Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava
To stoji...demokracija je samo patka za manipulaciju mase...dzango wrote:Ja ti već rekoh. Ja sam za prosvećenu diktaturu Demokratija se definitivno pokazala kao nedelotvorna. Mada je i ona u velikom delu opet diktatura. I to dikatura stranih sila i njihovih interesa. U dikaturi bi to bar bilo jasno i ne bi bilo zamajavanja.bogomdani wrote:Za to niste dovoljno bogati da mozete biti neovisni..Postoje i strani interesi za djelovanje u RH..Dakle,ako vi nesto i hocete,netko drugi,mocniji izvana zeli nesto drugo..vi pushite..cisto po definiciji..
Kazes Diktat?Kome ga povjeriti,Ludom,Ludjem,Overkill Psihopati??
Diktatura da se brzo i bez puno pompe uvede u balkanske drzave,mislim da se narod ne bi niti bunio..jedan kratak momenat je bio dok je Sanadar drzao konce..brutalne stvari su se dogadjalo nekima koji su pokusali pisati protiv njegove vladavine..za start i primjer odmah potrpati oporbu u bajbuk,a da vis onda kako bi kmetje usutalo...
Guest- Guest
Re: Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava
E to. Mi na primer danas u Srbiji imamo dikataturu. Ali diktaturu idiota sa zapadnim predznakom. Kada bi to bila diktatura čoveka sa pameću, vizijom i diejom, to već bila druga stvar.bogomdani wrote:To stoji...demokracija je samo patka za manipulaciju mase...dzango wrote:Ja ti već rekoh. Ja sam za prosvećenu diktaturu Demokratija se definitivno pokazala kao nedelotvorna. Mada je i ona u velikom delu opet diktatura. I to dikatura stranih sila i njihovih interesa. U dikaturi bi to bar bilo jasno i ne bi bilo zamajavanja.bogomdani wrote:Za to niste dovoljno bogati da mozete biti neovisni..Postoje i strani interesi za djelovanje u RH..Dakle,ako vi nesto i hocete,netko drugi,mocniji izvana zeli nesto drugo..vi pushite..cisto po definiciji..
Kazes Diktat?Kome ga povjeriti,Ludom,Ludjem,Overkill Psihopati??
Diktatura da se brzo i bez puno pompe uvede u balkanske drzave,mislim da se narod ne bi niti bunio..jedan kratak momenat je bio dok je Sanadar drzao konce..brutalne stvari su se dogadjalo nekima koji su pokusali pisati protiv njegove vladavine..za start i primjer odmah potrpati oporbu u bajbuk,a da vis onda kako bi kmetje usutalo...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve to treba po kratkom postupku. Poginuo u Siriji i stvar riješena. Naravno nakon temeljitog saslušanja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa kad interes javnosti padne,potiho se to bude i dogodilo...
Guest- Guest
Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
Guest- Guest
Može, može. Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ. Uvek ima onih demokratskijih koji se više pitaju.Starhemberg wrote:Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
2014-04-19
U diktaturi te nitko ništa ne pita i ni o čemu ne odlučuješ, dakle, ništa me ni ne pitaj i meni dobro, to je taj obrazac.dzango wrote:Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ.Starhemberg wrote:Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
Guest- Guest
Dok u sadašnjoj "demokraciji" možeš pitati i tražiti šta hoćeš
ali će biti onako kako je unaprid odredjeno...........di je razlika.
ali će biti onako kako je unaprid odredjeno...........di je razlika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa u stavu, jasno.
Guest- Guest
Ni sada te ne pitaju, samo ti daju utisak da te pitaju. Ti glasaš a Vladu i koalicije sastavljaju strane ambasade. Ali ti odlučuješ.Starhemberg wrote:U diktaturi te nitko ništa ne pita i ni o čemu ne odlučuješ, dakle, ništa me ni ne pitaj i meni dobro, to je taj obrazac.dzango wrote:Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ.Starhemberg wrote:Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
2014-04-19
Zamislite što bi bilo da ljudi nisu vođeni?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» Kći dužnosnika Europske unije silovana i ubijena, policija uhitila maloljetnika iz Afganistana
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» Kći dužnosnika Europske unije silovana i ubijena, policija uhitila maloljetnika iz Afganistana
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
Page 2 of 2