SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SUD TRUMPU ZADAO UDARAC
E da..izvjestan broj njih je nakon zavrsenih jezicnih skoli,nastavio besplatno da upisuje vise i visoke skole,jer zele da sto bolje i lakse zaradjuju.Dakle,Merkelina politika driftera po 8.80 Eura u najtezim zanimanjima,masovno,raspada se poput mjehura od sapunice;kozojebi pucaju na visoki level,mada ih tamo vec ima,primjenom politike djeljenja radnih dozvola Pakistancima i Indijcima,počev od 2000 godine naovamo.
Guest- Guest
pa još i dobri su ti kozojebi koji se žele školovati i raditi. takvi sigurno neće gledati silvoati i ubijati nevjernike, takve treba i prestati zvati kozohebi..pismejker wrote:E da..izvjestan broj njih je nakon zavrsenih jezicnih skoli,nastavio besplatno da upisuje vise i visoke skole,jer zele da sto bolje i lakse zaradjuju.Dakle,Merkelina politika driftera po 8.80 Eura u najtezim zanimanjima,masovno,raspada se poput mjehura od sapunice;kozojebi pucaju na visoki level,mada ih tamo vec ima,primjenom politike djeljenja radnih dozvola Pakistancima i Indijcima,počev od 2000 godine naovamo.
inače potražnja za RH radnicima je ogromna, očito da od tih 1,5milijun radnika, da ih vrlo malo radi , čim doslovno hrpa moji frendova/poznanika ide u njemačku i odmah počinju raditi
Guest- Guest
Pinochet wrote:nije samo terorizam u pitanju. pogledaj recimo šta se dešava u gradovima gdje su ovi većina.. šerijatske zone, premlaćivanje, pljačkanje, silovanje, kriminal, socijalna davanja koja opterećuju standard itd.. terorizam je još najmanji problem, pogledaj u jebenoj švedskoj, prije 30godina nisi trebao ključati kuću, niti auto, mogao si spavati na ulici, , a gle sada.. imaš šerijatske zone , premlaćuju svakoga sa plavom kosom.. a da ne govorim koliko je kriminal skočio.. a da ne govorim da je to tempirana bomba, kada se razmnože uvest će ti jihad i onda će prvo potamaniti ateiste i pedereGnječ wrote:Pinochet wrote:šta je tu pretjerivanje? nakon ovih svi terorističkih napada po Americi i Europi što su izveli afganistanci, somalijci, iračani, iranci, i ostali? i dalje ih treba trpati i primati(a da ne govorim kako je stopa silovanja i ostalog kriminala skočila za nekoliko stotina%)Gnječ wrote:najbolje da se USA stavi pod karantenu. ovo što Trump radi je pretjerivanje. Ajd imao je par dobrih poteza kao ukidanje TTP i TTIP počistit one neocons budaletine u Washingtonu ali sad je već zaglibio u vlastitu močvaru svog narcisoidnog ega. da drain the swamp. you wish!
ma gle, taj ili oni koji će napraviti sranje već su u USA i mogu se okladiti da su bijelci rođeni amerikanci a ne neki chicosi ili arapi muslimani iz somalije i sirije. misliš da tek sada dolaze sa kuferima punih eksploziva iz Somalije???? ma koji je vama kurac ljudi jel ste vi na aparatima, nekim drogama, alkoholu antifrizu što se to s vama događa vi jurite ko kokoške bez glave svršavate na Trumpa ko pederčine jebote. Daj stani pogledaj malo širu sliku ali jebeno je to teško i boli znam ja to da boli.
koliko je USA rimila izbjrglica iz Sirije ajmo brojke statistika jer vam je statistika tako bazična pa dajte brojke.
ma stvarno više neznam šta reć na ovom forumu sam na sva pitanja koja sam si postavio dobio odgovor zadnji i glavni je današnji odgovor Kaje i ja ponovo kažem stvarno više na ovom forumu nemam što tražit sve je rečeno ostajanje ovdje je čisti mazohizam jer sa vama nema diskusije već unaprijed znam tko će što reći stavovi su vam rigidni i dubiozni odgovori opskurni i infantilni bilo koju stranu uzmete u obranu. gasim uskoro account i bog vas veselio možete otvorit šampanjac.
pa dobro tko je kriv za to stanje? prvo USA a poslije i sve zemlje kojima je politika odnosno političari povedeni na krilima Hillary dozvolili da im u vlastitoj kući izbjeglice diktiraju zakone i pravila. policiji su vezane ruke netko od gore ih drži za muda pa nemogu ordinirati kako im posao nalaže. Očito netko USA i evropski politički štakori žele neki motiv da krenu sa POLICIJSKOM DRŽAVOM EU. dobro to smo već vidjeli Hitler i bla bla sad je to kao sofisticiranije isti kurac drugo pakovanje. USA je preko oceana za doć tamo možeš: plivati, brodom i avionom četvrte opcije nema a u EU možeš i pješke.
A USA ide iz ekstrema u ekstrem to je zabrinjavajuće ponašanje to je borderline personality disorder. jebote tako velika država nemože jednog normalnog kandidata za predsjednika naći. jebeno žalosno i pogubno.
Guest- Guest
Imai h nekoliko na studiju koji idu na moja predavanja.Ima i jedna cura Sirijka,krscanka,plus njen brat i jos jedan par,svi krscani,i 2-3 kozojeba.Pinochet wrote:pa još i dobri su ti kozojebi koji se žele školovati i raditi. takvi sigurno neće gledati silvoati i ubijati nevjernike, takve treba i prestati zvati kozohebi..pismejker wrote:E da..izvjestan broj njih je nakon zavrsenih jezicnih skoli,nastavio besplatno da upisuje vise i visoke skole,jer zele da sto bolje i lakse zaradjuju.Dakle,Merkelina politika driftera po 8.80 Eura u najtezim zanimanjima,masovno,raspada se poput mjehura od sapunice;kozojebi pucaju na visoki level,mada ih tamo vec ima,primjenom politike djeljenja radnih dozvola Pakistancima i Indijcima,počev od 2000 godine naovamo.
inače potražnja za RH radnicima je ogromna, očito da od tih 1,5milijun radnika, da ih vrlo malo radi , čim doslovno hrpa moji frendova/poznanika ide u njemačku i odmah počinju raditi
Svabija se konstantno izgradjuje.Gradovi dobijaju lovu od poreza,a to su ogromna sredstva,pa jedino bajustela moze potrositi tako ogromne kolicine novca...
Bajuštelci,elektricari,trokenbau,sve vezano za bajustelu,nacisto guta radnike..
Industrija je nes usporila,ali to nije novo,poljoprivreda isto,sad ce krenuti sezonski radovi i tako..
E da,medicina, isto sve apsorbira sto ima neko znanje i diplomu
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:orvelova84 dolazi polako
Levi, ma jebe mi se više za sve puca mi kurac i za USA i za Trumpa, Hillary, EU sjebanu punu imbecila i psihopata, jebe mi se za Rusiju i Putina oni će se snaći kao i uvijek, puca mi više kurac za RH-NDH i onih 70% ustaša hrvata koji žive u toj disfunkcionalnoj klerofašističkoj vukojebini, za sve izbjeglice puca mi kurac ja im nemogu nažalost pomoći nek im pomognu oni koji su ih sjebali ja nisam nikoga bombardirao itd. itd.
Gasim sve! forum, potrale, novine, vijesti iz svijesti i nesvjesti i sve ostale pičke materine i idem radit i samo radit i razmišljati pozitivno. Ako grune nuklerani rat to ću doznati i bez portala, foruma, dnevnika, Marčela i novina.
Pun kurac mi je tog svakodnevnog nasilnog bombardiranja i šopanja toksičnim vijestima, histerijom i paranojom koja je već poprimila pandemijske razmjere i samo malo fali da se svi porokaju a da nitko ni neće znati zašto.
oni koji prežive će pitati jedni druge a tko nas to bre zavadi da mu jebemo majku!?
Guest- Guest
A nes se povuc u neki manastir u Srbiji ili Grckoj, daleko od klerofasisticke vukojebine?Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:orvelova84 dolazi polako
Levi, ma jebe mi se više za sve puca mi kurac i za USA i za Trumpa, Hillary, EU sjebanu punu imbecila i psihopata, jebe mi se za Rusiju i Putina oni će se snaći kao i uvijek, puca mi više kurac za RH-NDH i onih 70% ustaša hrvata koji žive u toj disfunkcionalnoj klerofašističkoj vukojebini, za sve izbjeglice puca mi kurac ja im nemogu nažalost pomoći nek im pomognu oni koji su ih sjebali ja nisam nikoga bombardirao itd. itd.
Gasim sve! forum, potrale, novine, vijesti iz svijesti i nesvjesti i sve ostale pičke materine i idem radit i samo radit i razmišljati pozitivno. Ako grune nuklerani rat to ću doznati i bez portala, foruma, dnevnika, Marčela i novina.
Pun kurac mi je tog svakodnevnog nasilnog bombardiranja i šopanja toksičnim vijestima, histerijom i paranojom koja je već poprimila pandemijske razmjere i samo malo fali da se svi porokaju a da nitko ni neće znati zašto.
oni koji prežive će pitati jedni druge a tko nas to bre zavadi da mu jebemo majku!?
omni-
2014-04-12
omni wrote:A nes se povuc u neki manastir u Srbiji ili Grckoj, daleko od klerofasisticke vukojebine?Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:orvelova84 dolazi polako
E, vidiš nisam razmišljao u tom smjeru...zašto ne? dobra ideja nije za odbacit razmislit ću.
Guest- Guest
nivo psihickog zagadjenja je ogroman, oces net oces radio oces tv il novine, kad se sjetim onih vijesti za bivse drzave koje su mi se cinile sterilnima u stvari danas kuzim koliko su to bile vijesti a ne ispiranje, (sad ne govorim o politickim emisijama)Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:orvelova84 dolazi polako
ja osobno planiram tocno za 3 godine da se povucem iz civilizacije, ne doslovno ali bez tv bez novina bez mobitela i neta i bez radija, pretprosle godine sam proveo u svom rodnom kraju 3 mjeseca bez ikakovog kontakta sa civilizacijom u smislu navedenih izvora vijesit, naravno da sam isao po namirnice, zicu cak i motornu pilu kupio :D, pred trgovinom zidic i ja ko jastreb na zidicu sa ekipom popijem pivu, razmjenimo klasiku, disi sto ima novog i lokala traceve,
kad se vratio u civilizaciju mjesec dana sam imao napade tjeskobe od tog bombardiranja
In 2016, the word “cuck” resonates with white nationalists who feel as though their country has been taken away from them, and not enough had been done by the cuckservative establishment conservative party to protect it. “Cuck” is a concept borne out of insecurity: a fear that one is inadequate, sexually or otherwise, and that inadequacy will lead to the loss of the things that are important to him.
And it’s becoming increasingly obvious: these men have lost. They have watched the first black president elected into office twice become a positive symbol for the progress and promise of our nation, both domestically and overseas; they have watched women join the workplace and become empowered enough to speak out at the injustices they face. They have watched as a “politically correct culture run amok” has made it socially unacceptable to be racist in public.
Guest- Guest
[size=35]CUSTOMS AGENTS IGNORE JUDGE, ENFORCE TRUMP’S TRAVEL BAN: ACLU[/size]
[size=17]New York Post - JANUARY 29, 2017 1493 Comments
[/size]
[size=15][size=12]532
8
[/size]
[/size]
The ACLU is getting “multiple reports” that federal customs agents are siding with President Trump — and willfully ignoring a Brooklyn federal judge’s demand that travelers from seven Muslim countries not be deported from the nation’s airports.
“The court’s order could not be clearer… they need to comply with the order,” Omar Jadwat, director of the ACLU’s Immigrants Rights project, told The Post late Saturday.
“It’s enough to be a serious concern,” Jadwat said of the reports.
Jadwat and other ACLU lawyers had earlier Saturday night won an emergency stay of Trump’s deportation order from Brooklyn Federal Judge Ann Donnelly.
"Federal customs agents are siding with President Trump"
[size=17]New York Post - JANUARY 29, 2017 1493 Comments
[/size]
IMAGE CREDITS: US CBP / FLICKR.
[size=15][size=12]532
8
[/size]
[/size]
The ACLU is getting “multiple reports” that federal customs agents are siding with President Trump — and willfully ignoring a Brooklyn federal judge’s demand that travelers from seven Muslim countries not be deported from the nation’s airports.
“The court’s order could not be clearer… they need to comply with the order,” Omar Jadwat, director of the ACLU’s Immigrants Rights project, told The Post late Saturday.
“It’s enough to be a serious concern,” Jadwat said of the reports.
Jadwat and other ACLU lawyers had earlier Saturday night won an emergency stay of Trump’s deportation order from Brooklyn Federal Judge Ann Donnelly.
Guest- Guest
Sad ce Hrvati da smijene americke sudije...
2016-11-17
Prvi Trumpovi vojni potezi: U američkom napadu u Jemenu ubijen jedan američki vojnik, ali i 16 civila
Jedan američki vojnik je poginuo, a tri su ozlijeđena u napadu u Jemenu, objavila je američka vojska
Jedan američki vojnik je poginuo, a tri su ozlijeđena u napadu u Jemenu, objavila je američka vojska, dodajući kako su u akciji ubili 14 pripadnika Al-Qaide, javlja AFP.
Lokalni jemenski dužnosnik izjavio je pak kako je u napadu ubije 41 militant Al-Qaide, ali i 16 civila, odnosno osam žena i osmero djece.
Jedan američki vojnik je poginuo, a tri su ozlijeđena u napadu u Jemenu, objavila je američka vojska
Jedan američki vojnik je poginuo, a tri su ozlijeđena u napadu u Jemenu, objavila je američka vojska, dodajući kako su u akciji ubili 14 pripadnika Al-Qaide, javlja AFP.
Lokalni jemenski dužnosnik izjavio je pak kako je u napadu ubije 41 militant Al-Qaide, ali i 16 civila, odnosno osam žena i osmero djece.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zar ta Al kaida jos postoji? :)))))Yehudi wrote:Prvi Trumpovi vojni potezi: U američkom napadu u Jemenu ubijen jedan američki vojnik, ali i 16 civila
2016-11-17
Uostalom, priča se tako u teorijama urote, TRUMP JE KRIV ZA PORAZ RH
od Slovenaca. Naime depešom iz Amerike je javljeno čoKolindi da moramo
izgubiti ( biće melanija ima svoje prste u tome )
2014-04-20
Yehudi wrote: Uostalom, priča se tako u teorijama urote, TRUMP JE KRIV ZA PORAZ RH
fejk njuz
melaniju BK za sloveniju
ma nije Trump nego RusiYehudi wrote: Uostalom, priča se tako u teorijama urote, TRUMP JE KRIV ZA PORAZ RH
Guest- Guest
Predsjednik SAD Donald Trump potpisao je u subotu tri izvršne uredbe sa zakonskom snagom – od kojih je najzanimljivija ona kojom se svim dužnosnicima njegove administracije zabranjuje lobiranje za bilo koga na period od pet godina, a lobiranje za strane vlade i države – doživotno!
“Ova zabrana na pet godina je nešto o čem sam puno govorio u kampanji, i sad stupa na snagu”, rekao je Trump koji je tako ispunio još jedno svoje predizborno obećanje. No, osim zabrane na pet godina za lobiranje za korporacije, uredba uključuje i doživotnu zabranu lobiranja za bilo koju stranu vladu!
U kampanji, Trump je govorio kako se washingtonski političari često nalaze na platnom spisku korporacija pa i stranih vlada, te odmah po prestanku mandata postaju milijunima dolara godišnje plaćeni “savjetnici” kompanija za koje su lobirali. To je izvor korupcije. Trump kaže kako želi da se oni koji stoje uz njegov plan da “učini Ameriku ponovo velikom” koncentriraju na svoj posao, na to što mogu uraditi za američki narod, a ne da razmišljaju o svojim budućim prihodima jednom kad im završi mandat. No ono što nije rekao je da ti dužnosnici često guraju korporativne interese i interes raznih financijski dobro potkoženih grupa, pa i stranih država, ispred interesa Amerike, jer računaju s milijunskim zaradama od svojih sponzora po isteku mandata. Tako Washington funkcinira! Naravno, korporacije ne mogu izravno podmićivati dužnosnike da kroz zakonodavstvo proguraju njihove interese, ali im mogu obećati jako, jako dobro plaćen posao, jednom kad izađu iz politike. Tako se održava sustav korupcije. Sa stranim vladama je još gore – zato je Trump obećao i uredbu kojom se stranim vladama zabranjuje izravno ili neizravno, preko PAC-ova i SuperPac-ova financiranje kandidata na američkim predsjedničkim izborima. Njegova protukandidatkinja je naime bila obilno financirana saudijskim i katarskim kapitalom.
“Većina ljudi koja stoji iza mene neće moći naći posao, pa im je ovo zadnja šansa da daju ostavku”, našalio se Trump potpisujući odluku, referirajući na niz dužnosnika Bijele kuće koji su stajali iza njega dok je sjedio za stolom u Ovalnom uredu, gdje predsjednici potpisuju zakone i uredbe. Tu su bili potpredsjednik Mike Pence, Šef osoblja Reince Priebus, strateški savjetnik Steve Bannon i savjetnica koja mu je vodila kampanju, Kellyanne Conway.
No to je tek jedna od tri odluke koje je donio u subotu. Druga se odnosi na restrukturiranje “Vijeća nacionalne sigurnosti” kako bi SAD bolje mogle odgovoriti na cyber-terorizam i hakerske napade. A treća je ponovo jako zanimljiva – njome je predsjednikovim vojnim savjetnicima i šefovima glavnog stožera američke vojske dano ravno 30 dana da izrade učinkovit plan potpunog uništenja ISIL-a.
Neki su osporavali plan o zabrani lobiranja time što će to Trumpu znatno otežati pronalaženje tisuća i tisuća ljudi koji bi trebali raditi za njegovu vladu, jer će neki kandidati odustati budući da će, kad im istekne mandat, morati odbiti dobro plaćene poslove korporativnog lobiranja. Kao lobiste korporacije u pravilu zapošljavaju bivše vladine dužnosnike s dobrim vezama u Senatu i Kongresu i s dobrim poznavanjem washingtonskog establishmenta te procesa donošenja odluka.
“Ova zabrana na pet godina je nešto o čem sam puno govorio u kampanji, i sad stupa na snagu”, rekao je Trump koji je tako ispunio još jedno svoje predizborno obećanje. No, osim zabrane na pet godina za lobiranje za korporacije, uredba uključuje i doživotnu zabranu lobiranja za bilo koju stranu vladu!
U kampanji, Trump je govorio kako se washingtonski političari često nalaze na platnom spisku korporacija pa i stranih vlada, te odmah po prestanku mandata postaju milijunima dolara godišnje plaćeni “savjetnici” kompanija za koje su lobirali. To je izvor korupcije. Trump kaže kako želi da se oni koji stoje uz njegov plan da “učini Ameriku ponovo velikom” koncentriraju na svoj posao, na to što mogu uraditi za američki narod, a ne da razmišljaju o svojim budućim prihodima jednom kad im završi mandat. No ono što nije rekao je da ti dužnosnici često guraju korporativne interese i interes raznih financijski dobro potkoženih grupa, pa i stranih država, ispred interesa Amerike, jer računaju s milijunskim zaradama od svojih sponzora po isteku mandata. Tako Washington funkcinira! Naravno, korporacije ne mogu izravno podmićivati dužnosnike da kroz zakonodavstvo proguraju njihove interese, ali im mogu obećati jako, jako dobro plaćen posao, jednom kad izađu iz politike. Tako se održava sustav korupcije. Sa stranim vladama je još gore – zato je Trump obećao i uredbu kojom se stranim vladama zabranjuje izravno ili neizravno, preko PAC-ova i SuperPac-ova financiranje kandidata na američkim predsjedničkim izborima. Njegova protukandidatkinja je naime bila obilno financirana saudijskim i katarskim kapitalom.
“Većina ljudi koja stoji iza mene neće moći naći posao, pa im je ovo zadnja šansa da daju ostavku”, našalio se Trump potpisujući odluku, referirajući na niz dužnosnika Bijele kuće koji su stajali iza njega dok je sjedio za stolom u Ovalnom uredu, gdje predsjednici potpisuju zakone i uredbe. Tu su bili potpredsjednik Mike Pence, Šef osoblja Reince Priebus, strateški savjetnik Steve Bannon i savjetnica koja mu je vodila kampanju, Kellyanne Conway.
No to je tek jedna od tri odluke koje je donio u subotu. Druga se odnosi na restrukturiranje “Vijeća nacionalne sigurnosti” kako bi SAD bolje mogle odgovoriti na cyber-terorizam i hakerske napade. A treća je ponovo jako zanimljiva – njome je predsjednikovim vojnim savjetnicima i šefovima glavnog stožera američke vojske dano ravno 30 dana da izrade učinkovit plan potpunog uništenja ISIL-a.
Neki su osporavali plan o zabrani lobiranja time što će to Trumpu znatno otežati pronalaženje tisuća i tisuća ljudi koji bi trebali raditi za njegovu vladu, jer će neki kandidati odustati budući da će, kad im istekne mandat, morati odbiti dobro plaćene poslove korporativnog lobiranja. Kao lobiste korporacije u pravilu zapošljavaju bivše vladine dužnosnike s dobrim vezama u Senatu i Kongresu i s dobrim poznavanjem washingtonskog establishmenta te procesa donošenja odluka.
2014-04-20
sad nece moci vise kozojebi iz Rijadu uticati na americku politiku,nenadjebivo neka pushe kaktus
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden zadao najteži udarac Kini do sada
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
» Fudbalerka uzvraca udarac
» Migranti uzvraćaju udarac
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Direktno: Plenki je Rusima zadao strahoviti udarac
» Fudbalerka uzvraca udarac
» Migranti uzvraćaju udarac