo na drugi, nas 20 , 30 koji pišemo...i kraj.mortal wrote:
nije ok da ovo ide u nedogled i bez objašnjenja
kome ne valja neka ode.
drame kao da nisu tri dana jeli.
Kud sad u pičku materinu?
suljo propao, yovica otvorio. ekipa s placa je opet tu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Tuga,brate. Sve je manje mijesta za nas.omni wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]danni1 wrote:veber wrote:pa da.kaya wrote:Ma ne da se meni tražiti forum ko u dječem vrtiću igračke...dodem pogledati i napisati nešto a ne tražiti forum ...ako ima netko neki prijedlog da se logiramo na drugi, nas 20 , 30 koji pišemo...i kraj.mortal wrote:
nije ok da ovo ide u nedogled i bez objašnjenja
kome ne valja neka ode.
Snaci cemo se nekako brale.
danni1-
2014-04-16
ako gremo na novi forum, nemojte srbima reći di gremo, da ne dojdu za nami.
ni jastrebu, on je njihov. ni vukusdinare, un ni nihov ali ne more bez njih...
2014-04-16
Nije problem napravit forum. Meni triba pet minuti za to. Napravija san ih desetak. Ne znam ni sam više di su i kako se zovu osim jednog di su mi nekk tekstovi vezano uz vanzemaljce.
Samo sad neman laptop a priko mobitela mi je to komplicirano. Samo forum čine ljudi tako da radit pesto foruma nema smisla osim ako nije neki tekst pa specijalizacija pa to nešto za svoj gušt radiš.
Samo sad neman laptop a priko mobitela mi je to komplicirano. Samo forum čine ljudi tako da radit pesto foruma nema smisla osim ako nije neki tekst pa specijalizacija pa to nešto za svoj gušt radiš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma kada kicu prestane kapat lova bu on vratio mip. mup, sup. do tada ćemo srat okolo.danni1 wrote:Ma jok.kaya wrote:Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?danni1 wrote:veber wrote:pa da.kaya wrote:
Ma ne da se meni tražiti forum ko u dječem vrtiću igračke...dodem pogledati i napisati nešto a ne tražiti forum ...ako ima netko neki prijedlog da se logiramo na drugi, nas 20 , 30 koji pišemo...i kraj.
kome ne valja neka ode.
Samo ovdje sam mogao bi ustaša i budala bez cenzure i straha od progona.
Nema više takvih oaza slobode.
vrlo bitno.
2014-12-30
tko ostaje kad se izdvoje svi oni koji ne odgovaraju ??aben wrote:ako gremo na novi forum, nemojte srbima reći di gremo, da ne dojdu za nami.
2014-04-16
jao ovaj kao Severinin Popovićdanni1 wrote:Tuga,brate. Sve je manje mijesta za nas.omni wrote:Snaci cemo se nekako brale.danni1 wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]veber wrote:pa da.kaya wrote:
Ma ne da se meni tražiti forum ko u dječem vrtiću igračke...dodem pogledati i napisati nešto a ne tražiti forum ...ako ima netko neki prijedlog da se logiramo na drugi, nas 20 , 30 koji pišemo...i kraj.
kome ne valja neka ode.
immortal-
2014-04-16
odemo na jarun.danni1 wrote:Tuga,brate. Sve je manje mijesta za nas.omni wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]danni1 wrote:veber wrote:pa da.kaya wrote:
kome ne valja neka ode.
Snaci cemo se nekako brale.
pozovemo to malo ženskinja kaj imamo i eto tuluma.
2014-12-30
Ne znam tko se druži in vivo, ja s nikim..par njih sam upoznala, tebe jednom vidjela. Tak da, družimo se tu...e sad ako čemo tražiti vip prije druženja tu meni se to fakat ne daveber wrote:a, sada drame. kako smo se transferirali tu tako bumo i negdje drugamo. ionako se svi znamo in vivo i ovo nam je ko birtija kod sulje.kaya wrote:Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?danni1 wrote:veber wrote:pa da.kaya wrote:
kome ne valja neka ode.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja ne´b da ti radiš forum.RayMabus wrote:Nije problem napravit forum. Meni triba pet minuti za to. Napravija san ih desetak. Ne znam ni sam više di su i kako se zovu osim jednog di su mi nekk tekstovi vezano uz vanzemaljce.
ja bi da ,ak se već radi novi, da to odradi netko psihički stabilan
danni1-
2014-04-16
kao da je bitno. družim se s dosta njih sa starog foruma. znači brojevi razmjenjeni. vremena imamo sve manje. u biti starimo.kaya wrote:Ne znam tko se druži in vivo, ja s nikim..par njih sam upoznala, tebe jednom vidjela. Tak da, družimo se tu...e sad ako čemo tražiti vip prije druženja tu meni se to fakat ne daveber wrote:a, sada drame. kako smo se transferirali tu tako bumo i negdje drugamo. ionako se svi znamo in vivo i ovo nam je ko birtija kod sulje.kaya wrote:Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?danni1 wrote:veber wrote:
pa da.
kome ne valja neka ode.
da kic odjebe forum oni koji se znamo opet bi se družili. oni koje ne znamo nije nam ni bitno.
drama kao da je pao berlin.
kic maknuo vip, a mi se kao i svi predatori preselili gdje ima hrane.
može nas samo trajno banirat ili ugasiti forum.
