ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj - Page 2 Empty Re: Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj

Post by michaellcmacha 2/2/2017, 12:59

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
mora i bot od nečeg živit..
ma nek se jebe i on i njegova egzistencija... danas sutra neki novi klinci će jednosatvno biti naučeni da su to "naše" vijesti... to je obrazac čak i za javnu televiziju, a i za tiskane novine, i nitko nikako da skuži da se s tim mora prestati... ljude u hrvatskoj ne zanima što se događa podno crne planine...

pa ne znam, ovo je zatvoren kružok, najbolje ne komentirati, teme padnu i eto..
pa ok forma je takva kakva je, ali primijetio sam što nam se događa, a nikako ne bi smjelo... nije teško otići na krstaricu i pogledati kako to kod njih funkcionira... ne možeš tamo objavljivat šta se tebi prohtje... i ni u ludilu ti neće dozvoliti da ih provociraš i podjebavaš...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj - Page 2 Empty Re: Hitan sastanak Vučića sa Srbima sa KiM danas u Raškoj

Post by michaellcmacha 2/2/2017, 13:02

pizzon wrote:
kic wrote:
pizzon wrote:
kic wrote:
ok, ovo sam prihvatio kao " komplimentiranje "

polio sam se vodom sad hvala :^^
nije problem,  ne moram da dolazim, 
da ovaj forum, sve je ok.
pa ne moraš... neš nikom falit ko ni ja, ko ni bilo tko drugi...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo 2/2/2017, 13:03

pizzon wrote:samo mirno, bez ikakve reakcije ako se pojave siptari.
Najprije podpaljujete pa sad ovo.
Jeste li vi (vaši političari) uopće normalni, to se ja pitam?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kic 2/2/2017, 13:06

pizzon wrote:
kic wrote:
pizzon wrote:
kic wrote:
ok, ovo sam prihvatio kao " komplimentiranje "

polio sam se vodom sad hvala :^^
nije problem,  ne moram da dolazim, 
da ovaj forum, sve je ok.

do as you wish e
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 2/2/2017, 13:07

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
ma nek se jebe i on i njegova egzistencija... danas sutra neki novi klinci će jednosatvno biti naučeni da su to "naše" vijesti... to je obrazac čak i za javnu televiziju, a i za tiskane novine, i nitko nikako da skuži da se s tim mora prestati... ljude u hrvatskoj ne zanima što se događa podno crne planine...

pa ne znam, ovo je zatvoren kružok, najbolje ne komentirati, teme padnu i eto..
pa ok forma je takva kakva je, ali primijetio sam što nam se događa, a nikako ne bi smjelo... nije teško otići na krstaricu i pogledati kako to kod njih funkcionira... ne možeš tamo objavljivat šta se tebi prohtje... i ni u ludilu ti neće dozvoliti da ih provociraš i podjebavaš...

imaju pravo urediti svoje dvorište kako žele, mi smo bolji po mojim principima..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/2/2017, 13:11

pizzon wrote:samo mirno, bez ikakve reakcije ako se pojave siptari.
ne prihvatajte provokacije i sl.
mirno, povucite se u svoje kuce, bez panike ili sl.
bice dana za megdana !
ka'e frka?..a kurcio si se tu...a sad ka dtreba..'mirno,ne idite i slicno'.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/2/2017, 13:15

pizzon wrote:novi klinci, pa ti novi klinci, a i  starije klinceze,
ionako dolaze u beograd i srbiju, sve cesce,
kao se nista nije ni dogodilo.
najpoznatija imena hrvatske muz. scene
slave jubilje i u srbiji.
da pocnemo od josipe, ona se zadnja prijavila
au brate ima li nesto mladje  cat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/2/2017, 13:18

ka'k to da sad srbi strahuju?..niej li bilo do jucer qurtzenja da drugi strahuju od srba..je kad trebas lajati ali kad dođe vrijeme belaja i ako iza sebe nemas jna..i jso koga onda..srbi se boje..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/2/2017, 13:25

tssss..koja panika....u pomoc braco rusi,kinezi,tvampe...a taci kaze da su to srpske fantazije i da nema nikakvog napada..nego jednostavno moraju se opravdati srbima jer su mislili kako ce u pregovorima pobjediti...i da nitko nece podrzati kosovsko vodstvo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/2/2017, 13:26

...a migovi i bukovi jos nisu stigli.. :)....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics