Pritužbe
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Pritužbe
Iskra wrote:Ah, svako ima svoj ukus, meni je ružan i točka.aben wrote:Iskra wrote:Bingo! Kako si samo skužio!? Sve je ovo osveta ponižene i ostavljene žene, buhaha .aben wrote:Iskra wrote:
Ma, ljubice moja draga, lolim ja tebe :P
Iskra ne može kica nagovoriti na bilo što, čovjek ima svoj mozak i zna što će i kako će, odluka je na njemu. Naravno da imam svoj život (nije život internet), imate ga (valjda) i svi ostali. Meni je uživanje čitati kako kukate, panika kao da dolazi smak svijeta. Iskra se samo dobro zabavlja, pokušaj i ti ... ne boli
ti ovo sve rodiš samo da bi napakostila lotki volteri?
geez
mene si izgubila ka si rekla da je ružan;
da je ružan, ne bi mogo uvatiti kaju
ne, lipota je univerzalna.
osin ako se ne refeririš na njegovu dušu
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Kao rekoh, svatko ima svoj ukus. Meni je ružan izvana i iznutra, ovo drugo je opetovano dokazao. Toliko o tome Uživaj!aben wrote:Iskra wrote:Ah, svako ima svoj ukus, meni je ružan i točka.aben wrote:Iskra wrote:Bingo! Kako si samo skužio!? Sve je ovo osveta ponižene i ostavljene žene, buhaha .aben wrote:
ti ovo sve rodiš samo da bi napakostila lotki volteri?
geez
Guest- Guest
A šta ću mislit. Ništa pametno tu. Drugi put će naletit na nekog konobara koji će joj razbit zube i to će bit to.Serbinho-3 wrote:Longie, sta misliš o ovom slucaju...
[You must be registered and logged in to see this link.]
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:Maggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
Okupi nas sve u dnevnom boravku, baci patku pa promatra reakcije.
Lukavac ;-@
a jesi ti uzimala kajine ostatke ili ona tvoje?Iskra wrote:Kao rekoh, svatko ima svoj ukus. Meni je ružan izvana i iznutra, ovo drugo je opetovano dokazao. Toliko o tome Uživaj!aben wrote:Iskra wrote:Ah, svako ima svoj ukus, meni je ružan i točka.aben wrote:Iskra wrote:
Bingo! Kako si samo skužio!? Sve je ovo osveta ponižene i ostavljene žene, buhaha .
2014-04-16
Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:Maggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
Lukavac ;-@
Guest- Guest
Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:Maggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
Lukavac ;-@
Inace, ignoriraj abena..;-~
Haha, ti kao neka baba, nitko nije uzimao ničije ostatke jer dotični (bar tada) nije mogao nikoga "smotati". Ok sad?aben wrote:a jesi ti uzimala kajine ostatke ili ona tvoje?Iskra wrote:Kao rekoh, svatko ima svoj ukus. Meni je ružan izvana i iznutra, ovo drugo je opetovano dokazao. Toliko o tome Uživaj!aben wrote:Iskra wrote:Ah, svako ima svoj ukus, meni je ružan i točka.aben wrote:
Guest- Guest
Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:Maggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
Lukavac ;-@
Guest- Guest
skuzit ces, nije tesko..;-))Iskra wrote:Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:
Lukavac ;-@
Iskra wrote:Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:Kic je k"o Hercule Poirot.Iskra wrote:
Lukavac ;-@
pa misli sun da si lotkina.
2014-04-16
Ijuu, Bože sačuvaj i sakloni!aben wrote:Iskra wrote:Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :PMaggie19 wrote:
Kic je k"o Hercule Poirot.
Lukavac ;-@
Guest- Guest
Iskra wrote:Ijuu, Bože sačuvaj i sakloni!aben wrote:Iskra wrote:Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))Iskra wrote:
Dobar je kic, na njegovom mjestu ja bi nas odavno sve stjerala u mp4 :P
a, mi muški imomo kodeks, ne ćemo navaljivati na tuju curu, čak ni ako je iz hdz-a
2014-04-16
aben wrote:Iskra wrote:Ijuu, Bože sačuvaj i sakloni!aben wrote:Iskra wrote:Pa, ne znam koji mu je (abenu)... 3 slova nismo razmijenili (svih ovih godina) a sad navalio kao Kinez na Mjesec :PMaggie19 wrote:
Nas vodja i dobri duh u jednom ;-)))
a, mi muški imomo kodeks, ne ćemo navaljivati na tuju curu, čak ni ako je iz hdz-a
Guest- Guest
Svi se tuže jer nema VIPa ali Kic ne trzaMaggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
immortal-
2014-04-16
Danas dajem savjete besplatno: nece ni trzat bude li se upiralo, davilo i cmoljilo.mortal wrote:Svi se tuže jer nema VIPa ali Kic ne trzaMaggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
;-D
Joj, kako ja volim biti negativac u ovom "filmu".Maggie19 wrote:Danas dajem savjete besplatno: nece ni trzat bude li se upiralo, davilo i cmoljilo.mortal wrote:Svi se tuže jer nema VIPa ali Kic ne trzaMaggie19 wrote:Sup, sad je cijeli VIP na jednoj temi ;-D
;-D
Guest- Guest
ne zun zoč ste toliko sigurni u ot narativ,
možda ga je otela documenta, i sad ga triskaju u nekon podrumu da in do šifre foruma
možda ga je otela documenta, i sad ga triskaju u nekon podrumu da in do šifre foruma
2014-04-16
aben wrote:ne zun zoč ste toliko sigurni u ot narativ,
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici- Posts : 22274
2018-06-14
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50