Molba za novu anketu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Molba za novu anketu
Molio bih admine da,makar na jedan dan,postave anketu.
Putin ili Obama.
Dakle pitanje bi imalo glasiti otprilike ovako:Koga držite za većeg državnika i političara.
Putin ili Obama.
Dakle pitanje bi imalo glasiti otprilike ovako:Koga držite za većeg državnika i političara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Molba za novu anketu
Stvar je jasna i bez ankete ali hajde neka bude.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
u čemu je razlika između Putina i Obame? Može li mi netko objasniti.. meni ovako iz glave izgleda da je jedina razlika boja kože, sve ostalo je isto. To je kao da biraš omiljenu životinju, i onda ti stave bijelu mačku i crnu mačku? a tebi najdraži pas?
Stavite nekoliko političara
Putin, Orban, Angela Merkel, Zoki, Lukašenko, Iranski predsjednik itd.. ekipu koja je dosta razlikuje, a ne bijelu i crnu mačku
Stavite nekoliko političara
Putin, Orban, Angela Merkel, Zoki, Lukašenko, Iranski predsjednik itd.. ekipu koja je dosta razlikuje, a ne bijelu i crnu mačku
Guest- Guest
Ideja za anketu odlična. Jasno je da je Putin veći državnik bez obzira na simpatije amerikana ili rusa. e sad hoće li kolege koje navijaju za ameriku glasati za obamu svejedno znajući da je slab državnik i želeći nekog boljeg za Ameriku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma prijedlog sam dao samo kako bih Eri dokazao da je Putin na svim hrvatskim portalima u boljoj poziciji.
Baš čitam komentare na Večernjem,Novom, Slobodnoj,Dnevnom...po forumima,po Fejsu...I svugdje su simpatije na strani Putina.
No,Eri ti to ne mereš dokazat.
Baš čitam komentare na Večernjem,Novom, Slobodnoj,Dnevnom...po forumima,po Fejsu...I svugdje su simpatije na strani Putina.
No,Eri ti to ne mereš dokazat.
2014-04-22
Tko je veci, pa Obama, mogao je biti kosarkas, Putin mu do ramena:)
dijagram-
2015-08-09
Svejedno bi ga Putin prebio kao vola u kupusu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
zokija za predsjednika amerike..on bi na svoj nacin parirao putinu..'fuj putin fuj..ti nisi moje drustvo..moej drustvo su merkel i cameroon'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Obama je izabran zbog boje kože, a Putin zato što se mnogima najeba matere za za doć na funkciju predsjednika.neoliberalni_placenik wrote:u čemu je razlika između Putina i Obame?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mozete i sami postaviti, kad otvarate novu temu imate na dnu "poll options" i ispunite lijepo..
Last edited by kic on 15/10/2015, 14:02; edited 1 time in total
Putin je predstavnik "andrićevske" Rusije. Dakle one maglovite ,mračne,blatnjave Rusije,čiji mi se najtipičniji predstavnici čine Gorki,Jesenjin i Dostojevski.
S druge strane postoji i "ćopićevska" Rusija,koju bi možda najbolje predstavljali Hruščov i Jeljcin.
No u ovakvim trenucima prednost ipak dajem andrićevskoj Rusiji.
S druge strane postoji i "ćopićevska" Rusija,koju bi možda najbolje predstavljali Hruščov i Jeljcin.
No u ovakvim trenucima prednost ipak dajem andrićevskoj Rusiji.
2014-04-22
Daj,ajde ti molim te!?kic wrote:mozete i sami postaviti, kad otvarate novu temu imatr na dnu "poll options" i ispuni to..
2014-04-22
mutava baštarda wrote:Obama je izabran zbog boje kože, a Putin zato što se mnogima najeba matere za za doć na funkciju predsjednika.neoliberalni_placenik wrote:u čemu je razlika između Putina i Obame?
da, i sve jedno ostaje šema koja je suštinska razlika između bijele mačke i crne mačke. biraš "najdražu životinju" a umjesto da u "poll-u" bude mačka, pasa, kornjača, zec, karanirac, oni stavili bijelu i crnu mačku, koja se svaka bori za svoj teritorij...
PUTIN i Obama su skoro pa isti. Jedan i drugi su vođe multikulturalni država, jedan i drugi obožavaju muslimane, imaju sličnu ekonomsku politiku(Putin je čak ekonomski liberalniji od Obame), jedan i drugi napadaju druge države, jedan i drugi izvoze mir i demokraciju/antifašizam kako god hoćeš.. jedan i drugi su kao vjernici kršćani itd itd.. nevidim neku razliku
Stavite Orbana, Lukašenka, Iranskog predsjednika, Edrogana, Putina/Obamu, Netanjahua i to je već neki izbor.. a ne dvije iste životinje različite boje krzna
Guest- Guest
jastreb wrote:Daj,ajde ti molim te!?kic wrote:mozete i sami postaviti, kad otvarate novu temu imatr na dnu "poll options" i ispuni to..
evo ja ću
Guest- Guest
ja bih pitanje postavio ovako: koga od navedenih stranaca bi voljeli vidjeti u funkciji premijera vlastite zemlje:
Cameron
Hollande
Merkel
Tsipras
Putin
Obama
Shinzo Abe
recimo?
Cameron
Hollande
Merkel
Tsipras
Putin
Obama
Shinzo Abe
recimo?
kic wrote:ja bih pitanje postavio ovako: koga od navedenih stranaca bi voljeli vidjeti u funkciji premijera vlastite zemlje:
Cameron
Hollande
Merkel
Tsipras
Putin
Obama
Shinzo Abe
recimo?
stavi orbana :D
Guest- Guest
Anketno pitanje treba glasiti ovako:
Tko je najzaljubljeniji u Putina
Ustvari ne treba anketa, zna se, sad ce on:)
Tko je najzaljubljeniji u Putina
Ustvari ne treba anketa, zna se, sad ce on:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prijedlog za anketu
» Plenković sam radio anketu!!!
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Molba za enda
» molba kicu
» Plenković sam radio anketu!!!
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Molba za enda
» molba kicu
Page 1 of 2