Pritužbe
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Pritužbe
R2-D2 wrote:
kako je rekao jedan rock velikan: bili smo tako siromasni, da nisam bio musko, ne bi se imao s cim igrati izjutra..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.Noor wrote:jel ima i koji ženski?jasambrend wrote:Morao si je pet-sest altera otvoriti da stvori privid demokracije...Kic, Kic tko te ne zna...
Regoč-
2015-08-21
a ne, Metilda nije sigurnoRegoč wrote:Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.Noor wrote:jel ima i koji ženski?jasambrend wrote:Morao si je pet-sest altera otvoriti da stvori privid demokracije...Kic, Kic tko te ne zna...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pise "Prituzbe". Dakle, topic na kojem se zalimo..
Da vidimo, od ukrasa jos nista, a ka'ce ne znamo. Valjda se Kicu trebaju posloziti planete, jer delikatni su to poslici. Nema veze sto krade Bozicu dane na ovom forumu, kao, uvodeci red, mir i mijenjajuci bannere svaki put kad navrati u zahod. :-)
Ukrasi su visa matematika.
Dalje, nervira me kad mi ulete spoileri za Posljednjeg Jedija u vidu Altright pizdunskih analiza. Ti u svemu vide udare marksisticke ljevice, ugrozavanja bjelacke rase i jadnih muskaraca rodnom ideologijom.
Ima toga jos, ali ima i dana. Samo nema ukrasa. Ili ih ima poput snijega u Rí
Da vidimo, od ukrasa jos nista, a ka'ce ne znamo. Valjda se Kicu trebaju posloziti planete, jer delikatni su to poslici. Nema veze sto krade Bozicu dane na ovom forumu, kao, uvodeci red, mir i mijenjajuci bannere svaki put kad navrati u zahod. :-)
Ukrasi su visa matematika.
Dalje, nervira me kad mi ulete spoileri za Posljednjeg Jedija u vidu Altright pizdunskih analiza. Ti u svemu vide udare marksisticke ljevice, ugrozavanja bjelacke rase i jadnih muskaraca rodnom ideologijom.
Ima toga jos, ali ima i dana. Samo nema ukrasa. Ili ih ima poput snijega u Rí
Guest- Guest
Ošamari me nježno.kic wrote:
kako ću ja nalupat ovog regocha! :^^
Regoč-
2015-08-21
[You must be registered and logged in to see this image.]kic wrote:
2. nalupat ću i ithildin! :^^
Samo daj, sve žene to snivaju.
Regoč-
2015-08-21
Ma sigurno je, crno - bielo, dobro - zlo, jing - jang; sve je to u dinamici njihova odnošaja.Noor wrote:a ne, Metilda nije sigurnoRegoč wrote:Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.Noor wrote:jel ima i koji ženski?jasambrend wrote:Morao si je pet-sest altera otvoriti da stvori privid demokracije...Kic, Kic tko te ne zna...
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Ma sigurno je, crno - bielo, dobro - zlo, jing - jang; sve je to u dinamici njihova odnošaja.Noor wrote:a ne, Metilda nije sigurnoRegoč wrote:Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.Noor wrote:jel ima i koji ženski?jasambrend wrote:Morao si je pet-sest altera otvoriti da stvori privid demokracije...Kic, Kic tko te ne zna...
božemiprosti o čemu vi? kic i ja nemamo nikakav odnošaj, osim što ja sumnjam da mi je netko provalio account i stavlja ljubavne pjesme koje ja nikad nisam ni otvorila i poslušala a kamoli stavila na forum.. kic i ja smo dva suprotna svijeta, ali prihvaćam različitosti, postala sam dobrica u adventu
Guest- Guest
metilda wrote:Regoč wrote:Ma sigurno je, crno - bielo, dobro - zlo, jing - jang; sve je to u dinamici njihova odnošaja.Noor wrote:a ne, Metilda nije sigurnoRegoč wrote:Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.Noor wrote:
jel ima i koji ženski?
božemiprosti o čemu vi? kic i ja nemamo nikakav odnošaj, osim što ja sumnjam da mi je netko provalio account i stavlja ljubavne pjesme koje ja nikad nisam ni otvorila i poslušala a kamoli stavila na forum.. kic i ja smo dva suprotna svijeta, ali prihvaćam različitosti, postala sam dobrica u adventu
ala paranoje...tko će tebi slat ljubavne pjesme? a tek provalit u account da bi ti u tvom accountu zaljepio romantične hvalospjeve. nitko ti nije provalio u account i nemaš nikakvih ljubavnih mijaukanja u pošti.
evo:
Viewing profile: metilda
Visitor messages Profile Statistics FriendsContact
Visitor messages:
No message.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Regoč wrote:Ma sigurno je, crno - bielo, dobro - zlo, jing - jang; sve je to u dinamici njihova odnošaja.Noor wrote:a ne, Metilda nije sigurnoRegoč wrote:
Kažu Metilda, a u žestokoj su svađi samo radi forumske dinamike.
ala paranoje...tko će tebi slat ljubavne pjesme? a tek provalit u account da bi ti u tvom accountu zaljepio romantične hvalospjeve. nitko ti nije provalio u account i nemaš nikakvih ljubavnih mijaukanja u pošti.
evo:
Viewing profile: metilda
Visitor messages Profile Statistics FriendsContact
Visitor messages:
No message.
aime...
esko, ajd' i ti stavi koju ljubavnu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Guest- Guest
Jebote, ovaj forum jedva radi na novom Androidu. Na satu sam uspio stavit 4orku, ali na mobu ispod 6ice nema šanse. Stalno šteka.
VRATITE NAM XP i stavite na mobitele.
VRATITE NAM XP i stavite na mobitele.
2014-12-30
PS
Požalum se Vipu da reklamiraju 4G mrežu a ja u praznično doba jedva ds imam edge, kaj mi vele? Oib ili jmbg, građevinska, lokacijska, i još sto pizdarija. Bog te jebo pa za gun mi je trebalo manje dozvola, samo falu liječnički.
Požalum se Vipu da reklamiraju 4G mrežu a ja u praznično doba jedva ds imam edge, kaj mi vele? Oib ili jmbg, građevinska, lokacijska, i još sto pizdarija. Bog te jebo pa za gun mi je trebalo manje dozvola, samo falu liječnički.
2014-12-30
Privatni sektor, primjer djelotvornosti. Pljuc!veber wrote:PS
Regoč-
2015-08-21
Kada sam tražio od T-scuma da maknu priključak s moje zgrade tražili me isto.
Jebga, pri rekonstrukciji pitao bagerista jel to može elegantno maknut. No frks frende. I ode priključak.
Jebga, pri rekonstrukciji pitao bagerista jel to može elegantno maknut. No frks frende. I ode priključak.
2014-12-30
Preko tableta i moba šteka. Traži stalno upis šifre. Na winsima nemam sl. problema. Kod upisa šteka. Probao preko više uređaja. Očito se ova platforma i Android ne vole. Kada mob koristim kao router i spojim se s lapom, sve štima.
Očito nekaj u Androidu.
Očito nekaj u Androidu.
2014-12-30
Meni se na mobu ruši svako 3. touch...
Al mi ne traži opet šifru samo taknem 'ponovo učitaj stranicu'...
Al mi ne traži opet šifru samo taknem 'ponovo učitaj stranicu'...
T.- Posts : 17563
2014-04-14
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50