Tina Tina...
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tina Tina...
sto, hadezejci ce reci da je to bio pozdrav?Noor wrote:Ako ce sudit ljevicarska sutkinja, decki su hebali jeza... :/
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Bivao sam i ja razbijen pa mi nije smetalo. Klinci su idioti. Šta treba da imaš u glavi da bi ovakav snimak pustio u medije.marcellus wrote:dzango wrote:Od silne jebačiine bi samo jedno pušenje i guranje prstića. Ovi Hrvati ne znaju ni da jebu.
pa vidiš da su svi razbijeni skupa s njom
dzango wrote:kic wrote:dzango wrote:A sve "vesele devojke" su ostale neudate? Radile su i gore stvari ali ih niko nije snimao. Danas su ugledne i poštene majke i domaćice. Jedina razlika je što u njihovo vreme nije bilo telefona sa kamerom.kic wrote:
ona jednog dana misli zasnovat obitelj, koji kupus u glavi..
Sve čistunci jebote.
krivimo objektiv..
prosci stoje u redovima za ovu, ona nije normalna dama, vec dama noci, bolje da joj to netko sapne i da snosi odgovornost nego sto misli da se moze opravdati pred drustvom..
Ne stoje u redovima jer su je snimili kamerom i postavili na stub srama. Što ne znači da to isto nisu radile i mnoge druge, da bi se posle udale i bile brižne majke i smerne supruge. Jedina razlika je u tome što ih niko nije snimio.
Istina, ostala samo usmena predaja.
Guest- Guest
Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
Desimiri nisu normalni ni kad su Čisti,a kamo li pod drogama.dzango wrote:Bivao sam i ja razbijen pa mi nije smetalo. Klinci su idioti. Šta treba da imaš u glavi da bi ovakav snimak pustio u medije.marcellus wrote:dzango wrote:Od silne jebačiine bi samo jedno pušenje i guranje prstića. Ovi Hrvati ne znaju ni da jebu.
Ja sam ih viđao pijane. majko mila ,to je gadno i za gledati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:Ni do koljena nije sevki
Severina je pokazala da se zna jebat i da voli jebacinu...ova se slagirala i izvalila.
I Severina je bila onda zgodnija od Tine, i to za dosta, jebiga.
Guest- Guest
dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
Dosadan ti zivot dzango.
Guest- Guest
To i nisu etnički Hrvati.dzango wrote: Ovi Hrvati ne znaju ni da jebu.
2014-04-22
Jadnici. Em se nisu pokazali na delu. Em su javno ponizili ženu sa kojom su bili. Da nije bila stondirana, ne bi ni kurčiće smeli da izvade.jastreb wrote:Desimiri nisu normalni ni kad su Čisti,a kamo li pod drogama.dzango wrote:Bivao sam i ja razbijen pa mi nije smetalo. Klinci su idioti. Šta treba da imaš u glavi da bi ovakav snimak pustio u medije.marcellus wrote:dzango wrote:Od silne jebačiine bi samo jedno pušenje i guranje prstića. Ovi Hrvati ne znaju ni da jebu.
Ja sam ih viđao pijane. majko mila ,to je gadno i za gledati.
dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
2016-11-17
Severina se snimala za TV. Ova je bila odvaljena.kolerik wrote:epikur37 wrote:Ni do koljena nije sevki
Severina je pokazala da se zna jebat i da voli jebacinu...ova se slagirala i izvalila.
I Severina je bila onda zgodnija od Tine, i to za dosta, jebiga.
Nemas para ili ti se ne dize?dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
2016-11-17
Teško vreme za matore, prijatelju moj.kolerik wrote:dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
Dosadan ti zivot dzango.
E baš. Htela jednom žena da me vodi na balet, ali se nisam dao prevariti.govinda wrote:dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
Pare nisu problem. Para nema. Ali ne bi plaćao ni da imam. Nije moj trip.govinda wrote:Nemas para ili ti se ne dize?dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
ja volim onaj balet oko sipke.dzango wrote:E baš. Htela jednom žena da me vodi na balet, ali se nisam dao prevariti.govinda wrote:dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:
Onda, koliko koštaju karte za operu?
2016-11-17
Tako jedan lik odavde, radi u Afganistanu (Srbin, radi za amerikcu vojsku, da odmah sprijecim trolanje) i za odmor ode na Tajland...i naruci kurvu u hotel..prica on: dodje mala u sobu, lijepa, poce malo vatacine i kaze mi daidemo u kupatilo na zajednicko tusiranje prvo. ja za njom u kupatilo kad kod nje cuna veca od moje :)))dzango wrote:Pare nisu problem. Para nema. Ali ne bi plaćao ni da imam. Nije moj trip.govinda wrote:Nemas para ili ti se ne dize?dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:
2016-11-17
A šta misliš zbog čega je išao na Tajland i zbog čega uopće najveći broj bludnika ide na Tajland?govinda wrote:
Tako jedan lik odavde, radi u Afganistanu (Srbin, radi za amerikcu vojsku, da odmah sprijecim trolanje) i za odmor ode na Tajland...i naruci kurvu u hotel..prica on: dodje mala u sobu, lijepa, poce malo vatacine i kaze mi daidemo u kupatilo na zajednicko tusiranje prvo. ja za njom u kupatilo kad kod nje cuna veca od moje :)))
2014-04-22
dzango wrote:Teško vreme za matore, prijatelju moj.kolerik wrote:dzango wrote:Ja ne. Ali ne idem ni u kurvarluk.govinda wrote:A vi Srbi idete u operu?dzango wrote:
Dosadan ti zivot dzango.
Naci cu ti ja neke kanale koji streamaju utakmice/meceve i najnovije filmove, ako znas engleski.
Guest- Guest
jastreb wrote:A šta misliš zbog čega je išao na Tajland i zbog čega uopće najveći broj bludnika ide na Tajland?govinda wrote:
Tako jedan lik odavde, radi u Afganistanu (Srbin, radi za amerikcu vojsku, da odmah sprijecim trolanje) i za odmor ode na Tajland...i naruci kurvu u hotel..prica on: dodje mala u sobu, lijepa, poce malo vatacine i kaze mi daidemo u kupatilo na zajednicko tusiranje prvo. ja za njom u kupatilo kad kod nje cuna veca od moje :)))
Nemam pojma. Ti izgleda znas dobro.
Guest- Guest
A otisao je sa hrpom Amerikanaca iz baze jer je cuo da su kruve jeftine tamo ali nije imao na umu trandzu :)) Bosanac, sta ces :)jastreb wrote:A šta misliš zbog čega je išao na Tajland i zbog čega uopće najveći broj bludnika ide na Tajland?govinda wrote:
2016-11-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» monika, nives i tina
» Preminula Tina Tarner...
» diplomirala cura nogometaša Tina Jedvaja
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
» Preminula Tina Tarner...
» diplomirala cura nogometaša Tina Jedvaja
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
Page 5 of 7