tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: tko bi ratovao za svoju zemlju danas?
dawson wrote:Išao bi ja s Vucinom ali mi anemija neda
društvena pravila su samoporažavajuća, zabranjuju ubijanje u ratu
ubiješ neprijatelja i onda moraš na ispovjed svećeniku jer si počinio grozno djelo zbog kojeg ćeš u pakao
Guest- Guest
Riplex wrote:Nabijem im nakurac uhljebe i diplomate i ostalu gamad. Ne ratuje se zbog toga. No kada ti index ogdaja ekipu... rezultati ne mogu biti drugačiji
Ne sekiraj se...ne može ni Index toliko crniti neke stvari, koliko su se iste pretvorile u tamnu tvar koja, već ima nezaustavljivu gravitaciju...Index je samo jako loš glasnik jednog sistema koji je u sustini itekako držao skale ovima koji su nas doveli u predvorje crne rupe, ali nikako i uzrok tog stanja/sranja...
darth_vader-
2014-04-17
u Vandaluzijimocni majmun wrote:A interesantno kako nitko ne bi branio španjolsku, pitam se di su oni proveli ankete, u baskiji ili kataloniji
Guest- Guest
Ja bih branio svoj prag,ali više ne bih nasjedao na fore tipa "Rijeka se brani u Lici".
Kad se približe Novom Vinodolskom ili Vrbovskom,ili pak s druge strane Istri i Učki,onda sam tu.
U Slavoniju,Podravinu ili Baranju ne bih išao,a kamo li u BIH.
Kad se približe Novom Vinodolskom ili Vrbovskom,ili pak s druge strane Istri i Učki,onda sam tu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta bi išao u Baranju, pa to je Mađaraskajastreb wrote:Ja bih branio svoj prag,ali više ne bih nasjedao na fore tipa "Rijeka se brani u Lici".
Kermit-
2014-04-17
Kakva Mađarska??? Vi u Baranji kad idete kopati ispod zemlje nailazite samo na srpske kosti.asilovski wrote:Šta bi išao u Baranju, pa to je Mađaraskajastreb wrote:Ja bih branio svoj prag,ali više ne bih nasjedao na fore tipa "Rijeka se brani u Lici".
2014-04-22
žute koske od Pećuja pa do balatona to je sve srpska zemlja hehehehjastreb wrote:Kakva Mađarska??? Vi u Baranji kad idete kopati ispod zemlje nailazite samo na srpske kosti.asilovski wrote:Šta bi išao u Baranju, pa to je Mađaraskajastreb wrote:Ja bih branio svoj prag,ali više ne bih nasjedao na fore tipa "Rijeka se brani u Lici".
Kermit-
2014-04-17
Kad se zarate Srbin i Mađar oko hrvatskog teritorija...
darth_vader-
2014-04-17
asila u elementu
https://www.youtube.com/watch?v=VJTizrixq6Y
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni je zapovjednik na ratištu bio iz Čeminca. Porijeklom Zagorac.vuksadinare wrote:asila u elementu
2014-04-22
čak je i naziv mađarski, da nije bilo Karađorđevića i I. sv. rata teritorij bi bio sa maticom, ali nojasambrend wrote:Kad se zarate Srbin i Mađar oko hrvatskog teritorija...
