lon 'BUK' i osam 'migova', tema je i S-300"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: lon 'BUK' i osam 'migova', tema je i S-300"
Kic je liberalan i sve je uglavnom dozvoljeno no opet se pokazuje ono kad četnicima daš prst onu zagrizu bez pardona ne jednu nego obje ruke.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Guest- Guest
Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Smorili ste i Ewa-u, nema vise ni nje.
Ostavimo tebe, tricu i Vucinu, pa se igrajte vozica i pisite do mile volje.
Dogovorite se ko ce biti lokomotiva.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imaoSerbinho-3 wrote:Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Guest- Guest
tre911 wrote:Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imaoSerbinho-3 wrote:Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Servinjo je pun iznenađenja
nego tre, zašto ste smorili ewu?
sad im nema tko držat štangu...
Guest- Guest
Previše iz nje mržnje izlazilo pa sama sebe skurila, dobro mi jesmo malo benzinali ali ona je ta koja je upalila šibicu a kako se vidi bome fali ortacima u pljuvačini po Hrvatima.Noor wrote:tre911 wrote:Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imaoSerbinho-3 wrote:Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Guest- Guest
imaju gnječa, taj vrijedi za 3 ewe.tre911 wrote:Previše iz nje mržnje izlazilo pa sama sebe skurila, dobro mi jesmo malo benzinali ali ona je ta koja je upalila šibicu a kako se vidi bome fali ortacima u pljuvačini po Hrvatima.Noor wrote:tre911 wrote:Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imaoSerbinho-3 wrote:Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.michaellcmacha wrote:ma ja ne kužim zaš im kic dozvoljava da stavljaju toliko tih srpskih tema... sterat to mp3... gdje im je mjesto... pola tog je trebalo pobrisat pa nek si doma sa ženom raspravlja o bjeloruskim bukovima i migovima... ili nek se čuju telefonom sa yefutijem pa nek s njim glođu te ruske koske.... :))
Guest- Guest
kmečo nema odlike kolovođe dok je ewa bila rođena za kapetana lijeve falange, čak su joj se i neki desničari priključili, sjećaš se :DDNoor wrote:imaju gnječa, taj vrijedi za 3 ewe.tre911 wrote:Previše iz nje mržnje izlazilo pa sama sebe skurila, dobro mi jesmo malo benzinali ali ona je ta koja je upalila šibicu a kako se vidi bome fali ortacima u pljuvačini po Hrvatima.Noor wrote:tre911 wrote:Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imaoSerbinho-3 wrote:
Ajde, sta si ljubomoran ljubomorko.
Guest- Guest
tre911 wrote:kmečo nema odlike kolovođe dok je ewa bila rođena za kapetana lijeve falange, čak su joj se i neki desničari priključili...sjećaš se :DDNoor wrote:imaju gnječa, taj vrijedi za 3 ewe.tre911 wrote:Previše iz nje mržnje izlazilo pa sama sebe skurila, dobro mi jesmo malo benzinali ali ona je ta koja je upalila šibicu a kako se vidi bome fali ortacima u pljuvačini po Hrvatima.Noor wrote:tre911 wrote:
Vidi ga o čemu srbinjo sanja Znao sam da si lizač čmarova po italiji ali i da si pederko to nisam ni u primislima imao
kako se ne bih sjećala, vjerno uz nogu do samoga kraha
Guest- Guest
Trica je sve rasterao svojim dziberskim ponasanjem, ljudi se smore da budu medju kocijasima i odu.
Kasnije porucuje Kicu da rastera neke, ne kapirajuci da ih je vec oterao.
Kako sa Ewa-om, tako Wiena-om i ostalima.
Jednog dana ce ostati sam na forumu i slagace se sam sa sobom, cime ce dostignuti vrhunac karijere, jer ce "svi" misliti kao on.
Nije ni tebi lako, iako zapravo toga nisi ni svestan.
Jednog dana ce ostati sam na forumu i slagace se sam sa sobom, cime ce dostignuti vrhunac karijere, jer ce "svi" misliti kao on.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Trica je sve rasterao svojim dziberskim ponasanjem, ljudi se smore da budu medju kocijasima i odu.
eva je sama izjavila da su joj ovdje svi dojadili, da su na nekom ruskom forumu bolji frajeri i da ide tamo..šta sad ti izmišljaš razloge
ne vjeruješ? evo, pa vidi.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t14804p80-izbor-za-ultimate-fight-mec-ex-iskona#691484
Guest- Guest
Rusi i frajeri, kao baba i hokej.
