Bit će mirna njegova ruka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Bit će mirna njegova ruka
frajer je zadnjih 6 slobodnjaka pogodio ko iz pičke između ostalog i 2 odlučujuća. frajer je sa 17 godina pogodio 2 odlučujuća koša za naslov šibenke. kad vidim onda ove horvate i ostale pičkice koje se useru kad grmi dođe mi muka. kao pod velik su pritiskom a imaju iskustva 100 godina a žendra sa 17 godina odluučuje naslov
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Eh, druga je to dimenzija. Zato su njemu sagradili spomenike.
Nije fer smrtnike usporedjivati sa Drazenom...ni prema njima, ni prema njemu. On je bio nemoguc, cisto, nepatvoreno cudo.
Nije fer smrtnike usporedjivati sa Drazenom...ni prema njima, ni prema njemu. On je bio nemoguc, cisto, nepatvoreno cudo.
Guest- Guest
kolerik wrote:Eh, druga je to dimenzija. Zato su njemu sagradili spomenike.
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Takav je i Federer. Rodjeni pobjednik za razliku od onog spadala koji zeli biti veliki
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:Takav je i Federer. Rodjeni pobjednik za razliku od onog spadala koji zeli biti veliki
Guest- Guest
Similar topics
» Mirna reintegracija...
» Vojsku na granicu i mirna Bosna
» Posle Milana nastradala i Mirna
» Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
» U Kaštelima održana SDPova mirna protesna šetnja za toleranciju prema Delijama i Zvezdašima
» Vojsku na granicu i mirna Bosna
» Posle Milana nastradala i Mirna
» Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba
» U Kaštelima održana SDPova mirna protesna šetnja za toleranciju prema Delijama i Zvezdašima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1