Kermit-
2014-04-17
zanimljivo je isto tako da je Baranja sada uz Baniju, Korudun i Slavoniju danas jedan od najzapuštenijih djelova ne samo države nego EU
Kermit-
2014-04-17
znas ti ovog sa youtube priloga asila?...ti si baranjac ako se ne varam
2015-09-08
doseljenici iz 1945.g. to su sve bila mađarska i švapska sela, sada se ponovno prazne Branjina ti sada ima 100 st. od 1200 prije 10 gopdina, Beli se prepolovio, i sva ona sela uz granicu Batina, Podolje, Gajić, Draž...to za 10 godina više neće biti sela de factojastreb wrote:Meni je zapovjednik na ratištu bio iz Čeminca. Porijeklom Zagorac.vuksadinare wrote:asila u elementu
Kermit-
2014-04-17
nemoj me vrtijeđati hehehvuksadinare wrote:znas ti ovog sa youtube priloga asila?...ti si baranjac ako se ne varam
Kermit-
2014-04-17
zasto?....mozda ti ej to susjed..asilovski wrote:nemoj me vrtijeđati hehehvuksadinare wrote:znas ti ovog sa youtube priloga asila?...ti si baranjac ako se ne varam
2015-09-08
Kordun se oporavlja. Ljudi porijeklom sa Korduna čak iz Slavonije dolaze na svoju djedovinu na kojoj nisu nikad prije bili i ondje započinju novi život.asilovski wrote:zanimljivo je isto tako da je Baranja sada uz Baniju, Korudun i Slavoniju danas jedan od najzapuštenijih djelova ne samo države nego EU
jedan moj poznanik iz SB ,radi u Đakoviću,porijeklom je od Slunja,i vratio se u to selo,napravio kuću sa apartmanima i od sezone(blizina Plitvica i Rastoka) zarađuje ko beg.
Vojnić,Vrginmost,Slunj,a naročito Topusko doživljavaju renesansu. Istina,daleko je to od prijeratnog,ali nešto se kreće. Također i Lika je dosta napredovala (osim Lapca,avetinjski praznog Gračaca,Srba i Zrmanje)
2014-04-22
moguće, Baranja se seli u Njemačkujastreb wrote:Kordun se oporavlja. Ljudi porijeklom sa Korduna čak iz Slavonije dolaze na svoju djedovinu na kojoj nisu nikad prije bili i ondje započinju novi život.asilovski wrote:zanimljivo je isto tako da je Baranja sada uz Baniju, Korudun i Slavoniju danas jedan od najzapuštenijih djelova ne samo države nego EU
jedan moj poznanik iz SB ,radi u Đakoviću,porijeklom je od Slunja,i vratio se u to selo,napravio kuću sa apartmanima i od sezone(blizina Plitvica i Rastoka) zarađuje ko beg.
Vojnić,Vrginmost,Slunj,a naročito Topusko doživljavaju renesansu. Istina,daleko je to od prijeratnog,ali nešto se kreće. Također i Lika je dosta napredovala (osim Lapca,avetinjski praznog Gračaca,Srba i Zrmanje)
Kermit-
2014-04-17
Moje je predviđanje da će vrlo brzo i to oživjeti. Cijene nekretnina će pasti i to će mnogi iskoristiti. Evo najbolji primjer ti je Gorski kotar,koji je upravo na taj način procvjetao.asilovski wrote:doseljenici iz 1945.g. to su sve bila mađarska i švapska sela, sada se ponovno prazne Branjina ti sada ima 100 st. od 1200 prije 10 gopdina, Beli se prepolovio, i sva ona sela uz granicu Batina, Podolje, Gajić, Draž...to za 10 godina više neće biti sela de factojastreb wrote:Meni je zapovjednik na ratištu bio iz Čeminca. Porijeklom Zagorac.vuksadinare wrote:asila u elementu
2014-04-22
..pa sve vise cvjeta seoski turizam u baranji...cak iz godine u godinu sve vise turista..ali treba delati...0-24...najlakse otici u svabiju odradim radno vrijeme aj bok..ali opet vise ovi zarade a na svom su
2015-09-08
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Nikolic u Briselu:'Svaki Srbin bi ratovao za svoju zemlju'
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Češki predsjednik: "Trump radi upravo ono što europske elite ne rade, štiti svoju zemlju"
» Vučić poručio kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju
» Histerija medija: Talijani preuzimaju svoju zemlju
» Najlakše je psovati majku Vučiću, ali tako ne činite dobro za svoju zemlju!
» Češki predsjednik: "Trump radi upravo ono što europske elite ne rade, štiti svoju zemlju"
Page 5 of 6