Ista prica i za Italijane.
Slozila vam pricu, smorili je.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Rusi i frajeri, kao baba i hokej.
a zašto bi slagala ikakvu priču? odeš i zbogom..čemu lažni razlozi i isprike? svašta...
Guest- Guest
Ti PZO sistemi se kupe , izvadiš pare i kupiš ....nije to avion pa da košta masu para.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koga bole tuki za Ewa-u, generalno sam rekao da Trica rasteruje ljude, jer ne kapira da ne moraju svi da misle kao on.
Zivi i pusti druge da zive ili zivot je toliko kratak i prelep da bi ga tracio sa Tricom.
Zivi i pusti druge da zive ili zivot je toliko kratak i prelep da bi ga tracio sa Tricom.
2014-08-25
IMaš opciju ignore. Meni sad nije na ignore al je bio tjedan dana il tako nešto oko Božića i Nove godine.Serbinho-3 wrote:Koga bole tuki za Ewa-u, generalno sam rekao da Trica rasteruje ljude, jer ne kapira da ne moraju svi da misle kao on.
Nije baš da moraš citat icije postove ako neželiš.
2014-04-11
Profile - friends and foes
skroz dole na dnu imaš add tj dodaj ...upišeš ime nicka i samo klikneš add
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti PZO sistemi se kupe , izvadiš pare i kupiš ....nije to avion pa da košta masu para.
Kosta i PVO, jer da ne kosta, mi bi ga imali.
NATO udarao sa preko 10km a mi nismo imali cime da odgovorimo.
Kazu BUK je sistem srednjeg dometa 22km, znaci mi ni polu srednjeg dometa.
Kosta a avione i ako kupis, tako brzo tehnologija napreduje da posle nekog vremena radari postanu zastareli.
Skupi i realno se ne isplate.
PVO se uvek isplati.
2014-08-25
to je tvoje viđenje, jer vas svakodnevno otkriva u permanentnim lažima koje dolazite ovamo servirati.Serbinho-3 wrote:Koga bole tuki za Ewa-u, generalno sam rekao da Trica rasteruje ljude, jer ne kapira da ne moraju svi da misle kao on.
svoje tvrdnje vam redovito i argumentira, što ti nije jasno? da vam se ne da zaglupljivati? navikni se na to.
Guest- Guest
Tako da price : netko nekoga smori nevrijede i nepriznaju se.RayMabus wrote:Profile - friends and foes
2014-04-11
Ma ok al to su PZO sistemi , raketa pa punjenje tj domet , ima glavu u kojoj su senzori za metu , imaš radare koji prate nebo .....mislim jednostavna je to stvar samo je pitanje para.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Ti PZO sistemi se kupe , izvadiš pare i kupiš ....nije to avion pa da košta masu para.
Kosta i PVO, jer da ne kosta, mi bi ga imali.
NATO udarao sa preko 10km a mi nismo imali cime da odgovorimo.
Kazu BUK je sistem srednjeg dometa 22km, znaci mi ni polu srednjeg dometa.
Kosta a avione i ako kupis, tako brzo tehnologija napreduje da posle nekog vremena radari postanu zastareli.
Skupi i realno se ne isplate.
PVO se uvek isplati.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
» Rusija pomaze Belorusiji u modernizaciji 6 Migova 29 za SRB
» Stiglo svih sest Migova iz Rusije
» Vučić:Komšije pazite se imat ćemo ravno 6 migova..
» Vučić: Nabavili smo 10 migova, ali nećemo stati na tome, u subotu razgovaram sa Putinom
» Rusija pomaze Belorusiji u modernizaciji 6 Migova 29 za SRB
» Stiglo svih sest Migova iz Rusije
» Vučić:Komšije pazite se imat ćemo ravno 6 migova..
» Vučić: Nabavili smo 10 migova, ali nećemo stati na tome, u subotu razgovaram sa Putinom
Page 6 of 7