ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava - Page 2 Empty Re: Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava

Post by Guest 29/8/2015, 10:52

dzango wrote:
bogomdani wrote:Za to niste dovoljno bogati da mozete biti neovisni..Postoje i strani interesi za djelovanje u RH..Dakle,ako vi nesto i hocete,netko drugi,mocniji izvana zeli nesto drugo..vi pushite..cisto po definiciji..
Kazes Diktat?Kome ga povjeriti,Ludom,Ludjem,Overkill Psihopati??
Ja ti već rekoh. Ja sam za prosvećenu diktaturu Demokratija se definitivno pokazala kao nedelotvorna. Mada je i ona u velikom delu opet diktatura. I to dikatura stranih sila i njihovih interesa. U dikaturi bi to bar bilo jasno i ne bi bilo zamajavanja.
To stoji...demokracija je samo patka za manipulaciju mase...
Diktatura da se brzo i bez puno pompe uvede u balkanske drzave,mislim da se narod ne bi niti bunio..jedan kratak momenat je bio dok je Sanadar drzao konce..brutalne stvari su se dogadjalo nekima koji su pokusali pisati protiv njegove vladavine..za start i primjer odmah potrpati oporbu u bajbuk,a da vis onda kako bi kmetje usutalo... king

Guest
Guest

Back to top Go down

Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava - Page 2 Empty Re: Bugarska policija uhitila džihadiste s Kosova, pronađene snimke s odrubljivanjem glava

Post by dzango 29/8/2015, 10:56

bogomdani wrote:
dzango wrote:
bogomdani wrote:Za to niste dovoljno bogati da mozete biti neovisni..Postoje i strani interesi za djelovanje u RH..Dakle,ako vi nesto i hocete,netko drugi,mocniji izvana zeli nesto drugo..vi pushite..cisto po definiciji..
Kazes Diktat?Kome ga povjeriti,Ludom,Ludjem,Overkill Psihopati??
Ja ti već rekoh. Ja sam za prosvećenu diktaturu Demokratija se definitivno pokazala kao nedelotvorna. Mada je i ona u velikom delu opet diktatura. I to dikatura stranih sila i njihovih interesa. U dikaturi bi to bar bilo jasno i ne bi bilo zamajavanja.
To stoji...demokracija je samo patka za manipulaciju mase...
Diktatura da se brzo i bez puno pompe uvede u balkanske drzave,mislim da se narod ne bi niti bunio..jedan kratak momenat je bio dok je Sanadar drzao konce..brutalne stvari su se dogadjalo nekima koji su pokusali pisati protiv njegove vladavine..za start i primjer odmah potrpati oporbu u bajbuk,a da vis onda kako bi kmetje usutalo... king
E to. Mi na primer danas u Srbiji imamo dikataturu. Ali diktaturu idiota sa zapadnim predznakom. Kada bi to bila diktatura  čoveka sa pameću, vizijom i diejom, to već bila druga stvar.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 30/8/2015, 12:40

Sve to treba po kratkom postupku. Poginuo u Siriji i stvar riješena. Naravno nakon temeljitog saslušanja.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 12:43

pa kad interes javnosti padne,potiho se to bude i dogodilo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 17:19

Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 30/8/2015, 17:22

Starhemberg wrote:Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
Može, može. Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ. Uvek ima onih demokratskijih koji se više pitaju.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 17:23

dzango wrote:
Starhemberg wrote:Džango, ti bi diktaturu da netko razmišlja i djeluje umjesto tebe. To u praksi ne funkcionira, jer niti jedna diktatura to ne može niti je bilo tko normalan može izdržati dugo, koliko god mentalno ograničen bio.
Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ.
U diktaturi te nitko ništa ne pita i ni o čemu ne odlučuješ, dakle, ništa me ni ne pitaj i meni dobro, to je taj obrazac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 30/8/2015, 17:31

Dok u sadašnjoj "demokraciji" možeš pitati i tražiti  šta hoćeš

ali će biti onako kako je unaprid odredjeno...........di je razlika.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by dzango 30/8/2015, 17:34

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Teže je u ovoj demokratiji gde se za sve pitaš a u stvari ni o čemu ne odlučuješ.
U diktaturi te nitko ništa ne pita i ni o čemu ne odlučuješ, dakle, ništa me ni ne pitaj i meni dobro, to je taj obrazac.
Ni sada te ne pitaju, samo ti daju utisak da te pitaju. Ti glasaš a Vladu i koalicije sastavljaju strane ambasade. Ali ti odlučuješ.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 30/8/2015, 17:36

Zamislite što bi bilo da ljudi nisu vođeni?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics