Vesele ustaše divljale po Vukovaru
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vesele ustaše divljale po Vukovaru
Rekoh ja da je sve to zbog nedostatka seksa. Mlade usijane glave a nigde ventila.Toni Soprano wrote:VUKOVARSKI policajci završili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 18 do 20 godina, koje se tereti da su ispisivali uvredljive grafite na pročelju zgrade tržnog centra.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mi smo to praktikovali u četvrtom.aben wrote:evo, o ovomu ja govorin. vulgarnost iz šestog razreda.dzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
Ja je prepoznam sa 15 metara kad vidim nekoga od njih.
I odmah u trbuhu onaj osjećaj gađenja i povraćanja.
2014-04-19
Srednje. I to samo ponavljači đaci.dzango wrote:Mi smo to praktikovali u četvrtom.aben wrote:evo, o ovomu ja govorin. vulgarnost iz šestog razreda.dzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebiga, mi ne studiramo srednju školu pa da idemo u šesti razred iste. To ovi samo mongosi u Hrvatskoj što slušaku Tompsona i crtaju svastike i ustašluke po izlozima.albatros wrote:Srednje. I to samo ponavljači đaci.dzango wrote:Mi smo to praktikovali u četvrtom.aben wrote:evo, o ovomu ja govorin. vulgarnost iz šestog razreda.dzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
2014-04-19
Pa kad si već budala...crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
2014-04-19
Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
Guest- Guest
Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
2014-04-19
Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
Guest- Guest
Koja patetika jebote. Sere mi se.tre911 wrote:Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
2014-04-19
Pa da, patetika je čim pokažeš seljačini da je seljačina.dzango wrote:Koja patetika jebote. Sere mi se.tre911 wrote:Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
Guest- Guest
Znam. To ti i govorim. Ne može ljakse bez patetike, pa to ti je.tre911 wrote:Pa da, patetika je čim pokažeš seljačini da je seljačina.dzango wrote:Koja patetika jebote. Sere mi se.tre911 wrote:Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
2014-04-19
2014-04-19
Jas ljakse a ti uspoređuješ silovane i sponzoruše :DD Ajde neka tebe dečko, samo nastavi zujati i glumiti budaludzango wrote:Znam. To ti i govorim. Ne može ljakse bez patetike, pa to ti je.tre911 wrote:Pa da, patetika je čim pokažeš seljačini da je seljačina.dzango wrote:Koja patetika jebote. Sere mi se.tre911 wrote:Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
Guest- Guest
Ti koristiš tuđu nesreću radi promovisanja svoga ustašluka. Sindrom Majki Srebrenice. Tugo ljudska.tre911 wrote:Jas ljakse a ti uspoređuješ silovane i sponzoruše :DD Ajde neka tebe dečko, samo nastavi zujati i glumiti budaludzango wrote:Znam. To ti i govorim. Ne može ljakse bez patetike, pa to ti je.tre911 wrote:Pa da, patetika je čim pokažeš seljačini da je seljačina.dzango wrote:Koja patetika jebote. Sere mi se.tre911 wrote:Koje ti gluposti pišeš za ne povjerovati. Uspoređivati silovane žene sa sponzorušama je ispod svakog nivoa no o tebe sam mogao takvo što i očekivati. Zbljuv i ajde bok.dzango wrote:Evo te silovane sve pobegoše za Srbiju. Biće da ima nešto u tome i u četnicima. Tebi što si uskraćen pa se ljutiš na druge, niko nije kriv. Ljuti se i dalje.tre911 wrote:Je je, eno silovane žene o tome svjedoče. Kako rekoh ne čitaš dobro, četnici su svinje i tamo trebaju bitidzango wrote:Četnici među Hrvatice, kao i uvek.tre911 wrote:Četnici pak moraju među svinje jer im među ljudima nije mjesto.dzango wrote:Hrvati na jednu stranu a normalan svet na drugu.aben wrote:a dobro govoriš, možda ih sami crtaju. al svejedno, ako ne ide zajedno, onda segregacija, zid.dzango wrote:Zbog toga crtaš svastike po izlozima?crvenkasti wrote:Stvarno, ti Srbi imaju odvratnu kulturu.
2014-04-19
kad misli da ne može biti i kreten i srbin istovremeno, hebga, nije upoznao pizzona ličnodzango wrote:Pa kad si već budala...crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Pijane vozačice divljale po Rijeci
» Vesele Ukrajinke
» Vesele devedesete 90-e Happy 90’s
» Dubrovcani se vesele prvom gej baru
» Pijane vozačice divljale po Rijeci
» Vesele Ukrajinke
» Vesele devedesete 90-e Happy 90’s