Stiglo svih sest Migova iz Rusije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stiglo svih sest Migova iz Rusije
Beograd -- Poslednja dva od ukupno šest migova 29 dopremljena su danas iz Rusije na aerodrom na Batajnici, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da ćemo imati ozbiljnu eskadrilu, ubedljivo najsnažniju u našem regionu i dodao:
"Ponosan sam na to i uveren da će naši tehničari umeti da rade i naši vojnici da lete na tim moćnim mašinama".
Prema njegovim rečima, i dalje ne postoji mašina koja je bolja od miga 29.
"Da bi ljudi znali, postoje neke tehničke mogućnosti takozvane "pete generacije", ali ovo je četiri plus generacija i mi smo problem rešili u narednih 20 godina", precizirao je Vučić.
On je najavio da ćemo i dalje da jačamo našu eskadrilu i da će Srbija imati još više aviona, ali, kaže, ne želi dalje da obećava, primetivši da je za kratko vreme u Sbiju stiglo mnogo više aviona nego u prethodnih 40 godina.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je, pre par dana, da će migovi biti predstavljeni na aerodromu Batajnica 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=04&nav_category=11&nav_id=1310598
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da ćemo imati ozbiljnu eskadrilu, ubedljivo najsnažniju u našem regionu i dodao:
"Ponosan sam na to i uveren da će naši tehničari umeti da rade i naši vojnici da lete na tim moćnim mašinama".
Prema njegovim rečima, i dalje ne postoji mašina koja je bolja od miga 29.
"Da bi ljudi znali, postoje neke tehničke mogućnosti takozvane "pete generacije", ali ovo je četiri plus generacija i mi smo problem rešili u narednih 20 godina", precizirao je Vučić.
On je najavio da ćemo i dalje da jačamo našu eskadrilu i da će Srbija imati još više aviona, ali, kaže, ne želi dalje da obećava, primetivši da je za kratko vreme u Sbiju stiglo mnogo više aviona nego u prethodnih 40 godina.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je, pre par dana, da će migovi biti predstavljeni na aerodromu Batajnica 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=04&nav_category=11&nav_id=1310598
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Stiglo svih sest Migova iz Rusije
Glavni covek Miga bi se opet iznervirao.
Koliko vam puta trebam reci da Mig 29 ne postoji, vec 35.
Vucic ni sam ne zna sta je kupio
Koliko vam puta trebam reci da Mig 29 ne postoji, vec 35.
Vucic ni sam ne zna sta je kupio
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Što će im to? S kim misle ratovat? De facto i de iure su im sve komšije u NATO.Serbinho-3 wrote:
Plus toga u HR do Nove godine stiže 16 kompleta M270 MLRS dometom 300 km...Može dobacit i do Niša.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nego, opet greška u naslovu.
Nisu stigli Migovi već dijelovi za Migove.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Čitam šta sve srpčad misli nabaviti, još migova iz Bjelorusije
Vojna sila bre
Vojna sila bre
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
e, mogu li ja ovako kao laik pitati..a zašto se to sve lifra u dijelovima...zašto ne dolete sklopljeni, a pilot ode kuć' ?Eroo wrote:Nego, opet greška u naslovu.
Guest- Guest
sad bi bilo sjajno da nasi ne kupe nista i upute jedan he he susjedima
tako i bude u konacnici bez he he efekta
tako i bude u konacnici bez he he efekta
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jebali vas migovi da vas jebali vise,
svaka druga tema migovi
svaka druga tema migovi
ma pusti , to ovi s malom spolovilom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
i meni se cinidebotoijusto wrote:Leviathan2 wrote:jebali vas migovi da vas jebali vise,
svaka druga tema migovi
ma pusti , to ovi s malom spolovilom
Guest- Guest
Zato šta lete preko NATO neba
1987 kad su stizali na Bg onda su sami sletili
2014-04-11
Noor wrote:da ponovim pitanjceNoor wrote:e, mogu li ja ovako kao laik pitati..a zašto se to sve lifra u dijelovima...zašto ne dolete sklopljeni, a pilot ode kuć' ?Eroo wrote:Nego, opet greška u naslovu.
Zato što nema para za cele Migove.
Guest- Guest
Noor wrote:e, mogu li ja ovako kao laik pitati..a zašto se to sve lifra u dijelovima...zašto ne dolete sklopljeni, a pilot ode kuć' ?Eroo wrote:Nego, opet greška u naslovu.
tko zna jel pasu dijelovi....Srbi ce malo da se igraju LEGO sastavljanja...
Guest- Guest
Ti rusi su isto glupi daju avione pusionicarima..znaju li rusi ishod ratova devedestih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:Prema njegovim rečima, i dalje ne postoji mašina koja je bolja od miga 29.
Kill/Loss ratio favors the F-16, not the MiG-29
A study found F-16 has a 92:13 kill/loss ratio, with MiG 29 having a 16:28 kill/loss ratio.
http://www.flyfighterjet.com/jetflights/mig-29-vs-f-16-which-is-the-better-fighter-jet.html
Guest- Guest
hvala :)RayMabus wrote:Zato šta lete preko NATO neba
i svima ostalima
Guest- Guest
Nisu, ionako su mislili to u otpad pa se pojavio Vučić...vuksadinare wrote:Ti rusi su isto glupi daju avione pusionicarima..znaju li rusi ishod ratova devedestih...
2014-04-11
ne bi ja srbima ni otpad dao...treba cuku imat pa oruzjeRayMabus wrote:Nisu, ionako su mislili to u otpad pa se pojavio Vučić...vuksadinare wrote:Ti rusi su isto glupi daju avione pusionicarima..znaju li rusi ishod ratova devedestih...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa naplatiti će im ga masnovuksadinare wrote:ne bi ja srbima ni otpad dao...treba cuku imat pa oruzjeRayMabus wrote:Nisu, ionako su mislili to u otpad pa se pojavio Vučić...vuksadinare wrote:Ti rusi su isto glupi daju avione pusionicarima..znaju li rusi ishod ratova devedestih...
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lazanski u golemoj tuzi:Šest migova-29 'farbaju' već šest meseci!
» Iz Rusije s 'ljubavlju'!Od migova nista dok ne rijesite sudbinu naseg humanitarnog centra u Nisu!?
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» Iz Rusije s 'ljubavlju'!Od migova nista dok ne rijesite sudbinu naseg humanitarnog centra u Nisu!?
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
Page 1 of 2