HRVATICI ZABRANJEN ULAZAK U SAD: Zadržana na aerodromu u Los Anđelesu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: HRVATICI ZABRANJEN ULAZAK U SAD: Zadržana na aerodromu u Los Anđelesu
naravno..tema je ionako otvorena intenciozno.vuksadinare wrote:ma iz buhe prave slona..ona nema ni radnu ni boravisnu vizu vec turisticku..mogu ti je oduzeti ako si napravio prometni prekrsaj a nisi platio kaznu...mogu zbog kakvog pijancevanja i nereda...ljudi zaborave na to..dok ih ne doceka hladni tusNoor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
Guest- Guest
govinda wrote:Ili je americkom sluzbeniku sve to isti kurac, Somalia, Kroejša, Sudan...
Moguće. Opće znanje im je na razini.
Guest- Guest
Naplatili bi prvo kaznu....vuksadinare wrote:ma iz buhe prave slona..ona nema ni radnu ni boravisnu vizu vec turisticku..mogu ti je oduzeti ako si napravio prometni prekrsaj a nisi platio kaznu...mogu zbog kakvog pijancevanja i nereda...ljudi zaborave na to..dok ih ne doceka hladni tusNoor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
2016-11-17
Nema kod Amera ništa slučajno.govinda wrote:Ero, i tebi jelde drago kad Hrvate zajebavaju? :)Eroo wrote:Ima. Jedna slična njoj je u Raqqi.govinda wrote:ili to ili ima vizu iz neke od "sumnjivih" drzava...vuksadinare wrote:prije bih rekao da je napravila neki problem u americi..u prethodnim posjetima...pa joj je rampa stavljena
Desi se im tu i tamo da Usoru zamijene s Al Nusrom, na primjer.... jebiga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Stvar je u tome da mozes imati urednu vizu i najbolje namjere ali sve zavisi od sluzbenika...Moje prijatelj dobio vizu na 3 mjeseca, sluzbenik rekao mjesec dana...putnik iza njega se pobunio kada je prosao isto, odmah je odveden na pregled tjelesnih supljina :)kofein wrote:govinda wrote:Ili je americkom sluzbeniku sve to isti kurac, Somalia, Kroejša, Sudan...
Moguće. Opće znanje im je na razini.
2016-11-17
Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...Eroo wrote:Nema kod Amera ništa slučajno.govinda wrote:Ero, i tebi jelde drago kad Hrvate zajebavaju? :)Eroo wrote:Ima. Jedna slična njoj je u Raqqi.govinda wrote:ili to ili ima vizu iz neke od "sumnjivih" drzava...vuksadinare wrote:prije bih rekao da je napravila neki problem u americi..u prethodnim posjetima...pa joj je rampa stavljena
2016-11-17
..spomenuo sam to ad hoc...ali ne moraju naplatiti ako doticna nema love..ovisno kakav je prekrsaj...ako je u vise nula sumnjam da ej imala love za platiti i aj bok..valjda je zenska mislila da su zaboravili nezgodu bilo kakvu..jesu kitu sve je u kompu..i ako si mrava zgazio lišo ne mozes proci..tu se ljudi dosta zajebu..nisu samo u pitanju veca kriminalna djela...meni su rodijaka prije nekoliko godina isto vratili..jer nije platio stanarinu...on se na to nije obazirao dok ga nisu vratiligovinda wrote:Naplatili bi prvo kaznu....vuksadinare wrote:ma iz buhe prave slona..ona nema ni radnu ni boravisnu vizu vec turisticku..mogu ti je oduzeti ako si napravio prometni prekrsaj a nisi platio kaznu...mogu zbog kakvog pijancevanja i nereda...ljudi zaborave na to..dok ih ne doceka hladni tusNoor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hm, ne znam bas da neko bez love leti preko Pariza do LA...mislim, neces u Ameriku sa 100 kuna, jbt...a procedura je da te odvedu kod sudije prvo da naplate kaznu...koliko vidim, ovu nisu ni pustili da udje...vuksadinare wrote:..spomenuo sam to ad hoc...ali ne moraju naplatiti ako doticna nema love..ovisno kakav je prekrsaj...ako je u vise nula sumnjam da ej imala love za platiti i aj bok..valjda je zenska mislila da su zaboravili nezgodu bilo kakvu..jesu kitu sve je u kompu..i ako si mrava zgazio lišo ne mozes proci..tu se ljudi dosta zajebu..nisu samo u pitanju veca kriminalna djela...meni su rodijaka prije nekoliko godina isto vratili..jer nije platio stanarinu...on se na to nije obazirao dok ga nisu vratiligovinda wrote:Naplatili bi prvo kaznu....vuksadinare wrote:ma iz buhe prave slona..ona nema ni radnu ni boravisnu vizu vec turisticku..mogu ti je oduzeti ako si napravio prometni prekrsaj a nisi platio kaznu...mogu zbog kakvog pijancevanja i nereda...ljudi zaborave na to..dok ih ne doceka hladni tusNoor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
2016-11-17
...o ima si takvih..znam ih ja...pa ako prodju prodju..govinda wrote:hm, ne znam bas da neko bez love leti preko Pariza do LA...mislim, neces u Ameriku sa 100 kuna, jbt...a procedura je da te odvedu kod sudije prvo da naplate kaznu...koliko vidim, ovu nisu ni pustili da udje...vuksadinare wrote:..spomenuo sam to ad hoc...ali ne moraju naplatiti ako doticna nema love..ovisno kakav je prekrsaj...ako je u vise nula sumnjam da ej imala love za platiti i aj bok..valjda je zenska mislila da su zaboravili nezgodu bilo kakvu..jesu kitu sve je u kompu..i ako si mrava zgazio lišo ne mozes proci..tu se ljudi dosta zajebu..nisu samo u pitanju veca kriminalna djela...meni su rodijaka prije nekoliko godina isto vratili..jer nije platio stanarinu...on se na to nije obazirao dok ga nisu vratiligovinda wrote:Naplatili bi prvo kaznu....vuksadinare wrote:ma iz buhe prave slona..ona nema ni radnu ni boravisnu vizu vec turisticku..mogu ti je oduzeti ako si napravio prometni prekrsaj a nisi platio kaznu...mogu zbog kakvog pijancevanja i nereda...ljudi zaborave na to..dok ih ne doceka hladni tusNoor wrote:pa nisu je sigurno zaustavili bez razloga. nek je hrvatica 100x.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja i dalje putujem u Ameriku bez vize...Vjerovao ili ne u njihovu ambasadu sam ulazio čak i bez ID i službene dozvole.govinda wrote:Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...Eroo wrote:Nema kod Amera ništa slučajno.govinda wrote:Ero, i tebi jelde drago kad Hrvate zajebavaju? :)Eroo wrote:Ima. Jedna slična njoj je u Raqqi.govinda wrote:
ili to ili ima vizu iz neke od "sumnjivih" drzava...
