ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković sam radio anketu!!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Plenković sam radio anketu!!! - Page 2 Empty Re: Plenković sam radio anketu!!!

Post by sitting_bull 5/2/2017, 19:12

deda wrote:FOTO: PONOSNI TATA PLENKOVIĆ SA SINOM U NARUČJU NA MISI U CRKVI SVETOG BLAŽA

Premijer je primio blagoslov grla za zdravlje glasnica

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/foto-ponosni-tata-plenkovic-sa-sinom-u-narucju-na-misi-u-crkvi-svetog-blaza-premijer-je-primio-blagoslov-grla-za-zdravlje-glasnica/5595703/

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković sudjelovao je u nedjelju na svetoj misi u zagrebačkoj župi sv. Blaža, kojom je obilježena najveća proslava blagdana Svetoga Blaža u sjevernoj Hrvatskoj.

Svetu misu je predvodio kancelar Varaždinske biskupije Antun Perčić, koji je pozvao vjernike da ostanu predani i dosljedni vjeri u Isusa Krista.

Premijer, koji je na misu došao sa sinom u naručju, na kraju mise u sklopu crkvenoga obreda primio je i blagoslov grla za zdravlje glasnica, a potom je pogledao prve hrvatske jaslice koje su nedavno obilježile stoti rođendan.

Plenković je župljanin župe sv. Blaža, a kao posljednju skupinu koju je ugostio kao europarlamentarac u listopadu 2016. u Bruxellesu bilo je 16 mladih iz župe sv. Blaža koji su sudjelovali na konferenciji o sv. Blažu i valorizaciji hrvatske nematerijalne kulturne baštine u europskom kontekstu.

Plenković sam radio anketu!!! - Page 2 Svblaz_plenkovic9-050217
ljiga tragom Božidara alića...

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Plenković sam radio anketu!!! - Page 2 Empty Re: Plenković sam radio anketu!!!

Post by Guest 5/2/2017, 19:23

dijagram wrote:
Ova mu bas i ne ostavlja neki dojam, da je kakva plasticnjaca onda i 20%
takva ne ide nedjeljom na misu, nego sjedi na kavi i objavljuje selfi na instagramu
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics