Trumpov plan za Hrvatsku:Vojska SAD-ea bit ce stacionirana u Lici
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Trumpov plan za Hrvatsku:Vojska SAD-ea bit ce stacionirana u Lici
http://direktno.hr/en/2014/domovina/75384/Trumpov-plan-za-Hrvatsku-u-Lici-%C4%87e-biti-stacionirana-vojska-SAD-a.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Trumpov plan za Hrvatsku:Vojska SAD-ea bit ce stacionirana u Lici
To i nisu neke novosti ....vojni poligoni za vježbanje ...stara vijest.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..da...s razlikom stacionirani a ne da ce dolazit povremenoRayMabus wrote:To i nisu neke novosti ....vojni poligoni za vježbanje ...stara vijest.
2015-09-08
2014-04-11
bice Lika ko Amerika
Guest- Guest
Dobili smo nove Krajisnike...A Jastreb cijelo vrijeme bezveze brinuo za kletu sudbinu Like, Banije i Korduna...
darth_vader-
2014-04-17
Ma bezveze , baš dnevno.hr zna šta Trump namjerava.
2014-04-11
pa znaju imaju svoje insajdere u bijeloj kuci
Guest- Guest
Kolinda javila sto se priča po Starbucksu onomad kad je tobože isla po rasprodajama... Svašta nešto je izotkrivala i to samo družeći se s običnim pukom da ne bi preupadljva ispala...vidjela i ona u kojem stanju su nam tajne službe pa odlucila zasukati rukave...To je pravi Predsjednik...
darth_vader-
2014-04-17
da svaka joj cast,sreca pa nije upala medju neke lude demonstrante ovdje
Guest- Guest
Bit će Udbina NATO-ova baza, kad već nije svemirska luka.
Dalmacija ko Kalifornija.Ground Biscuits wrote:bice Lika ko Amerika
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Puna nebjelačkih migranatah?jastreb wrote:Dalmacija ko Kalifornija.Ground Biscuits wrote:bice Lika ko Amerika
Ovo će oživjeti Liku. Liku su u stvari uvijek držali vojnici i Lika je živjela od vojske.jasambrend wrote:Dobili smo nove Krajisnike...A Jastreb cijelo vrijeme bezveze brinuo za kletu sudbinu Like, Banije i Korduna...
Stari graničari krajiških regimenti,a poslije i vojska u kasarnama širom Like u doba SHS i SFRJ,Talijani,ustaše,četnici,a ne treba ni govoriti da je GS cvjetao u doba kad je za vrijeme rata u njemu bila masa vojske neviđena do tada.
2014-04-22
Udbasi znači opet glavni, a ovaj puta se ni ne skrivaju...Regoč wrote:Bit će Udbina NATO-ova baza
darth_vader-
2014-04-17
Mislim da sam dovoljno puta pisao kako Balkan jednostavno nije plodno tlo za strana tijela.Regoč wrote:Puna nebjelačkih migranatah?jastreb wrote:Dalmacija ko Kalifornija.Ground Biscuits wrote:bice Lika ko Amerika
Iako je Turska ovdje vladala 500 godina,sami Turci,a da se ne govori o Arapima i Afrikanerima,ovdje nisu pustili dublje korijene.
2014-04-22
Jastreb ne odustaje od svoje teze da je rat izvrsno vrieme jer se tada proizvodi i izvozi. Živio rat! Rat je naš spas!jastreb wrote:Ovo će oživjeti Liku. Liku su u stvari uvijek držali vojnici i Lika je živjela od vojske.jasambrend wrote:Dobili smo nove Krajisnike...A Jastreb cijelo vrijeme bezveze brinuo za kletu sudbinu Like, Banije i Korduna...
Stari graničari krajiških regimenti,a poslije i vojska u kasarnama širom Like u doba SHS i SFRJ,Talijani,ustaše,četnici,a ne treba ni govoriti da je GS cvjetao u doba kad je za vrijeme rata u njemu bila masa vojske neviđena do tada.
Ne to nije moja teza. Ja sam samo rekao (a to je i istina) da smo u ratu ,tj.prije privatizacije odlično poslovali čak i pod neposrednim ratnim djelovanjem,kao npr.u Osijeku,Karlovcu,Brodu,Sisku,Šibeniku...Regoč wrote:Jastreb ne odustaje od svoje teze da je rat izvrsno vrieme jer se tada proizvodi i izvozi. Živio rat! Rat je naš spas!jastreb wrote:Ovo će oživjeti Liku. Liku su u stvari uvijek držali vojnici i Lika je živjela od vojske.jasambrend wrote:Dobili smo nove Krajisnike...A Jastreb cijelo vrijeme bezveze brinuo za kletu sudbinu Like, Banije i Korduna...
Sada nas rat ne bi spasio,kad smo sve uništili.
No veliki broj vojnika stacioniranih u Lici,oživio bi ta mjesta.
2014-04-22
zivjeli su ugostitelji i mali ducan gdje je vojska pila...firme nisu gotovo ni radile..bile zatvorene...kako ce raditi pod granatama..ja kad sam bio u petrinji....u 8 mesecu 1991 tjedan dana prije nego sto sam krajem 8 mjeseca otisao u gospic....radile su samo birtije...i jedan pogon gavrilovica i to mahom klaonica i prerada mesa...jer su izbjegli seljaci iz banovinskih sela onaj koji ej uspio spasiti stoku dovozio u gavrilovic da proda ili na klanje..i samim time se hranila vojska,mup,izbjeglice i stanovnici petrinje...inace birtije tada nikad bolej radile...a radno vrijeme prakticno ej bilo od 0-24 a neke su raduile i kad je bilo granatiranje..jastreb wrote:Ne to nije moja teza. Ja sam samo rekao (a to je i istina) da smo u ratu ,tj.prije privatizacije odlično poslovali čak i pod neposrednim ratnim djelovanjem,kao npr.u Osijeku,Karlovcu,Brodu,Sisku,Šibeniku...Regoč wrote:Jastreb ne odustaje od svoje teze da je rat izvrsno vrieme jer se tada proizvodi i izvozi. Živio rat! Rat je naš spas!jastreb wrote:Ovo će oživjeti Liku. Liku su u stvari uvijek držali vojnici i Lika je živjela od vojske.jasambrend wrote:Dobili smo nove Krajisnike...A Jastreb cijelo vrijeme bezveze brinuo za kletu sudbinu Like, Banije i Korduna...
Sada nas rat ne bi spasio,kad smo sve uništili.
No veliki broj vojnika stacioniranih u Lici,oživio bi ta mjesta.
2015-09-08
jastreb wrote:Dalmacija ko Kalifornija.Ground Biscuits wrote:bice Lika ko Amerika
Build the wall.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trumpov zloćudni plan za Hrvatsku - rušenje Plenkovića i HDZ-a
» Trumpov plan (Trump's kampf)
» Biden: Trumpov plan je sirova politička moć
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Trumpov plan (Trump's kampf)
» Biden: Trumpov plan je sirova politička moć
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
Page 1 of 3