Pritužbe
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Pritužbe
Slažem se. Bilo je i vrijeme za ovaj forum.Iskra wrote:Pod ključ!T. wrote:Kic gasi pritužbe!
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Last edited by danni1 on Thu 5 Sep - 23:44; edited 1 time in total
danni1-
2014-04-16
nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.danni1 wrote:I tebe je ovo pogodilo duboko?T. wrote:Kic gasi pritužbe!
Sadnek se sve gasi, nek se i sunce zgasi se je ošlo vrit, veliš.
2014-12-30
[You must be registered and logged in to see this link.]red wolf wrote:Točno...Jer, govna ljudska više ne mogu u pogledu toga učiniti ništa...danni1 wrote:same ti odi. Bu on došel i bez tebe.red wolf wrote:Neću...Novi svijet dolazi...danni1 wrote:Picek, odi spat.red wolf wrote:
Ja sam ti sumrak civilizacije govno ljudsko...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
A...jbga kad nam se još ne spi.veber wrote:nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.danni1 wrote:I tebe je ovo pogodilo duboko?T. wrote:Kic gasi pritužbe!
danni1-
2014-04-16
Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Toliko je štete napravio...
2014-04-14
[You must be registered and logged in to see this link.]...Bilo mi je drago biti ovdje...Sad idem novim putevima...Možda se sretnemo opet...Sretno s ovim forumom ( on ti je zapravo sranje veliko)...No, ima potencijala... ;-)))
red wolf-
2016-02-10
Bome evo i jedne normalne poruke...red wolf wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]...Bilo mi je drago biti ovdje...Sad idem novim putevima...Možda se sretnemo opet...Sretno s ovim forumom ( on ti je zapravo sranje veliko)...No, ima potencijala... ;-)))
Nek si im pokazao da nisi na tabletama...
Šteta što je zadnja...
2014-04-14
mogli bi se posvađat.danni1 wrote:A...jbga kad nam se još ne spi.veber wrote:nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.danni1 wrote:I tebe je ovo pogodilo duboko?T. wrote:Kic gasi pritužbe!
idem pozvat kayu pa da začinimo.
2014-12-30
Apsolutno.T. wrote:Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Od svih , jebenih dugmiča baš je taj stisnuo. Mogo je ugasit bilo što al neeeeee idem ugasit Danijev život.
Pljuc!
danni1-
2014-04-16
kodeinske drže 8h.T. wrote:Bome evo i jedne normalne poruke...red wolf wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]...Bilo mi je drago biti ovdje...Sad idem novim putevima...Možda se sretnemo opet...Sretno s ovim forumom ( on ti je zapravo sranje veliko)...No, ima potencijala... ;-)))
Nek si im pokazao da nisi na tabletama...
Šteta što je zadnja...
ima nade za ezeka.
2014-12-30
Aha...začavlaj mi lijes, jbte. I zali u beton.veber wrote:mogli bi se posvađat.danni1 wrote:A...jbga kad nam se još ne spi.veber wrote:nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.danni1 wrote:I tebe je ovo pogodilo duboko?T. wrote:Kic gasi pritužbe!
danni1-
2014-04-16
i zamisli te trame? probudiš se. i ujutro nema vipa. bauljaš okolo i dalje nema vipa. dođe poruka da je vip od sutra a1.danni1 wrote:Apsolutno.T. wrote:Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Od svih , jebenih dugmiča baš je taj stisnuo. Mogo je ugasit bilo što al neeeeee idem ugasit Danijev život.
Pljuc!
vrlo bitno, da i nestane forum kao da bi krepali.
2014-12-30
pocinčani čavli ili vulgaris?danni1 wrote:Aha...začavlaj mi lijes, jbte. I zali u beton.veber wrote:mogli bi se posvađat.danni1 wrote:A...jbga kad nam se još ne spi.veber wrote:nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.danni1 wrote:
I tebe je ovo pogodilo duboko?
2014-12-30
Laku noć svima, danni ti si pravo otkriće (iznimno dosetljiv i duhovit lik). Toten, simpa kao i uvijek. Ezek će se naravno vratiti na forum (kad i ako proradi VIP) baaš kao i Iskra. Noor, poruke su zaista čudne.Što se kica tiče, jedno veliko bravo, dokazao je da ima karakter i da drži do svog stava. Naravno, ako mu je potreban odmor ... tko smo mi da mu to uskratimo.danni1 wrote:Apsolutno.T. wrote:Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Pljuc!
Guest- Guest
Znaci i ti si dobilaIskra wrote:Laku noć svima, danni ti si pravo otkriće (iznimno dosetljiv i duhovit lik). Toten, simpa kao i uvijek. Ezek će se naravno vratiti na forum (kad i ako proradi VIP) baaš kao i Iskra. Noor, poruke su zaista čudne.Što se kica tiče, jedno veliko bravo, dokazao je da ima karakter i da drži do svog stava. Naravno, ako mu je potreban odmor ... tko smo mi da mu to uskratimo.danni1 wrote:Apsolutno.T. wrote:Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:Nismo mi nego KIC.red wolf wrote:Došli ste do kraja...Uništili ste sve što ste mogli...E više nećete...
On je zgasil VIP ne mi.
Pljuc!
Da, da. Na poruke mislim Laku noć!Noor wrote:Znaci i ti si dobilaIskra wrote:Laku noć svima, danni ti si pravo otkriće (iznimno dosetljiv i duhovit lik). Toten, simpa kao i uvijek. Ezek će se naravno vratiti na forum (kad i ako proradi VIP) baaš kao i Iskra. Noor, poruke su zaista čudne.Što se kica tiče, jedno veliko bravo, dokazao je da ima karakter i da drži do svog stava. Naravno, ako mu je potreban odmor ... tko smo mi da mu to uskratimo.danni1 wrote:Apsolutno.T. wrote:Povijest će ga svrstati uz bok hitleru, staljinu, maou i trumpu...danni1 wrote:
Nismo mi nego KIC.
On je zgasil VIP ne mi.
Pljuc!
Guest- Guest
sad mi je sve svejedno......veber wrote:pocinčani čavli ili vulgaris?danni1 wrote:Aha...začavlaj mi lijes, jbte. I zali u beton.veber wrote:mogli bi se posvađat.danni1 wrote:A...jbga kad nam se još ne spi.veber wrote:
nemre kic pobrisat koliko mi možemo zasrat.
Idem spat, ak bog da da se više ne probudim. Sutra bu i onak još gorše neg kaj je sad.
Pozdravite KICA ak ga vidite i nek zna da me je .....neda me je vubil, zatrl me je.
danni1-
2014-04-16
Marija Selak i Nino Raspudić očekuju prinovu?
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ali ni raspudić oženjen..?
2014-04-16
aben wrote:ali ni raspudić oženjen..?
bit će da je bio :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06