Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
Znaci, danas samo slušaš Black Sabbath i Radiohead?Prele wrote:Radio je SOS na FB messengeru...
:D
Guest- Guest
Boli te kurac, triba i taj trofej zaslužit...Prele wrote:fridrih_niche wrote:Kupi obraz, vlasnice trofeja GKK...
kada te biraju debili poput tebe i tvog pederka iz zagorja-taj trofej može biti samo kompliment.
majmune br.2
Guest- Guest
Extra grupefridrih_niche wrote:Znaci, danas samo slušaš Black Sabbath i Radiohead?Prele wrote:Radio je SOS na FB messengeru...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Extra grupefridrih_niche wrote:Znaci, danas samo slušaš Black Sabbath i Radiohead?Prele wrote:Radio je SOS na FB messengeru...
Jel si ti čuo nekada za te grupe, seljačino.
@đubrovčanin
Black sabath nikada nisam slušao. Klošari teški...
Guest- Guest
Tvoj jedini domet su ciganska kola jebem ti mater u srid picke... dok sam ja odrastao slusajuci Bacha Straussa Mozarta .. i molin te da ka pripadnik ciganske rase mjesas kulturu i civilizaciju jedne hrvatske i smrdije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Tvoj jedini domet su ciganska kola jebem ti mater u srid picke... dok sam ja odrastao slusajuci Bacha Straussa Mozarta .. i molin te da ka pripadnik ciganske rase mjesas kulturu i civilizaciju jedne hrvatske i smrdije
Ahahha, baš kamiondžija i klozetarka svom detetu puštaju mozarta, bacha i straussa...
Guest- Guest
Nisam ni sumnjao da ti znas tko su.... nego sajkacu na glavu i u kolo i smanji spudinu... uzrokujem ti napade panike... iskreno brinen se za tebe ... privise samo te ni pojedibci ovde verbalno satrali
2015-09-13
Internet warrior
2015-09-13
Sta ti znaci orman.... to neka vasa turska ili
Last edited by Heinrich_Himmler on 18/4/2017, 16:50; edited 1 time in total (Reason for editing : Mistake)
2015-09-13
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Mislija san na Paranoid od BS-a i Paranoid Android od Radioheada...Prele wrote:Heinrich_Himmler wrote:Extra grupefridrih_niche wrote:Znaci, danas samo slušaš Black Sabbath i Radiohead?Prele wrote:Radio je SOS na FB messengeru...
Jel si ti čuo nekada za te grupe, seljačino.
@đubrovčanin
Black sabath nikada nisam slušao. Klošari teški...
Jer te peru paranoje sa Messengerom...
Guest- Guest
Jos veći se furaju na Guy Ritchieja...Ziil Los Dii ! wrote:Radiohead slusaju pozeri
Guest- Guest
Ne znam kako si dosao do te poveznice sa mnomfridrih_niche wrote:Jos veći se furaju na Guy Ritchieja...Ziil Los Dii ! wrote:Radiohead slusaju pozeri
Polupao si jaja
Glupsone, Đubrentusove navijače na Heyselu su glave došli talijanski kukavički geni jer su od straha gazili svoje. I ne seri o Hillsboroughu jer nemaš pojma o čemu pričaš. Glup si ko sto kuraca.Heinrich_Himmler wrote:Usporedit ubojice i luzerfula sa gigantom sa old trafforda moze samo budaletina...iuzerfulovibnavijaci su na hillsboroughu ubili svojih 96 navijaca malo im je bilo klat po europi i zasjede radit pa su na kraju pisali po svojim mrtvima... Boze koja stoka. Triba poslat 60 b52 da sravne sa zemljom liverpulov stadion i kvartove di zive ti sotonisti
Guest- Guest
Zaboravi...Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam kako si dosao do te poveznice sa mnomfridrih_niche wrote:Jos veći se furaju na Guy Ritchieja...Ziil Los Dii ! wrote:Radiohead slusaju pozeri
Polupao si jaja
;)
Guest- Guest
Vincent sve objasnija...Vincent Vega wrote:Glupsone, Đubrentusove navijače na Heyselu su glave došli talijanski kukavički geni jer su od straha gazili svoje. I ne seri o Hillsboroughu jer nemaš pojma o čemu pričaš. Glup si ko sto kuraca.Heinrich_Himmler wrote:Usporedit ubojice i luzerfula sa gigantom sa old trafforda moze samo budaletina...iuzerfulovibnavijaci su na hillsboroughu ubili svojih 96 navijaca malo im je bilo klat po europi i zasjede radit pa su na kraju pisali po svojim mrtvima... Boze koja stoka. Triba poslat 60 b52 da sravne sa zemljom liverpulov stadion i kvartove di zive ti sotonisti
(Y)
Guest- Guest
ja samo znam da su luzerpolovi navijači krali novčanike sa leševa sugrađana bože kakve sirotinje kad torinski đubretari kraj tebe ispadu gospoda
Brani ti brani... svojr ubojice sram te bilo idioteVincent Vega wrote:Glupsone, Đubrentusove navijače na Heyselu su glave došli talijanski kukavički geni jer su od straha gazili svoje. I ne seri o Hillsboroughu jer nemaš pojma o čemu pričaš. Glup si ko sto kuraca.Heinrich_Himmler wrote:Usporedit ubojice i luzerfula sa gigantom sa old trafforda moze samo budaletina...iuzerfulovibnavijaci su na hillsboroughu ubili svojih 96 navijaca malo im je bilo klat po europi i zasjede radit pa su na kraju pisali po svojim mrtvima... Boze koja stoka. Triba poslat 60 b52 da sravne sa zemljom liverpulov stadion i kvartove di zive ti sotonisti
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:Extra grupefridrih_niche wrote:Znaci, danas samo slušaš Black Sabbath i Radiohead?Prele wrote:Radio je SOS na FB messengeru...
Lagano nespojive, but well...
darth_vader-
2014-04-17
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017