ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine - Page 4 Empty Re: Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine

Post by Guest 5/2/2017, 11:20

Neve wrote:
Eroo wrote:Od socijaldemokrata bi čovjek ipak očekivao poštenje, empatiju spram nemoćnih i siromašnih...Tako im je ime i rezime, ali avaj...
a od 'domoljuba' i velikih vjernika istovremeno, naravno, ne bi očekivao poštenje i kršćansku empatiju nego je u redu da nas 'domoljubno' ogule do gole kože? ma mrak :D
hDZ je uveo lijep nacionalni obicaj obilazenja kontejnera

Guest
Guest

Back to top Go down

Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine - Page 4 Empty Re: Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine

Post by Eroo 5/2/2017, 11:24

Neve wrote:
Eroo wrote:Meni i ovakvim je teško prodavati muda pod jaja...Zato nas i ne volite. No, nismo nikad bili zabrinuti zbog toga.
Dapače, to nam je uvijek bio znak da smo na pravom putu...Vrijeme petokolonaša je neumitno prošlo.
e da mi je tvoja glava i pustoš u njoj, pa da se konačno malo odmorim B-)
Za ovo što imam u njoj sam Bogu zahvalan.Božji dar, ništa za što sam sam zaslužan, jelda. B-)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2017, 11:27

Neve wrote:
Eroo wrote:Meni i ovakvim je teško prodavati muda pod jaja...Zato nas i ne volite. No, nismo nikad bili zabrinuti zbog toga.
Dapače, to nam je uvijek bio znak da smo na pravom putu...Vrijeme petokolonaša je neumitno prošlo.
e da mi je tvoja glava i pustoš u njoj, pa da se konačno malo odmorim B-)
a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:28

Regoč wrote:
Neve wrote:
Eroo wrote:Ma može šta god hoćeš, ali peta kolona zasigurno nikad nisu bili. Peta kolona su zlotvori.
eto, što sam rekla: kad 'njegovi' sustavno varaju, kradu i pljačkaju narod koji kopa po kontejnerima, onda je to ful domoljubno
a kad to isto rade oni drugi, onda su oni zlotvori i peta kolona :D
Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
Isina. Za discipliniranje vlastite djece mi nisu potrebne komšije. Po tome se razlikujemo...Ako sam zbog toga neuravnotežen, neka bude tako.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:30

Neve wrote:
Eroo wrote:Ma može šta god hoćeš, ali peta kolona zasigurno nikad nisu bili. Peta kolona su zlotvori.
eto, što sam rekla: kad 'njegovi' sustavno varaju, kradu i pljačkaju narod koji kopa po kontejnerima, onda je to ful domoljubno
Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"? :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/2/2017, 11:30

Eroo wrote:
Regoč wrote:
Neve wrote:
Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
Isina. Za discipliniranje vlastite djece mi nisu potrebne komšije. Po tome se razlikujemo...Ako sam zbog toga neuravnotežen, neka bude tako.
A sad,mozda bi ipak trebao se komsiji obratiti,ono,u danima kad si Stvarao ,bio si paralelno i puno odsutan od doma..ebi ga...zene znaju biti tuzne i usamljene... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:33

Neve wrote:
Regoč wrote:Kriminal nema ideologiju i stranačku iskaznicu.
e sad to ponavljaj Eri svaki dan bezbroj puta, jer je malo prirodno okratak na razumijevanju :W
Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:35

@pismejker, vidim da nisi primijetio da preskačem tvoje nesuvisle komentare...Tek da ti skrenem pažnju.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:37

Regoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
živa istina koja se tiče svih njegovih izabranika i izbora, on je kao onaj Ilija Čvorović iz Balkanskog špijuna, koji ne može sebi priznati da je Staljin loš :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:40

pismejker wrote:a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...
pa gle, za to je dovoljno nemati obraz i kralježnicu :]
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:40

Neve wrote:
Regoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
živa istina koja se tiče svih njegovih izabranika i izbora, on je kao onaj Ilija Čvorović iz Balkanskog špijuna, koji ne može sebi priznati da je Staljin loš :D
Imaš odgovor iznad, da se ne ponavljam...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:43

Neve wrote:
pismejker wrote:a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...
pa gle, za to je dovoljno nemati obraz i kralježnicu :]
Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku. :]
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:44

Eroo wrote:Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome. :)
to nije psihološki profil, nego pedagoška kritika tvojih forumskih mišljenja i napisa :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:46

Eroo wrote:Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku. :]
koliko vidim, prisutan si na temi svojim virtualnim duhom i tijelom.. jedino nisam sigurna koliko si općento priseban :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:48

Neve wrote:
Eroo wrote:Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome. :)
to nije psihološki profil, nego pedagoška kritika tvojih forumskih mišljenja i napisa :D
Psihijatrija mi nije strana kao znanost, zato i koristim neke druge metode...
Ti samo lezi, zatvori oči, diši duboko i ravnomjerno. I s povjerenjem naprijed...ili nazad. :D

Last edited by Eroo on 5/2/2017, 11:52; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 11:50

Neve wrote:
Eroo wrote:Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku. :]
koliko vidim, prisutan si na temi svojim virtualnim duhom i tijelom.. jedino nisam sigurna koliko si općento priseban :P
Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe. :}
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:53

Eroo wrote:Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"? :D
zašto bi mi bilo bitno tko se u nekom trenutku slaže sa mnom ili ne slaže sa mnom? moje mišljenje nije uvjetovano ni jednim, ni drugim
btw, a znaš li i ono: možda nije prijatelj svatko tko me vadi iz g*vana, ali je svakako neprijatelj svatko tko me u njih uvaljuje? :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 5/2/2017, 11:55

Eroo wrote:Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe. :}
ok, nisi shvatio, za tebe sam očito ipak trebala pospojiti točkice... :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 12:06

Neve wrote:
Eroo wrote:Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"? :D
zašto bi mi bilo bitno tko se u nekom trenutku slaže sa mnom ili ne slaže sa mnom? moje mišljenje nije uvjetovano ni jednim, ni drugim
btw, a znaš li i ono: možda nije prijatelj svatko tko me vadi iz g*vana, ali je svakako neprijatelj svatko tko me u njih uvaljuje? :P
Vau..budi svoja barem pola sata. Znaš, iz iskustva ti kažem, ustrajnost je majka svakog uspjeha.
Sistem spojenih posuda funkcionira samo kad je u pitnju voda i tekućina općenito.
Ustrajati na rasizmu i neosnovanom generaliziranju(iz mržnje), koje ti serviraju komšije...khm...Zbog čega to činite?
Vade vas iz g'vana, kako bi vas mogli ponovo uvaliti u ista. To vam se dešava permanentno zadnjih barem 100 godina.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 5/2/2017, 12:11

Neve wrote:
Eroo wrote:Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe. :}
ok, nisi shvatio, za tebe sam očito ipak trebala pospojiti točkice... :)
Spoji točkice... i kad mi imaš nešto reći - reci meni i ne komšijama. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 5/2/2017, 12:22

Neve wrote:
Eroo wrote:PS:
Socijaldemokrati...dok vam narod kopa po kantama...Sram i stid vas bilo. x-|
da, to smiju samo domoljubi iz HDZ-a i šire :]

...........u sridu  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics