Tina Tina...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tina Tina...
jastreb wrote:I prekršaja,prije svih prostituiranje.govinda wrote:moguce, znam da postoji dosta krivicnih djela protiv polne slobode i morala..Noor wrote:govinda wrote:Ako one silovanje onda neki drugi seksualni delikt..
Spolni odnošaj bez pristanka
Među Desimirima u ZG je javna tajna da se praši za masne pare.
to nije prekršaj, to je također kazneno djelo
edit:
aha, prostituiranje...to je drugo, ok :)
Last edited by Noor on 1/2/2017, 14:56; edited 2 times in total
Guest- Guest
Jasno da nije silovanje jer postoje 5-6 takvih snimaka grupnjaka sa njom kao zvijezdom
a samo su 2 izšla u javnost, to je njoj krivo.
I opet dobila gažu na HRT-u, mora da ima dobre veze zasnovane na takvim druženjima
a samo su 2 izšla u javnost, to je njoj krivo.
I opet dobila gažu na HRT-u, mora da ima dobre veze zasnovane na takvim druženjima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Noor wrote:jastreb wrote:I prekršaja,prije svih prostituiranje.govinda wrote:moguce, znam da postoji dosta krivicnih djela protiv polne slobode i morala..Noor wrote:govinda wrote:Ako one silovanje onda neki drugi seksualni delikt..
koks košta moguće
krivicno je djelo organizovanje prostitucije, pruzanje seksualnih usluga za novac je prekrsaj..Noor wrote:jastreb wrote:I prekršaja,prije svih prostituiranje.govinda wrote:moguce, znam da postoji dosta krivicnih djela protiv polne slobode i morala..Noor wrote:govinda wrote:Ako one silovanje onda neki drugi seksualni delikt..
2016-11-17
veber-
2014-12-30
govinda wrote:krivicno je djelo organizovanje prostitucije, pruzanje seksualnih usluga za novac je prekrsaj..Noor wrote:jastreb wrote:I prekršaja,prije svih prostituiranje.govinda wrote:moguce, znam da postoji dosta krivicnih djela protiv polne slobode i morala..Noor wrote:
da, nisam dobro pročitala jastreba..ispravila sam gore. u pravu ste oba.
Guest- Guest
Ne znam na što misliš Samo prostituiranje je prekršaj. U našem prek.zakonu za njega odgovara sama prostitutka,a može i osoba koja omogućuje da se u njenom prostoru vrši prostitucija.Noor wrote:
Član 7.
Tko dopušta da se u njegovim prostorijama vrši bludničenje ili tko omogućuje ili na drugi način pomaže vršenju prostitucije, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 350 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana.
Član 12.
Tko se odaje prostituciji, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana. (Zakon o prekršajima protiv JRM-a)
Kazneno djelo je organiziranje prostitucije. Ako se ova tuka sama jebavala za lovu,to nije kazneno djelo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam na što misliš Samo prostituiranje je prekršaj. U našem prek.zakonu za njega odgovara sama prostitutka,a može i osoba koja omogućuje da se u njenom prostoru vrši prostitucija.Noor wrote:
Član 7.
Tko dopušta da se u njegovim prostorijama vrši bludničenje ili tko omogućuje ili na drugi način pomaže vršenju prostitucije, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 350 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana.
Član 12.
Tko se odaje prostituciji, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana. (Zakon o prekršajima protiv JRM-a)
Kazneno djelo je organiziranje prostitucije. Ako se ova tuka sama jebavala za lovu,to nije kazneno djelo.
ma čitaj gore, sve 5 :)
u tvom postu sam na brzinu pročitala krivo.. prostitucija, umjesto prostituiranje.
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Hajmi, bas si se napalio ^_~ ;P
2014-04-12
Od silne jebačiine bi samo jedno pušenje i guranje prstića. Ovi Hrvati ne znaju ni da jebu.
Hajmi i vuk se ponudili B-)
2014-04-12
..nudim se...onaj tko se ne nudi niti j....maggie13 wrote:Hajmi i vuk se ponudili B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
takva picka u bugarskoj kosta 50 ojra noc. u valenciji 20 na uru.
2014-12-30
Vidim, ti si jebo širom Evrope. Pravi Kazanova.veber wrote:takva picka u bugarskoj kosta 50 ojra noc. u valenciji 20 na uru.
kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
2014-12-30
Onda, koliko koštaju karte za operu?veber wrote:kolega valja se o znamenitostma zemlje domacina unaprijed raspitat...
Svi su bili "nesvjesni", nitko njoj nije ništa povriedio.govinda wrote:hm, ne znam, cini mi se da se sex sa osobom koja nije u svjesnom stanju smatra silovanjem...ako se jos dobro sjecam iz Krivicnog prava...
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» monika, nives i tina
» Preminula Tina Tarner...
» diplomirala cura nogometaša Tina Jedvaja
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
» Preminula Tina Tarner...
» diplomirala cura nogometaša Tina Jedvaja
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
Page 3 of 7