2014-12-30
moraš u sklopu svoje firme otvoriti forum.marcellus wrote:kiki nije ti fora
dići ćemo čitanost za 32 ljuda, dva pedera i jednog emančipiranog..
2014-12-30
Ajd napravi...RayMabus wrote:Nije problem napravit forum. Meni triba pet minuti za to. Napravija san ih desetak. Ne znam ni sam više di su i kako se zovu osim jednog di su mi nekk tekstovi vezano uz vanzemaljce.
2015-08-15
Pa, dobro. Tu se sad rojimo ko skakavci al zapravo ne komentiramo vijesti nego neobavezno ćaskamo. Što i nije loše ali...veber wrote:kao da je bitno. družim se s dosta njih sa starog foruma. znači brojevi razmjenjeni. vremena imamo sve manje. u biti starimo.kaya wrote:Ne znam tko se druži in vivo, ja s nikim..par njih sam upoznala, tebe jednom vidjela. Tak da, družimo se tu...e sad ako čemo tražiti vip prije druženja tu meni se to fakat ne daveber wrote:a, sada drame. kako smo se transferirali tu tako bumo i negdje drugamo. ionako se svi znamo in vivo i ovo nam je ko birtija kod sulje.kaya wrote:Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?
da kic odjebe forum oni koji se znamo opet bi se družili. oni koje ne znamo nije nam ni bitno.
danni1-
2014-04-16
mortal wrote:tko ostaje kad se izdvoje svi oni koji ne odgovaraju ??aben wrote:ako gremo na novi forum, nemojte srbima reći di gremo, da ne dojdu za nami.
hrvati imaju dovoljno problemov i bež njih
2014-04-16
Ajd ne izazivaj ga.kaya wrote:Ajd napravi...RayMabus wrote:Nije problem napravit forum. Meni triba pet minuti za to. Napravija san ih desetak. Ne znam ni sam više di su i kako se zovu osim jednog di su mi nekk tekstovi vezano uz vanzemaljce.
Znaš kakav je.
danni1-
2014-04-16
A da idemo na neki srpski ko jelena veljača?aben wrote:mortal wrote:tko ostaje kad se izdvoje svi oni koji ne odgovaraju ??aben wrote:ako gremo na novi forum, nemojte srbima reći di gremo, da ne dojdu za nami.
Al banirat će nas...
2015-08-15
danni1 wrote:Ajd ne izazivaj ga.kaya wrote:Ajd napravi...RayMabus wrote:Nije problem napravit forum. Meni triba pet minuti za to. Napravija san ih desetak. Ne znam ni sam više di su i kako se zovu osim jednog di su mi nekk tekstovi vezano uz vanzemaljce.
Znaš kakav je.
psihička stabilnost ni uvjet za dobar forum
2014-04-16
kaya wrote:A da idemo na neki srpski ko jelena veljača?aben wrote:mortal wrote:tko ostaje kad se izdvoje svi oni koji ne odgovaraju ??aben wrote:ako gremo na novi forum, nemojte srbima reći di gremo, da ne dojdu za nami.
Al banirat će nas...
dobro, po zanjen vrimenu sudeći, tebe ne će:)
2014-04-16
pa od kada je riknuo onaj forum, svi se preselili tu. nas 32 i dugine boje.danni1 wrote:Pa, dobro. Tu se sad rojimo ko skakavci al zapravo ne komentiramo vijesti nego neobavezno ćaskamo. Što i nije loše ali...veber wrote:kao da je bitno. družim se s dosta njih sa starog foruma. znači brojevi razmjenjeni. vremena imamo sve manje. u biti starimo.kaya wrote:Ne znam tko se druži in vivo, ja s nikim..par njih sam upoznala, tebe jednom vidjela. Tak da, družimo se tu...e sad ako čemo tražiti vip prije druženja tu meni se to fakat ne daveber wrote:a, sada drame. kako smo se transferirali tu tako bumo i negdje drugamo. ionako se svi znamo in vivo i ovo nam je ko birtija kod sulje.kaya wrote:
Pa valjda ima neki gdje možemo nastaviti baljezgati...šta ćemo tu , tražiti gdje je kic sakrio vip?
kao da smo ikada komentirali vijesti.
izdrkavali se, malo pičkarali i to je to.
2014-12-30
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50