Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
Hobit iz Zatona ce bit najbolji igrač La Lige?Prele wrote:fridrih_niche wrote:Pa di pišen da je los?
:D
Kante je igračina...
Šest klasa bolji od Hobita koji nikad neće ligu osvojit...
;)
osvaja ove godine...
Bracala, lay off the drugs...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hobit iz Zatona ce bit najbolji igrač La Lige?Prele wrote:fridrih_niche wrote:Pa di pišen da je los?
Kante je igračina...
Šest klasa bolji od Hobita koji nikad neće ligu osvojit...
;)
osvaja ove godine...
Bracala, lay off the drugs...
gubis se, ne MVP-a vec titulu prvaka...
Guest- Guest
Krivo san formulira, mea culpa...
Iako, neće ni ligu vidit mala rugoba koja kara onu ružnu Fani Stipkovic...
;)
Iako, neće ni ligu vidit mala rugoba koja kara onu ružnu Fani Stipkovic...
;)
Guest- Guest
Schalke je klub nad klubovima. Najsvetiji klub na svijetuHeinrich_Himmler wrote:Schalke je veci od svega
scorpion wrote:Schalke je klub nad klubovima. Najsvetiji klub na svijetuHeinrich_Himmler wrote:Schalke je veci od svega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović odbio je novi jednogodišnji ugovor vredan 15,3 miliona evra jer ne želi da ga klub plaća dok je povređen.
ĐN IZVOR: B92, TANJUG ČETVRTAK, 27.04.2017. | 13:22
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images
POVEZANE VESTI
Menadžer Žoze Murinjo insistirao je na ostanku Šveđanina, iako će pauzirati najmanje sedam meseci zbog povrede kolena, ali Ibrahimović smatra da nije pošteno da dobija novac dok ne igre, piše San.
Kada se skroz oporavi Zlatan će početkom 2018. godine potražiti novi klub, najverovatnije u MLS ligi posle velikog interesovanja Los Anđeles Galaksija.
Murinjo je pozvao 35-godišnjeg fudbalera da još jednog pokaže snagu i ne odustane od aktivnog igranja.
"Očekuje ga dug period rehabilitacije, Ibrahimović je snažan momak, posebno mentalno. Siguran sam da neće odustati, boriće se i to me raduje. On je rođeni borac, ne vidim razlog zašto bi završio sa fudbalom", istakao je Portugalac.
Ibrahimović je ove sezone postigao 28 golova, računajući sva takmičenja, što ga čini ubedljivo najefikasnijim igračem kluba sa ‘Old Traforda’.
ĐN IZVOR: B92, TANJUG ČETVRTAK, 27.04.2017. | 13:22
Podeli
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images
POVEZANE VESTI
Bivši selektor Srbije ponovo vodi Holandiju
Hrvat oduševio svet, Masćerano zaokružio spektakl!
Pogba propušta mančesterski derbi
Menadžer Žoze Murinjo insistirao je na ostanku Šveđanina, iako će pauzirati najmanje sedam meseci zbog povrede kolena, ali Ibrahimović smatra da nije pošteno da dobija novac dok ne igre, piše San.
Kada se skroz oporavi Zlatan će početkom 2018. godine potražiti novi klub, najverovatnije u MLS ligi posle velikog interesovanja Los Anđeles Galaksija.
Murinjo je pozvao 35-godišnjeg fudbalera da još jednog pokaže snagu i ne odustane od aktivnog igranja.
"Očekuje ga dug period rehabilitacije, Ibrahimović je snažan momak, posebno mentalno. Siguran sam da neće odustati, boriće se i to me raduje. On je rođeni borac, ne vidim razlog zašto bi završio sa fudbalom", istakao je Portugalac.
Ibrahimović je ove sezone postigao 28 golova, računajući sva takmičenja, što ga čini ubedljivo najefikasnijim igračem kluba sa ‘Old Traforda’.
Guest- Guest
Kakav duel danas. Prevariola protiv Kmečavca. Valjda ima nešto na drugim programima za gledati.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Crvenog?scorpion wrote:Kakvo karanje klošarskog dijela grada večeras
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Crvenog?scorpion wrote:Kakvo karanje klošarskog dijela grada večeras
klosarski i luzerski crveni deo je crveni deo liverpoola, i tako vec 30 godina...
Guest- Guest
U Liverpoolu je crveni dio grada klošarski u Manchesteru je obratnoVincent Vega wrote:Crvenog?scorpion wrote:Kakvo karanje klošarskog dijela grada večeras
u manchesteru nema crvenog dijela grada kad svi za city navijajuscorpion wrote:U Liverpoolu je crveni dio grada klošarski u Manchesteru je obratnoVincent Vega wrote:Crvenog?scorpion wrote:Kakvo karanje klošarskog dijela grada večeras
Guest- Guest
To sam i ja mislio ...no to je zapravo famamocni majmun wrote:u manchesteru nema crvenog dijela grada kad svi za city navijajuscorpion wrote:U Liverpoolu je crveni dio grada klošarski u Manchesteru je obratnoVincent Vega wrote:Crvenog?scorpion wrote:Kakvo karanje klošarskog dijela grada večeras
Koju tribine ethihada potvrdjuju
Da budemo nacisto i jedni i drugi mi se gade..kao i svi englezi
ako city ne dobije ovo nek guradiola počini samoubojstvo
united igra bez ijednog ključnog igrača
united igra bez ijednog ključnog igrača
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017