Ono, kažem I'm comelater...Ljudi su me prihvatili za svoga. Sve znaju unaprijed..
2016-07-22
Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
2016-11-17
Znam, vama Slovencima ne trba viza. A ulazio si da im nesto krecis?Eroo wrote:Ja i dalje putujem u Ameriku bez vize...Vjerovao ili ne u njihovu ambasadu sam ulazio čak i bez ID i službene dozvole.govinda wrote:Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...Eroo wrote:Nema kod Amera ništa slučajno.govinda wrote:Ero, i tebi jelde drago kad Hrvate zajebavaju? :)Eroo wrote:
Ima. Jedna slična njoj je u Raqqi.
Ono, kažem I'm comelater...Ljudi su me prihvatili za svoga. Sve znaju unaprijed..
2016-11-17
Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
2016-07-22
Uglavnom za njih ne trebam ništa više imati od vozačke dozvole...govinda wrote:Znam, vama Slovencima ne trba viza. A ulazio si da im nesto krecis?Eroo wrote:Ja i dalje putujem u Ameriku bez vize...Vjerovao ili ne u njihovu ambasadu sam ulazio čak i bez ID i službene dozvole.govinda wrote:Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...Eroo wrote:Nema kod Amera ništa slučajno.govinda wrote:
Ero, i tebi jelde drago kad Hrvate zajebavaju? :)
2016-07-22
govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
E al ako ima sumnje na terorizam.....nikad ne znaš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebo te, sletis u USA, pokazes vozacku i oni kazu: Welcome, Mr. Eroo.Eroo wrote:Nisu je ustavili bez razloga...Za Ameriku mi, na primjer, nije potrebno ništa više od vozačke dozvole. I sva vrata su mi otvorena...govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
2016-11-17
A dostavljao si nesto u ambasadu? Pa sta si ti, moler ili kamiondzija?Eroo wrote:Uglavnom za njih ne trebam ništa više imati od vozačke dozvole...govinda wrote:Znam, vama Slovencima ne trba viza. A ulazio si da im nesto krecis?Eroo wrote:Ja i dalje putujem u Ameriku bez vize...Vjerovao ili ne u njihovu ambasadu sam ulazio čak i bez ID i službene dozvole.govinda wrote:Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...Eroo wrote:
Nema kod Amera ništa slučajno.
2016-11-17
Ma bice da je neka hercegbosanka sto voli Dodika...epikur37 wrote:govinda wrote:Meni je bitnije kako ce debela da reaguje? Ako je muslimanka, mada jjoj ne pise na celu sta je, osim ako nije bila sa maramom, i samo zbog toga joj zabranjen ulazak u USA onda hrvatska drzava treba da reaguje.
E al ako ima sumnje na terorizam.....nikad ne znaš
2016-11-17
Nikad nećeš saznati što sam točno radio...govinda wrote:A dostavljao si nesto u ambasadu? Pa sta si ti, moler ili kamiondzija?Eroo wrote:Uglavnom za njih ne trebam ništa više imati od vozačke dozvole...govinda wrote:Znam, vama Slovencima ne trba viza. A ulazio si da im nesto krecis?Eroo wrote:Ja i dalje putujem u Ameriku bez vize...Vjerovao ili ne u njihovu ambasadu sam ulazio čak i bez ID i službene dozvole.govinda wrote:
Bitno je da tebe nece zamijeniti sa Hrvatom, ne moras se bojati...
Sjećam se da je netko važan (u struci) došao iz Amerike i poslao mi poruku da , ako želim imati razgovor s njime,
da se mu slobodno mogu javiti. Moj odgovor je bio da nemam takve želje, a ako je on ima da mu stojim na raspolaganju.
Jebiga, Ero je uvijek znao što mu je pozicja.Vidiš, imaš čast da sa mnom komuniciraš...
Last edited by Eroo on 30/1/2017, 12:05; edited 2 times in total
2016-07-22
u cemu je problem, na dnevnom redu je borba vs terorizma
Guest- Guest
Ni u cemu, jednom Srbinu iz RS zabranili ulazak, evo sad i jednoj Hrvatici, valjda zbog terorizma...pizzon wrote:u cemu je problem, na dnevnom redu je borba vs terorizma
2016-11-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Milu zabranjen ulazak u Rusiju
» BiH: Zabranjen ulazak ruskim separatistima
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo
» BiH: Zabranjen ulazak ruskim separatistima
» Šešelju zabranjen ulazak u Hrvatsku
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo