HRVATICI ZABRANJEN ULAZAK U SAD: Zadržana na aerodromu u Los Anđelesu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HRVATICI ZABRANJEN ULAZAK U SAD: Zadržana na aerodromu u Los Anđelesu
Ni u cemu, jednom Srbinu iz RS zabranili ulazak, evo sad i jednoj Hrvatici, valjda zbog terorizma...pizzon wrote:u cemu je problem, na dnevnom redu je borba vs terorizma
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Hocete vi da se hvalite da ste iranskog porijekla...eto vam sad.
2016-11-17
Sa Šiitima se dobro razumijemo, za razliku od Sunnita...govinda wrote:Hocete vi da se hvalite da ste iranskog porijekla...eto vam sad.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Trumpu to sve isti kurac, siti, suniti, Hrvati...Eroo wrote:Sa Šiitima se dobro razumijemo, za razliku od Sunnita...govinda wrote:Hocete vi da se hvalite da ste iranskog porijekla...eto vam sad.
2016-11-17
baš sam to htjela napisati, vide li se "hrvatici" samo oči...dawson wrote:Je "Hrvatica" iz Gornje Maoče sa RH papairima možda :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
Živila ti meni zdrava i prpošna tisuć let ... ma dovika!
Stribor-
2015-09-22
Vasa je drzavljanka pa jal pokrivena jal istetovirana...kaja wrote:baš sam to htjela napisati, vide li se "hrvatici" samo oči...dawson wrote:Je "Hrvatica" iz Gornje Maoče sa RH papairima možda :)
2016-11-17
Jos jedan od razloga da se zabrani pokrivanje hrvatskim drzavljankama.govinda wrote:Vasa je drzavljanka pa jal pokrivena jal istetovirana...kaja wrote:baš sam to htjela napisati, vide li se "hrvatici" samo oči...dawson wrote:Je "Hrvatica" iz Gornje Maoče sa RH papairima možda :)
omni-
2014-04-12
da mogu slobodno putovati u USA?omni wrote:Jos jedan od razloga da se zabrani pokrivanje hrvatskim drzavljankama.govinda wrote:Vasa je drzavljanka pa jal pokrivena jal istetovirana...kaja wrote:baš sam to htjela napisati, vide li se "hrvatici" samo oči...dawson wrote:Je "Hrvatica" iz Gornje Maoče sa RH papairima možda :)
2016-11-17
Da budu slobodne inace.govinda wrote:da mogu slobodno putovati u USA?omni wrote:Jos jedan od razloga da se zabrani pokrivanje hrvatskim drzavljankama.govinda wrote:Vasa je drzavljanka pa jal pokrivena jal istetovirana...kaja wrote:baš sam to htjela napisati, vide li se "hrvatici" samo oči...dawson wrote:Je "Hrvatica" iz Gornje Maoče sa RH papairima možda :)
omni-
2014-04-12
Emina H., valjda je naša...ako ništa barem je pismena.
http://www.avaz.ba/clanak/274518/amerika-nece-biti-jedina-koja-zabranjuje-ulazak-izbjeglicama-trumpu-stigla-podrska-jos-jedne-sile
Australija slijedi primjer SAD-a o zabrani izbjeglica iz muslimanskih zemlja.
......................
Nema trpaj u Europu ona ih čeka raširenih nogu :D
Australija slijedi primjer SAD-a o zabrani izbjeglica iz muslimanskih zemlja.
......................
Nema trpaj u Europu ona ih čeka raširenih nogu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rečeno je da nema veze s Trumpovom zabranom i da MVP radi zaštite privatnosti ili tako nečeg ne želi davati podatke zašto su joj Ameri stavili rampu, uglavnom čisto privatna stvar, dakle negdje je nešto zasrala prethodno, vjerojatno u SAD
Ero, ti nisi Hrvat.,daklem, sad ozbiljno, u tolikom uvlacenju Trumpu u cmar prihvaticete da se hrvatski drzavljani maltretiraju u USA samo zbog njihove vjere? Hipoteticko je pitanje.Eroo wrote:Emina H., valjda je naša...ako ništa barem je pismena.
2016-11-17
Prije ce biti da debela plavusa ne smije da protestuje kod Trumpa.marcellus wrote:rečeno je da nema veze s Trumpovom zabranom i da MVP radi zaštite privatnosti ili tako nečeg ne želi davati podatke zašto su joj Ameri stavili rampu, uglavnom čisto privatna stvar, dakle negdje je nešto zasrala prethodno, vjerojatno u SAD
2016-11-17
smijesnoEroo wrote:Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
joj nemoj, sad ce krenuti, vidis da cijelo jutro ceka da se neko upeca..debotoijusto wrote:smijesnoEroo wrote:Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
2016-11-17
govinda wrote:joj nemoj, sad ce krenuti, vidis da cijelo jutro ceka da se neko upeca..debotoijusto wrote:smijesnoEroo wrote:Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
nece mene jamit , on moze s osobnom u amerike a ja odem jebavat 2 manekenke od sinoc sto mi dostavi @levi , on morao cekati 7 putovnicu pa ne stigne opsluzit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kurir je zakon, sad pizde jbg Tramp šiptar
2014-04-15
debotoijusto wrote:govinda wrote:joj nemoj, sad ce krenuti, vidis da cijelo jutro ceka da se neko upeca..debotoijusto wrote:smijesnoEroo wrote:Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
nece mene jamit , on moze s osobnom u amerike a ja odem jebavat 2 manekenke od sinoc sto mi dostavi @levi , on morao cekati 7 putovnicu pa ne stigne opsluzit
2016-11-17
Veliki blijedoliki ima veliki pištolj...i jebiga...govinda wrote:Ero, ti nisi Hrvat.,daklem, sad ozbiljno, u tolikom uvlacenju Trumpu u cmar prihvaticete da se hrvatski drzavljani maltretiraju u USA samo zbog njihove vjere? Hipoteticko je pitanje.Eroo wrote:Emina H., valjda je naša...ako ništa barem je pismena.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Milu zabranjen ulazak u Rusiju
» BiH: Zabranjen ulazak ruskim separatistima
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo
» BiH: Zabranjen ulazak ruskim separatistima
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru