Pritužbe
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Pritužbe
kod mene sve funkcionira besprijekorno... samo jbg dolazi lijepo vrijeme pa će mi se forum sam od sebe zgasnuti.... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
po mraku nemreš raditi ionak :Pmichaellcmacha wrote:kod mene sve funkcionira besprijekorno... samo jbg dolazi lijepo vrijeme pa će mi se forum sam od sebe zgasnuti.... :)))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma kak ne mrem popalim lampe i deri dan i noć samo da Vaskrs prođe odoh ja u plastenik i ne izlazim do svetog josipa.... radnika... :)))Noor wrote:po mraku nemreš raditi ionak :Pmichaellcmacha wrote:kod mene sve funkcionira besprijekorno... samo jbg dolazi lijepo vrijeme pa će mi se forum sam od sebe zgasnuti.... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
onda sretno i uspješno :)michaellcmacha wrote:ma kak ne mrem popalim lampe i deri dan i noć samo da Vaskrs prođe odoh ja u plastenik i ne izlazim do svetog josipa.... radnika... :)))Noor wrote:po mraku nemreš raditi ionak :Pmichaellcmacha wrote:kod mene sve funkcionira besprijekorno... samo jbg dolazi lijepo vrijeme pa će mi se forum sam od sebe zgasnuti.... :)))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
metilda wrote:kic, molim te možeš li vratiti naziv Kultne stvari....
jebote, sad gledam šta si ti napravila od Kultnih Stvari... SODOMU I GOMORU!!!!! pa tebe treba spaliti na lomači polit benzinom i užgat!
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:kic, molim te možeš li vratiti naziv Kultne stvari....
jebote, sad gledam šta si ti napravila od Kultnih Stvari... SODOMU I GOMORU!!!!! pa tebe treba spaliti na lomači polit benzinom i užgat!
ma divno si sredio Denkverbot
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:kic, molim te možeš li vratiti naziv Kultne stvari....
ma divno si sredio Denkverbot
hoćeš reći da sam ja jedini na Denkverbotu koji razmišlja pa sam po tebi eto kriv jer sam razjebao prohibiciju razmišljanja??? Denkverbot je tema na podforum a Kultne Stvari su cijeli podforum koga si ti i tvoj dopičnjak šejker zaspamali vašim mentalnim neuro toksičnim smećem.
Guest- Guest
osjećam da imaš silnu želju svađati se, ali ti ne mogu udovoljiti.. na Kultnima mogu pisati svi koji žele.. budući da nitko ne želi ispada da pišemo samo ja, speare i u zadnje vrijeme i noor.. naravno svi su dobrodošli, ali nekadašnji kultaši su se razasuli po ostalim imitacijama kultnih što uopće nije moja krivica...
Guest- Guest
metilda wrote:osjećam da imaš silnu želju svađati se, ali ti ne mogu udovoljiti.. na Kultnima mogu pisati svi koji žele.. budući da nitko ne želi ispada da pišemo samo ja, speare i u zadnje vrijeme i noor.. naravno svi su dobrodošli, ali nekadašnji kultaši su se razasuli po ostalim imitacijama kultnih što uopće nije moja krivica...
krivo osjećaš ja samo pišem ono što vidim a vidim da ti perfidno namećeš svima neka tvoja pravila. to ti ne bu prošlo a što se tiče podforuma Kultne stvari kojeg ste ti i tvoj dopičnjak šejker totalno demolirali i posrali vašim mentalnim izdrkotinama, tamo više nitko normalan ne želi pisati. ti si taj podforum pretvorila u tvoju privatnu pljuvačnicu i sanitarni čvor.
Guest- Guest
vidi se lijepo zakrivljenost Zemlje. to znači da je zemlja kugla a ne palačinka. suhozid je isto ok napravljen. jedino si raspelo fotošopirala i ubacila u sliju. valjda si dala raspelo istetovirat i na pičku.
Guest- Guest
o čemu ti to? pa zemlja je okrugla.. netko je smatra krugom netko kuglom.. sve ovisi o kutu promatranja
Guest- Guest
metilda wrote:o čemu ti to? pa zemlja je okrugla.. netko je smatra krugom netko kuglom.. sve ovisi o kutu promatranja
zašto se rijeke ulijevaju u more a ne obratno?
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:o čemu ti to? pa zemlja je okrugla.. netko je smatra krugom netko kuglom.. sve ovisi o kutu promatranja
pa ako pročitaš taj dio iz Biblije bit će ti jasno da je sav pogled na svemir dvodimenzionalan.. ima tome nešto i u kvantnoj teoriji ali nisam ti baš jaka u tim polju
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:o čemu ti to? pa zemlja je okrugla.. netko je smatra krugom netko kuglom.. sve ovisi o kutu promatranja
pa ako pročitaš taj dio iz Biblije bit će ti jasno da je sav pogled na svemir dvodimenzionalan.. ima tome nešto i u kvantnoj teoriji ali nisam ti baš jaka u tim polju
na kom' si polju jaka?
Guest- Guest
trudila sam se shvatiti obzor crnih rupa u kojem je sve dvodimezionalno a ljudskom oku trodimenzionalno, ali nije mi uspjelo... jaka sam u pravljenju kolača i kuhanju...
Guest- Guest
metilda wrote:trudila sam se shvatiti obzor crnih rupa u kojem je sve dvodimezionalno a ljudskom oku trodimenzionalno, ali nije mi uspjelo... jaka sam u pravljenju kolača i kuhanju...
samo su dvojica uspjela izaći iz crne rupe nakon šta su upali u nju. prvi je Isus njemu je trebalo 3 dana a drugi je Chuck Norris. Chuck Norris once entered a black hole just to see what was in it.
Dissapointed, he then walked out.
Guest- Guest
kic imam jednu zamolbu..kljuc na teme o ustasama jer jastreb i jso neki generaliziraju citav narod i drzavu trpaju u ustaslok
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
To se I meni dogada...Noor wrote:da, u velikim kockama mi se ekran skocka i chrome pukne...slidingdoorsoperator wrote:Ako je samo na mobu, to nije neuobičajeno.
A tko će znati...
al samo kad sam na forumu, FB i bilo što drugo ne...zato i pitam ovdje
Cijeli ekran se pretvori u velike kocke...
Moram par puta izaci sa stranice pa ponovno uci
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50