Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Petrov pokreće lustraciju: Otvaramo arhive - sve do 1990. godine
hDZ je uveo lijep nacionalni obicaj obilazenja kontejneraNeve wrote:a od 'domoljuba' i velikih vjernika istovremeno, naravno, ne bi očekivao poštenje i kršćansku empatiju nego je u redu da nas 'domoljubno' ogule do gole kože? ma mrakEroo wrote:Od socijaldemokrata bi čovjek ipak očekivao poštenje, empatiju spram nemoćnih i siromašnih...Tako im je ime i rezime, ali avaj...
Guest- Guest
Za ovo što imam u njoj sam Bogu zahvalan.Božji dar, ništa za što sam sam zaslužan, jelda.Neve wrote:e da mi je tvoja glava i pustoš u njoj, pa da se konačno malo odmorimEroo wrote:Meni i ovakvim je teško prodavati muda pod jaja...Zato nas i ne volite. No, nismo nikad bili zabrinuti zbog toga.
Dapače, to nam je uvijek bio znak da smo na pravom putu...Vrijeme petokolonaša je neumitno prošlo.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...Neve wrote:e da mi je tvoja glava i pustoš u njoj, pa da se konačno malo odmorimEroo wrote:Meni i ovakvim je teško prodavati muda pod jaja...Zato nas i ne volite. No, nismo nikad bili zabrinuti zbog toga.
Dapače, to nam je uvijek bio znak da smo na pravom putu...Vrijeme petokolonaša je neumitno prošlo.
Guest- Guest
Isina. Za discipliniranje vlastite djece mi nisu potrebne komšije. Po tome se razlikujemo...Ako sam zbog toga neuravnotežen, neka bude tako.Regoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.Neve wrote:eto, što sam rekla: kad 'njegovi' sustavno varaju, kradu i pljačkaju narod koji kopa po kontejnerima, onda je to ful domoljubnoEroo wrote:Ma može šta god hoćeš, ali peta kolona zasigurno nikad nisu bili. Peta kolona su zlotvori.
a kad to isto rade oni drugi, onda su oni zlotvori i peta kolona :D
2016-07-22
Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"?Neve wrote:eto, što sam rekla: kad 'njegovi' sustavno varaju, kradu i pljačkaju narod koji kopa po kontejnerima, onda je to ful domoljubnoEroo wrote:Ma može šta god hoćeš, ali peta kolona zasigurno nikad nisu bili. Peta kolona su zlotvori.
2016-07-22
A sad,mozda bi ipak trebao se komsiji obratiti,ono,u danima kad si Stvarao ,bio si paralelno i puno odsutan od doma..ebi ga...zene znaju biti tuzne i usamljene...Eroo wrote:Isina. Za discipliniranje vlastite djece mi nisu potrebne komšije. Po tome se razlikujemo...Ako sam zbog toga neuravnotežen, neka bude tako.Regoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.Neve wrote:eto, što sam rekla: kad 'njegovi' sustavno varaju, kradu i pljačkaju narod koji kopa po kontejnerima, onda je to ful domoljubnoEroo wrote:Ma može šta god hoćeš, ali peta kolona zasigurno nikad nisu bili. Peta kolona su zlotvori.
Guest- Guest
Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome.Neve wrote:e sad to ponavljaj Eri svaki dan bezbroj puta, jer je malo prirodno okratak na razumijevanjuRegoč wrote:Kriminal nema ideologiju i stranačku iskaznicu.
2016-07-22
@pismejker, vidim da nisi primijetio da preskačem tvoje nesuvisle komentare...Tek da ti skrenem pažnju.
živa istina koja se tiče svih njegovih izabranika i izbora, on je kao onaj Ilija Čvorović iz Balkanskog špijuna, koji ne može sebi priznati da je Staljin loš :DRegoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa gle, za to je dovoljno nemati obraz i kralježnicupismejker wrote:a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...
2014-04-12
Imaš odgovor iznad, da se ne ponavljam...Neve wrote:živa istina koja se tiče svih njegovih izabranika i izbora, on je kao onaj Ilija Čvorović iz Balkanskog špijuna, koji ne može sebi priznati da je Staljin loš :DRegoč wrote:Ero je znan po neuravnoteženom pristupu. Njegovi su zemljaci uviek u pravu. Da je Hribar Hercegovac, ne bi dao na nj.
