Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj
pa ok forma je takva kakva je, ali primijetio sam što nam se događa, a nikako ne bi smjelo... nije teško otići na krstaricu i pogledati kako to kod njih funkcionira... ne možeš tamo objavljivat šta se tebi prohtje... i ni u ludilu ti neće dozvoliti da ih provociraš i podjebavaš...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nek se jebe i on i njegova egzistencija... danas sutra neki novi klinci će jednosatvno biti naučeni da su to "naše" vijesti... to je obrazac čak i za javnu televiziju, a i za tiskane novine, i nitko nikako da skuži da se s tim mora prestati... ljude u hrvatskoj ne zanima što se događa podno crne planine...kic wrote:
mora i bot od nečeg živit..
pa ne znam, ovo je zatvoren kružok, najbolje ne komentirati, teme padnu i eto..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa ne moraš... neš nikom falit ko ni ja, ko ni bilo tko drugi...pizzon wrote:nije problem, ne moram da dolazim,kic wrote:pizzon wrote:ok, ovo sam prihvatio kao " komplimentiranje "kic wrote:
polio sam se vodom sad hvala :^^
da ovaj forum, sve je ok.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Najprije podpaljujete pa sad ovo.pizzon wrote:samo mirno, bez ikakve reakcije ako se pojave siptari.
Jeste li vi (vaši političari) uopće normalni, to se ja pitam?
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
pizzon wrote:nije problem, ne moram da dolazim,kic wrote:pizzon wrote:ok, ovo sam prihvatio kao " komplimentiranje "kic wrote:
polio sam se vodom sad hvala :^^
da ovaj forum, sve je ok.
do as you wish e
michaellcmacha wrote:pa ok forma je takva kakva je, ali primijetio sam što nam se događa, a nikako ne bi smjelo... nije teško otići na krstaricu i pogledati kako to kod njih funkcionira... ne možeš tamo objavljivat šta se tebi prohtje... i ni u ludilu ti neće dozvoliti da ih provociraš i podjebavaš...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma nek se jebe i on i njegova egzistencija... danas sutra neki novi klinci će jednosatvno biti naučeni da su to "naše" vijesti... to je obrazac čak i za javnu televiziju, a i za tiskane novine, i nitko nikako da skuži da se s tim mora prestati... ljude u hrvatskoj ne zanima što se događa podno crne planine...kic wrote:
pa ne znam, ovo je zatvoren kružok, najbolje ne komentirati, teme padnu i eto..
imaju pravo urediti svoje dvorište kako žele, mi smo bolji po mojim principima..
ka'e frka?..a kurcio si se tu...a sad ka dtreba..'mirno,ne idite i slicno'..pizzon wrote:samo mirno, bez ikakve reakcije ako se pojave siptari.
ne prihvatajte provokacije i sl.
mirno, povucite se u svoje kuce, bez panike ili sl.
bice dana za megdana !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
au brate ima li nesto mladjepizzon wrote:novi klinci, pa ti novi klinci, a i starije klinceze,
ionako dolaze u beograd i srbiju, sve cesce,
kao se nista nije ni dogodilo.
najpoznatija imena hrvatske muz. scene
slave jubilje i u srbiji.
da pocnemo od josipe, ona se zadnja prijavila
Guest- Guest
ka'k to da sad srbi strahuju?..niej li bilo do jucer qurtzenja da drugi strahuju od srba..je kad trebas lajati ali kad dođe vrijeme belaja i ako iza sebe nemas jna..i jso koga onda..srbi se boje..
2015-09-08
tssss..koja panika....u pomoc braco rusi,kinezi,tvampe...a taci kaze da su to srpske fantazije i da nema nikakvog napada..nego jednostavno moraju se opravdati srbima jer su mislili kako ce u pregovorima pobjediti...i da nitko nece podrzati kosovsko vodstvo...
2015-09-08
...a migovi i bukovi jos nisu stigli.. ....
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HITAN SASTANAK ŠPIJUNSKE VRHUŠKE
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
» Plenki održao hitan sastanak sa Todom radi spasavanja Agrokora
» Juncker saziva hitan sastanak šefova zemalja "balkanske rute"
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» PROBLEM RASPODJELE CJEPIVA: Kenwood Kenon, Kurz i još 4 lidera traže hitan sastanak s čelnicima EU
Page 2 of 2