Crnac dobio otkaz...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Crnac dobio otkaz...
Izbaci uljezagargamel0101 wrote:
Last edited by dawson on 27/8/2015, 14:39; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
A Balašević more, pučina crna.albatros wrote:A Vajta da je život maskenbal.dzango wrote:Manu Chao kaže da je život tombola.albatros wrote:Malo sam se bacio u filozofiju.
Mnogi je šahist rekao,a između ostalih i Kasparov da je cijeli život ustvari šah.
Nadovezujući se na tu mis'o,zaključujem da je i u životu ,kao i u šahu bolje biti bijeli.
Bijeli uvijek započinje partiju i uvijek ima potez više,ili u najmanju ruku jednak broj poteza kao i crni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:A Balašević more, pučina crna.albatros wrote:A Vajta da je život maskenbal.dzango wrote:Manu Chao kaže da je život tombola.albatros wrote:Malo sam se bacio u filozofiju.
Mnogi je šahist rekao,a između ostalih i Kasparov da je cijeli život ustvari šah.
Nadovezujući se na tu mis'o,zaključujem da je i u životu ,kao i u šahu bolje biti bijeli.
Bijeli uvijek započinje partiju i uvijek ima potez više,ili u najmanju ruku jednak broj poteza kao i crni.
LIFE IS LIFE https://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
https://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZIbugati_2 wrote:dzango wrote:A Balašević more, pučina crna.albatros wrote:A Vajta da je život maskenbal.dzango wrote:Manu Chao kaže da je život tombola.albatros wrote:Malo sam se bacio u filozofiju.
LIFE IS LIFE https://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
2014-11-16
Kaže on još da je život stari kučkin brat,ili sin.dzango wrote:A Balašević more, pučina crna.albatros wrote:A Vajta da je život maskenbal.dzango wrote:Manu Chao kaže da je život tombola.albatros wrote:Malo sam se bacio u filozofiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I Bajaga ima svoje mišljenje o životu i i Žiki (Žili)....
https://www.youtube.com/watch?v=Sec-moJHd-g
https://www.youtube.com/watch?v=Sec-moJHd-g
2014-11-16
Negdje sam procitao da je mrki bio jehovin svjedok i homoseksualac??? Totalno netipicno. Jehove ne smiju uzeti oruzje u ruke, odbijaju sluziti vojsku. Homo su vise za sivanje i pletenje. Afrikanci poznati kao super miroljubivi. Bilo kakobilo ali mi je drago da nije na rasnoj osnovi. Dosta je vise da svako ubojstvo afro am koje ne uradi afro am. je rasizam.b Afro am. natuce zutog am. i opljacka, bude upucan od bijelog policajca. Prepoznajte rasistu. Muhahahahahaha
2014-04-14
abraham wrote:Negdje sam procitao da je mrki bio jehovin svjedok i homoseksualac??? Totalno netipicno. Jehove ne smiju uzeti oruzje u ruke, odbijaju sluziti vojsku.
Naravno. Uostalom piše da je odgajan u obitelji -kao Jehovin svjedok-
Ne piše da je bio aktivno član itd. Vjerojatno su ga roditelji, kao maloga vodili na
sastanke/službe. Nigdi ne piše da je bio aktivni član.
Čim je peder i ima oružje, automatski se je isključio jer
vrlo dobro znam da oni ne uzimaju oružje u ruke.
Znam za primjer kad je lik 2 x iša u zatvor jer je odbijao
uzeti oružje u ruke.
Sve ostale gluparije , laži i podmetanja su namijenjene onima koji pojma nemaju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pa nista nisi pogrijesio :Dbogomdani wrote:sorry Barun ali ta je onda bila zesca Qurcolomka..poznati su mi takvi tipovi gezihta... ..sajbaj bez obaveze...Baron wrote:ženska je praktički blizanka jedne moje bivse dok sam studirao u ZG-u..jebeno ISTAgargamel0101 wrote:
bila je staria od mene 3 i pol godine.
upoznao ju preko kolegice s faksa, istu vecer smo se ''milovali''
eto na...e neka si...Baron wrote:pa nista nisi pogrijesio :Dbogomdani wrote:sorry Barun ali ta je onda bila zesca Qurcolomka..poznati su mi takvi tipovi gezihta... ..sajbaj bez obaveze...Baron wrote:ženska je praktički blizanka jedne moje bivse dok sam studirao u ZG-u..jebeno ISTAgargamel0101 wrote:
bila je staria od mene 3 i pol godine.
upoznao ju preko kolegice s faksa, istu vecer smo se ''milovali''
Guest- Guest
Morate shvatiti jednu stvar...Sve je poremećeno...Tako mora biti...Ravnoteža da bi bila ostvarena, to ćete doživjeti svakako...hehehehehehehehhehehehehehehe
Guest- Guest
Ne vidim pola milijuna bijelaca na cesti...
Odnos bijelac-crnac je sličan odnosu fašist -antifašist u današnje vrime.
Unaprijed nacrtanog "fašistu"(bijelca) se može komotno i upucat.
Slijedi nešto medijskog zgražavanja, a onda se sve skupa zaboravi...
Upuca li policajac (bijelac=fašist) nekog, onome gore sličnog, koji mu ugrožava živo,
eee to je nešto drugo...
Upuca li policajac (bijelac=fašist) nekog, onome gore sličnog, koji mu ugrožava živo,
eee to je nešto drugo...
albatros wrote:A Vajta da je život maskenbal.dzango wrote:Manu Chao kaže da je život tombola.albatros wrote:Malo sam se bacio u filozofiju.
Forrest Gump kaže da je život kutija čokoladnih bombona.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Edo Ljubic
MISLIO SAM DA JE ZIVOT
Mislio sam da je zivot
Dve tri case rujna vina
vrisak cura sa kolena
Jecaj sa violina
~ref
Addio Mare, Addio ljubavi
Zanavek idem, zaboravi
Lutao sam mnoge dane
Mnoge noci nisam spav'o
Skitao se ulicama
I zenama mladost dav'o
~ref
Danas sutra ja umrecu
Svirajte mi uspavanku
Posmrtnoga marsa necu
Necu oca niti majku
~ref
MISLIO SAM DA JE ZIVOT
Mislio sam da je zivot
Dve tri case rujna vina
vrisak cura sa kolena
Jecaj sa violina
~ref
Zanavek idem, zaboravi
Lutao sam mnoge dane
Mnoge noci nisam spav'o
Skitao se ulicama
I zenama mladost dav'o
~ref
Danas sutra ja umrecu
Svirajte mi uspavanku
Posmrtnoga marsa necu
Necu oca niti majku
~ref
2014-11-16
Kao rolna toalet papira, život se odmotava. Svakom se desi kasnije il pre da nema čime da se obriše. Kažu Žika i Babe.
https://www.youtube.com/watch?v=6AhKwGhOMugbugati_2 wrote:Edo Ljubic
MISLIO SAM DA JE ZIVOT
Mislio sam da je zivot
Dve tri case rujna vina
vrisak cura sa kolena
Jecaj sa violina
~ref
Zanavek idem, zaboravi
Lutao sam mnoge dane
Mnoge noci nisam spav'o
Skitao se ulicama
I zenama mladost dav'o
~ref
Danas sutra ja umrecu
Svirajte mi uspavanku
Posmrtnoga marsa necu
Necu oca niti majku
~ref
2014-11-16
Baš si opisao....a obično su fašisti,bijelci....samo neznam što čovječanstvo dobiva fašizmom,...ispada cijeli svijet se borio protiv fašizma koji je pobio milione ljudi,da je to bilo pogrešno.....a da je pobijedio fašizam,pitanje što.bi bilo osim konc logora i masovnih ubojstava....Ero wrote:Ne vidim pola milijuna bijelaca na cesti...
eee to je nešto drugo...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/08/29/deputy-gunned-pumping-gas-houston/71358938/
2014-04-14
marcellus wrote:Flanagan je dobio otkaz na postaji iz zasad nepoznatih razloga. Dva sata nakon pucnjave je postoji ABC News poslao manifest u kojem je na 23 strane opisao razloge stravičnog čina. U njemu tvrdi kako je kao homoseksualac i afroamerikanac bio žrtva rasne diskriminacije i seksualnog zlostavljanja na radnom mjestu. Odgojen je kao Jehovin svjedok, a poručio je kako ga je na zločin natjerao Jehova.
Objašnjava kako motiv zločina leži i u osveti za pucnjavu u Charlestonu gdje je crkvi ubijeno devetero afroamerikanaca.
Crnac, homoseksualac, jehovin svjedok . Dobro da se još nije izjasnio kao Kinez po nacionalnoj pripadnosti...
monostabil- Posts : 7
2015-08-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drago Ćosić dobio otkaz
» Mile Srbin dobio otkaz u HR
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» SAD: Zbog meme dobio otkaz
» Dobio otkaz jer se usprotivio "Lili Marlen"
» Mile Srbin dobio otkaz u HR
» Jedan uhljeb dobio otkaz
» SAD: Zbog meme dobio otkaz