Pritužbe
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Pritužbe
Kic, desetkuj to sve..malo odmora i reseta..
Za mile i pitome je ostao film i tv..
Malo ohladi i abena i matu..satrali..
;-P
;-P
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Međunarodni incident. Došli kineski radnici gledat utakmicu a mi imamo ovog svog iz Hong Konga i opalili transparent pa se Kinezi žalili policiji.
Aha ha ha ha
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aha ha ha ha
[You must be registered and logged in to see this image.]
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne jebi i ti. Ljudi nisu ničiji roboti pa ćeš im ti diktirat di će i šta pisat.Maggie19 wrote:Kic, desetkuj to sve..malo odmora i reseta..
;-P
2014-04-11
Vrati nogomet. Nemoraju svi trpit zato šta netko na nekoj temi nešto šta ja znam šta kad nisan to uopće ni pratija jer san samo jednom kliknija u početku da vidin o čemu je riječ.
Vrati nogomet prvo i ne jebi zid.
Vrati nogomet prvo i ne jebi zid.
2014-04-11
Salim se za film i serije..;-DRayMabus wrote:Ne jebi i ti. Ljudi nisu ničiji roboti pa ćeš im ti diktirat di će i šta pisat.Maggie19 wrote:Kic, desetkuj to sve..malo odmora i reseta..
;-P
Za ostalo ne.
Dobro ce doci mali odmor vip-a.
O čemu ti pričaš ?Maggie19 wrote:Salim se za film i serije..;-DRayMabus wrote:Ne jebi i ti. Ljudi nisu ničiji roboti pa ćeš im ti diktirat di će i šta pisat.Maggie19 wrote:Kic, desetkuj to sve..malo odmora i reseta..
;-P
Za ostalo ne.
Dobro ce doci mali odmor vip-a.
Pa jel ti kužiš da ako nešto nekoga ne zanimamo da neće tamo pisat i to tvoje razmišljanje isključimo ovo da ljudi više pišu tamo je razmišljanje kretena koje očito ne zna ništa o ljudskom umu.
Vrati nogomet.
2014-04-11
Neće se desit to šta ti misliš nego će ljudi otiš na druge forume di ima nogomet ( sport ).
Vrati nogomet i ne jebi zid.
Vrati nogomet i ne jebi zid.
2014-04-11
Ray, dosadan si. Vrati se i procitaj sto sam napisala.
Nogomet bi mogao vratit uskoro, da.
;-@
;-@
Pročita san sad ponovo. Nije baš da se razumi isprve šta si točno tila reč al ok sad vidim. Nogomet se vratio i iden sad gledat sp u košarci i drugo jer je i Federer ispa s US opena i Dimitrev i Medvedev se bore za svoj prvi Gran slam. Bit će baza ako Rus osvoji US open. Trump na aparatima.Maggie19 wrote:Ray, dosadan si. Vrati se i procitaj sto sam napisala.
;-@
2014-04-11
Aj vrati ViP jeba ga ti... Vučina i Ero će škiknit...
darth_vader-
2014-04-17
Ne laskaj si...metilda wrote:T. wrote:de odjebite od kica...
trpi 5+ godina svakakva sranja, muči se, moderira, administratira i sl., da bi nas par imalo gdje pisati gluposti i još mu serete za svaki ku*ac...
ili napravite svoj forum pa pišite šta hoćete i brišite šta hoćete...
bagra nezahvalna...
ovo upućeno meni?
nemam ništa protiv otvaranja bilo kakvih političkih tema iz sadašnjosti i povijesti, ali tema o djevojkama s instagrama nije ni vijest ni politika i bila je degutantna u svakom pogledu..
Ali je indikativno da si se prepoznala...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Vuk već ima spisak tema s 'informera' za zakačit na vip ako proradi...jasambrend wrote:Aj vrati ViP jeba ga ti... Vučina i Ero će škiknit...
2014-04-14
T. wrote:Vuk već ima spisak tema s 'informera' za zakačit na vip ako proradi...jasambrend wrote:Aj vrati ViP jeba ga ti... Vučina i Ero će škiknit...
nevjerojatno je da je takova obavještajna veličina domar u vrtiću..
2014-04-16
zanimljivo..hibrid Bandica i Keruma ce ispalit ;-DRayMabus wrote:Pročita san sad ponovo. Nije baš da se razumi isprve šta si točno tila reč al ok sad vidim. Nogomet se vratio i iden sad gledat sp u košarci i drugo jer je i Federer ispa s US opena i Dimitrev i Medvedev se bore za svoj prvi Gran slam. Bit će baza ako Rus osvoji US open. Trump na aparatima.Maggie19 wrote:Ray, dosadan si. Vrati se i procitaj sto sam napisala.
;-@
On je snob a taj tenis on prati.Maggie19 wrote:zanimljivo..hibrid Bandica i Keruma ce ispalit ;-DRayMabus wrote:Pročita san sad ponovo. Nije baš da se razumi isprve šta si točno tila reč al ok sad vidim. Nogomet se vratio i iden sad gledat sp u košarci i drugo jer je i Federer ispa s US opena i Dimitrev i Medvedev se bore za svoj prvi Gran slam. Bit će baza ako Rus osvoji US open. Trump na aparatima.Maggie19 wrote:Ray, dosadan si. Vrati se i procitaj sto sam napisala.
;-@
2014-04-11
Pravda za kica, drži se! [You must be registered and logged in to see this image.]
Guest- Guest
T. wrote:Ne laskaj si...metilda wrote:T. wrote:de odjebite od kica...
trpi 5+ godina svakakva sranja, muči se, moderira, administratira i sl., da bi nas par imalo gdje pisati gluposti i još mu serete za svaki ku*ac...
bagra nezahvalna...
ovo upućeno meni?
nemam ništa protiv otvaranja bilo kakvih političkih tema iz sadašnjosti i povijesti, ali tema o djevojkama s instagrama nije ni vijest ni politika i bila je degutantna u svakom pogledu..
nemam si što laskati, ne laskati ni prepoznavati se.. naime, lako je provjerljivo da sam u zadnjih tjedan dana samo ja prigovorila kicu i to s pravom.. a ne mogu pročitati iz tvoje glave na koga si mislio..
što se mene tiče forum se slobodno može i ugasiti, nisam ovisnik
Guest- Guest
analitika neprijatelja je jedna od temeljnih zadaca utvrdjivanja koje su neprijateljske aktivnosti i namjereT. wrote:Vuk već ima spisak tema s 'informera' za zakačit na vip ako proradi...jasambrend wrote:Aj vrati ViP jeba ga ti... Vučina i Ero će škiknit...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Jok nisi...metilda wrote:T. wrote:Ne laskaj si...metilda wrote:T. wrote:de odjebite od kica...
bagra nezahvalna...
ovo upućeno meni?
nemam si što laskati, ne laskati ni prepoznavati se.. naime, lako je provjerljivo da sam u zadnjih tjedan dana samo ja prigovorila kicu i to s pravom.. a ne mogu pročitati iz tvoje glave na koga si mislio..
što se mene tiče forum se slobodno može i ugasiti, nisam ovisnik
Koliko si se puta brisala pa opet vraćala...
2014-04-14
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50