2016-07-22
Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku.Neve wrote:pa gle, za to je dovoljno nemati obraz i kralježnicupismejker wrote:a nije Ero glup i pust u glavi..nikako,ima on cuku,koja mu omogucuje šaltanje izmedju stavova i podrsci,cesto nespojivim i dijametralno suprotnim misljenjjima.Tako se stvara idealni oportunista i interesdžija...
2016-07-22
to nije psihološki profil, nego pedagoška kritika tvojih forumskih mišljenja i napisaEroo wrote:Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome.
2014-04-12
koliko vidim, prisutan si na temi svojim virtualnim duhom i tijelom.. jedino nisam sigurna koliko si općento prisebanEroo wrote:Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku.
2014-04-12
Psihijatrija mi nije strana kao znanost, zato i koristim neke druge metode...Neve wrote:to nije psihološki profil, nego pedagoška kritika tvojih forumskih mišljenja i napisaEroo wrote:Ja tebi ne pravim psihološki profil, a nije da ne bih znao...Kućni odgoj me sputava u tome.
Ti samo lezi, zatvori oči, diši duboko i ravnomjerno. I s povjerenjem naprijed...ili nazad.
Last edited by Eroo on 5/2/2017, 11:52; edited 1 time in total
2016-07-22
Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe.Neve wrote:koliko vidim, prisutan si na temi svojim virtualnim duhom i tijelom.. jedino nisam sigurna koliko si općento prisebanEroo wrote:Treba ti komšijina podrška? Sugovorniku moraš reći u oči ono što misliš, a ne ogovarati ga po komšiluku.
2016-07-22
zašto bi mi bilo bitno tko se u nekom trenutku slaže sa mnom ili ne slaže sa mnom? moje mišljenje nije uvjetovano ni jednim, ni drugimEroo wrote:Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"?
btw, a znaš li i ono: možda nije prijatelj svatko tko me vadi iz g*vana, ali je svakako neprijatelj svatko tko me u njih uvaljuje? :P
2014-04-12
ok, nisi shvatio, za tebe sam očito ipak trebala pospojiti točkice...Eroo wrote:Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe.
2014-04-12
Vau..budi svoja barem pola sata. Znaš, iz iskustva ti kažem, ustrajnost je majka svakog uspjeha.Neve wrote:zašto bi mi bilo bitno tko se u nekom trenutku slaže sa mnom ili ne slaže sa mnom? moje mišljenje nije uvjetovano ni jednim, ni drugimEroo wrote:Prati tko ti je podrška...Znaš onaj vic "Nije svatko prijatelj, ko te vadi iz g*vana"?
btw, a znaš li i ono: možda nije prijatelj svatko tko me vadi iz g*vana, ali je svakako neprijatelj svatko tko me u njih uvaljuje? :P
Sistem spojenih posuda funkcionira samo kad je u pitnju voda i tekućina općenito.
Ustrajati na rasizmu i neosnovanom generaliziranju(iz mržnje), koje ti serviraju komšije...khm...Zbog čega to činite?
Vade vas iz g'vana, kako bi vas mogli ponovo uvaliti u ista. To vam se dešava permanentno zadnjih barem 100 godina.
2016-07-22
Spoji točkice... i kad mi imaš nešto reći - reci meni i ne komšijama.Neve wrote:ok, nisi shvatio, za tebe sam očito ipak trebala pospojiti točkice...Eroo wrote:Samo duhom, komšinice...Tijelom nisam, zato bez straha napiši sve što te muči. Volim i ja tebe.
2016-07-22
Neve wrote:da, to smiju samo domoljubi iz HDZ-a i šireEroo wrote:PS:
Socijaldemokrati...dok vam narod kopa po kantama...Sram i stid vas bilo.
...........u sridu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ukrajina pokreće lustraciju
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» Plenković se hvali: "Nezaposlenost je najmanja od 1990. godine"
» U Hrvatskoj je danas najmanje nezaposlenih od 1990. godine
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» Plenković se hvali: "Nezaposlenost je najmanja od 1990. godine"
» U Hrvatskoj je danas najmanje nezaposlenih od 1990. godine
» Pola godine nove vlasti:Osijek se pokreće,u Zagrebu i Splitu stanje isto ili je lošije
Page 4 of 6